Tera record
Tera record
  • 60
  • 5 899 347
  • Bergabung pada 3 Peb 2022
Jangan lupa di Share, Like, Koment dan Subscribe ya biar kita semangat terus buat konten dangdutan ini
Dan jangan lupa juga follow akun social media kita ya biar kalian gak ketinggalan info terbaru dari kita:

Instagram : instagram.com/tera_record/
TikTok : www.tiktok.com/@terarecord
Facebook : facebook.com/groups/1915663575295717
ID-card : www.youtube.com/Terarecord/

Executive Producer : #terarecord
Music : #newarista
Artist : #happyasmara #yeniinka #esaristy #delvairawan #arnetajulia #arlidaputri #lalawidy #rosyntadewi #dikesabrina #damarade




Video
SASYA ARKHISNA - NGENES TANPO RIKO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
SASYA ARKHISNA - NGENES TANPO RIKO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
9 jam yang lalu
SASYA ARKHISNA - NGENES TANPO RIKO FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Ngenes Tanpo Riko Songwriter : James AP Music By : New Arista Vocal : Sasya Arkhisna Lyric Magih tah eling Bengen wayah sun sanding Guyon keloronan Koyo sing ono maning Magih tah eling Riko lan isun Matri janji bareng Urip seneng bareng Saiki sewang-sewangan riko Pingin urip dewekan ambi pendirian riko Saiki isun biso paran Mung siji hang pingin sun sampekaken Isun ngenes, isun ngenes Isun ngenes urip tanpo riko Sun magih eling bengen riko sun sanding Guyon keloronan koyo sing ono maning Sun magih eling riko lan isun Matri janji bareng, pengen urip bareng Saiki sewang-sewangan riko Pingin urip dewekan ambi pendirian riko Saiki isun biso paran Mung siji hang pingin sun sampekaken Saiki sewang-sewangan riko Pingin urip dewekan ambi pendirian riko Saiki isun biso paran Mung siji hang pingin sun sampekaken Isun ngenes, isun ngenes Isun ngenes urip tanpo riko Isun ngenes, isun ngenes Isun ngenes urip tanpo riko Isun ngenes, isun ngenes Isun ngenes urip tanpo riko Isun ngenes, isun ngenes Isun ngenes urip tanpo riko ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #sasyaarkhisna #ngenestanporiko #terarecord
ROSYNTA DEWI - NGAMEN 1 FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ROSYNTA DEWI - NGAMEN 1 FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
Hari Yang lalu
ROSYNTA DEWI - NGAMEN 1 FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Ngamen 1 Songwriter : Eny Sagita Music By : New Arista Vocal : Rosynta Dewi Lyric Dino iki mujur tenan Aku ngamen ning njero bis-bisan Penumpange longgar tenan, supire gal-ugalan Aku tibo jempalikan, ning pojokan Arek ayu klambi abang Cukuran lanang, semiran abang Alise nanggal sepisan, idepe pasangan Sayang untune bathikan kopi lambada Iku ngono ra sepiro nda Ibarat aku nduwe konco Lagake koyok jutawan, ngalor-ngidul nggowo koran Tibakno gendeng anyaran, ditapuk setan Iku ngono ra sepiro, nda Ibarat aku nduwe tonggo Areke ayu temenan, jarang metu ning embongan Tibakno meteng rong wulan, merek ojekan Uger arane, gerbongan iku julukane Wedokane lemu-lemu Dioyen ngguya-ngguyu Alamak, dioyen ngguya-ngguyu Dino iki mujur tenan Aku ngamen ning njero bis-bisan Penumpange longgar tenan, supire gal-ugalan Aku tibo jempalikan, ning pojokan Arek ayu klambi abang Cukuran lanang, semiran abang Alise nanggal sepisan, idepe pasangan Sayang untune bathikan kopi lambada Iku ngono ra sepiro nda Ibarat aku nduwe konco Lagake koyok jutawan, ngalor-ngidul nggowo koran Tibakno gendeng anyaran, ditapuk setan Iku ngono ra sepiro, nda Ibarat aku nduwe tonggo Areke ayu temenan, jarang metu ning embongan Tibakno meteng rong wulan, merek ojekan Uger arane, gerbongan iku julukane Wedokane lemu-lemu Dioyen ngguya-ngguyu Alamak, dioyen ngguya-ngguyu Alamak, dioyen ngguya-ngguyu ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #rosyntadewi #ngamen1 #terarecord
PUTRI KRISTYA - FULL SENYUM SAYANG FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
PUTRI KRISTYA - FULL SENYUM SAYANG FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
14 hari yang lalu
PUTRI KRISTYA - FULL SENYUM SAYANG FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Full Senyum Sayang Songwriter : Evan Loss Music By : New Arista Vocal : Putri Kristya Lyric Mbok yo sing full senyum sayang benn aku soyo tambah sayang rasah pusing-pusing gek ndang dandan ayo kita healing bukane aku ora peduli tapi pancen kodemu angel dipahami ngomongo wae kabeh opo anane ben podo penake tak upayake kabeh penjalukmu tapi tulung ngerteni kahananku aku dudu turunan balungan gede sing turah warisane saben dino raimu peteng dedet marai sirah mumet ati tambah ruwet kabeh ra kedaden yen diladeni iso geger geden mbok yo sing full senyum sayang ben aku semangat berjuang ojo nuruti gengsimu jelas jelas aku nda mampu mbok yo sing full senyum sayang benn aku soyo tambah sayang rasah pusing-pusing gek ndang dandan ayo kita healing saben dino raimu peteng dedet marai sirah mumet ati tambah ruwet kabeh ra kedaden yen diladeni iso geger geden mbok yo sing full senyum sayang ben aku semangat berjuang ojo nuruti gengsimu jelas jelas aku nda mampu mbok yo sing full senyum sayang benn aku soyo tambah sayang rasah pusing-pusing gek ndang dandan ayo kita healing mbok yo sing full senyum sayang ben aku semangat berjuang ojo nuruti gengsimu jelas jelas aku nda mampu mbok yo sing full senyum sayang benn aku soyo tambah sayang rasah pusing-pusing gek ndang dandan ayo kita healing rasah pusing-pusing gek ndang dandan ayo kita healing ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #putrikristya #fullsenyumsayang #terarecord
HAPPY ASMARA - AKU CAH KERJO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
HAPPY ASMARA - AKU CAH KERJO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
21 hari yang lalu
HAPPY ASMARA - AKU CAH KERJO FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Aku Cah Kerjo Songwriter : Pendhoza Music By : New Arista Vocal : Happy Asmara Lyric Bebasan nunggu mongso rendeng Anggongku le ngenteni kowe Wes ono sesasi genep dino iki Mas yen pancen tresnoku iki Mbok anggep ra ono gunane Aku ra kuciwo lan aku ra loro Mas lungaku ra keget cidro Aku lagi pengen mikir kerjo Tak jaluk kowe ojo keloro-loro Mas tresnaku mung siji kowe Langit bumi kang dadi seksine Yen neng ati ra ono wong lanang liyo Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi Aku lungo amung golek rejeki Mas, pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran Ora bakal kelegan nyanding lanangan liyan Mas lungaku ra keget cidro Aku lagi pengen mikir kerjo Tak jaluk kowe ojo keloro-loro Mas tresnaku mung siji kowe Langit bumi kang dadi seksine Yen neng ati ra ono wanito liyo Mas lungaku ra keget cidro Aku lagi pengen mikir kerjo Tak jaluk kowe ojo keloro-loro Mas tresnaku mung siji kowe Langit bumi kang dadi seksine Yen neng ati ra ono wong lanang liyo Sabaro aku yo mung cah kerjo ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #happyasmara #akucahkerjo #terarecord
Nyatane kowe tego ning ngarepe moto, aku kudu iso nerimo kowe gandeng karo wong liyo
Nyatane kowe tego ning ngarepe moto, aku kudu iso nerimo kowe gandeng karo wong liyo
Bulan Yang lalu
Aku rabakal mbaleni crito sing natoni ati iki Yeni Inka - Kadung Gelo #shorts
YENI INKA - KADUNG GELO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - KADUNG GELO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
Bulan Yang lalu
YENI INKA - KADUNG GELO FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Kadung Gelo Songwriter : Dewa Kipli Music By : New Arista Vocal : Yeni Inka Lyric Ing wengi iki cerito diawiti Pisan nyawang kowe gandeng karo liyane Nibo tangi aku berjuang nggo awakmu Roso sing kependem iki amprih iso kebukti Nyatane kowe tego ning ngarepe moto Aku kudu iso lilo Nyawang kowe gandeng karo wong liyo Njaluk tulung lungo'o Sing adoh ko uripku Njaluk tulung sadaro Aku rabakal mbaleni Crito sing natoni ati iki Ing wengi iki cerito diawiti Pisan nyawang kowe gandeng karo liyane Nibo tangi aku berjuang nggo awakmu Roso sing kependem iki amprih iso kebukti Nyatane kowe tego ning ngarepe moto Aku kudu iso lilo Nyawang kowe gandeng karo wong liyo Njaluk tulung lungo'o Sing adoh ko uripku Njaluk tulung sadaro Aku rabakal mbaleni Crito sing natoni ati iki ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #yeniinka #kadunggelo #terarecord
aku ra iso lali, udan grimis sing dadi saksi durung sempet tak rabeni janjimu wes tok blenjani
aku ra iso lali, udan grimis sing dadi saksi durung sempet tak rabeni janjimu wes tok blenjani
Bulan Yang lalu
Kowe tau ning uripku tansah ono ning atiku ra bakal luntur sadurunge janur kuning melengkung Yeni Inka - Tewas Tertimbun Masalalu #Shorts
Damar opo lilin buyar opo kawin diterusno opo semene baen
Damar opo lilin buyar opo kawin diterusno opo semene baen
Bulan Yang lalu
Yeni Inka - Damar Opo Lilin #shorts #yeniinka #damaropolilin #terarecord
Lungo o aku wis lilo, Timbang koe ning kene mung gawe loro #SHORTS
Lungo o aku wis lilo, Timbang koe ning kene mung gawe loro #SHORTS
Bulan Yang lalu
Lungo o aku wis lilo, Timbang koe ning kene mung gawe loro Esa Risty - Nglilakne Kowe #shorts
Tau nekat ku mencintaimu nanging koe malah milih ngeboti tresno liyane
Tau nekat ku mencintaimu nanging koe malah milih ngeboti tresno liyane
Bulan Yang lalu
Ternyata aku dudu siji-sijine Esa Risty Kok Iso Yo #shorts Title : Kok Iso Yo Songwriter : Andry Priyanta Music By : New Arista Vocal : Esa Risty #esaristy #kokisoyo #terarecord
Sayangku aku butuh konco turu, Yang ku peluk ning sandingku
Sayangku aku butuh konco turu, Yang ku peluk ning sandingku
Bulan Yang lalu
Sayangku aku butuh konco turu, Yang ku peluk ning sandingku Rosynta Dewi - Konco Turu #shorts
ROSYNTA DEWI - KONCO TURU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ROSYNTA DEWI - KONCO TURU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
Bulan Yang lalu
ROSYNTA DEWI - KONCO TURU FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Konco Turu Songwriter : Santos Music By : New Arista Vocal : Rosynta Dewi Lyric Sayangku aku butuh konco turu Yang ku peluk ning sandingku Cintaku aku butuh konco turu Sing tak sanding ning kamarku Bukan bantal bukan guling Tapi guling yang ada nyawanya Aku ra biso turu yen ra nyanding sliramu Remuk rasane ati tansah ngelayung suwung Rino kelawan bengi uripku tansah sepi Tanpo sliramu wong bagus gantilane ati Aku mung biso dedungo marang kersane Gusti Mugo kowe lan aku bakal iso nyawiji Urip sesandingan bebarengan bangun katresnan Dadi konco turu nganti tekan anak putu Telah lama aku sendirian Hidup sepi tiada berteman Rindu ini telah lama terpendam Kapan bisa tuk dapat meminang Jangan bimbang dan jangan kau ragu Cepat kita pergi ke penghulu Aku akan datang melamarmu Kita berdua jadi konco turu Aku ra biso turu yen ra nyanding sliramu Remuk rasane ati tansah ngelayung suwung Rino kelawan bengi uripku tansah sepi Tanpo sliramu wong bagus gantilane ati Aku mung biso dedungo marang kersane Gusti Mugo kowe lan aku bakal iso nyawiji Urip sesandingan bebarengan bangun katresnan Dadi konco turu nganti tekan anak putu Telah lama aku sendirian Hidup sepi tiada berteman Rindu ini telah lama terpendam Kapan bisa 'tuk dapat meminang Jangan bimbang dan jangan kau ragu Cepat kita pergi ke penghulu Aku akan datang melamarmu Kita berdua jadi konco turu ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #rosyntadewi #koncoturu #terarecord
Dalam sepiku kaulah candaku dalam gelapku kaulah pijarku dalam hatiku kaulah cintaku
Dalam sepiku kaulah candaku dalam gelapku kaulah pijarku dalam hatiku kaulah cintaku
Bulan Yang lalu
Dalam sepiku kaulah candaku, Dalam gelapku kaulah pijarku, Dalam hatiku kaulah cintaku Happy Asmara ft Delva - Cintaku #short Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Cintaku Songwriter : Sam Kawe Music By : New Arista Vocal : Happy Asmara ft. Delva #happyasmara #delvairawan #cintaku
DELVA IRAWAN - DALANE GUSTI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DELVA IRAWAN - DALANE GUSTI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
Bulan Yang lalu
DELVA IRAWAN - DALANE GUSTI FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Dalane Gusti Songwriter : Miqbal GA Music By : New Arista Vocal : Delva Irawan Lyric Aku mung biso dedungo marang Gusti kang Moho Kuoso mergo tresno mung tok gawe loro nanging piye maneh kabeh takdire kang Moho Kuoso aku mung biso dedungo marang Gusti kang Moho Kuoso mergo tresno mung tok gawe loro nanging piye maneh kabeh takdire kang Moho Kuoso ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi mergo janji tok blenjani kowe ra iso nepati ra bakal tak lalekke loro sing wes tak rasakke iki pancen wes takdire aku ra biso ro kowe pengenku kowe ngerti, kowe sing tak tresnani nanging piye maneh, kabeh wes dalane Gusti aku mung biso nerimo kowe gandeng ro wong liyo aku kudu kuat nerimo kanti ikhlas legowo ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi mergo janji tok blenjani, kowe ra iso nepati ra bakal tak lalekke loro sing wes tak rasakke iki pancen wes takdire aku ra biso ro kowe ra bakal tak baleni tresnoku sing koyo wingi mergo janji tok blenjani, kowe ra iso nepati ra bakal tak lalekke loro sing wes tak rasakke iki pancen wes takdire aku ra biso ro kowe iki pancen wes takdire aku ra biso ro kowe ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #delvairawan #dalanegusti #terarecord
LALA WIDY ft ARLIDA PUTRI - BANYU SURGO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
LALA WIDY ft ARLIDA PUTRI - BANYU SURGO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
Bulan Yang lalu
LALA WIDY ft ARLIDA PUTRI - BANYU SURGO FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Banyu Surgo Songwriter : NDX a.k.a Music By : New Arista Vocal : Lala Widy Ft. Arlida Putri Lyric Yen sedino ora ngombe banyu surgo Awak rasane lungkrah koyo digebuki Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah Yen sedino ora kambon banyu surgo Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok Uteke dadi mikir bongso perkoro Sing ora cetho Ayo kumpul dadi siji Seduluran tekan mati Karanganyar jogjakarta Jangan lupa bahagia Ayo uwul sak kuate Ndene-ndene ayo ngombe Lalekno masalahmu Mending goyang bareng aku Ojo lali campurane Ben ora pengar ciune Penak mabur nang angkasa Dikancani banyu surga Nek kowe rumangsa Sobat new arista familia Ayo mabuk bareng Dunia milik kita bersama Ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul Ndem-ndeman ngasi tekan wengi Ra nggagas sopo wae.. Yen sedino ora ngombe banyu surgo Awak rasane lungkrah koyo digebuki Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah Yen sedino ora kambon banyu surgo Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok Uteke dadi mikir, bongso perkoro Sing ora cetho Tresno kui ora penting Ati cidro loro mikir Ngurusi dapuranmu Marai ngelu utekku Dituruti opo wae Njaluk mersi tak tembuske Nek rekluna tak nggo dewe Tak ijolke ciu wae Untung wae ati iki Gaweane sing kuoso Cubo neng madein chino Remuk pastok tinggal lungo Akeh lanang nyeraki Aku bingung le milihi Nganti senat senut Aduh pusing pala berbie Ora eling perkorone Yen lagi mumbul-mumbul Ndem-ndeman ngasi tekan wengi Ra nggagas sopo wae.. Yen sedino ora ngombe banyu surgo Awak rasane lungkrah koyo digebuki Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah Yen sedino ora kambon banyu surgo Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok Uteke dadi mikir bongso perkoro Sing ora cetho Aku ngombe, kowe ngombe Nek wes penah rasah rese Nek iseh kurang ciune Mending utang tebus wae wae Jatah preman sak parkire Tambah sing susah asule Rasah nangis mergo tresno Ning sandingmu ono konco Gampang teler pulang kewer Lakune wes keser-keser Utekku yo melu geser Ndelok dangdut langsung nyawer Teko ngomah balang sapu Bojo nesu aku mlayu Mending aku tuku ciu Ngombe bareng sedulurku Ora eling perkorone Yen lagi mumbul-mumbul Ndem-ndeman ngasi tekan wengi Ra nggagas sopo wae.. Yen sedino ora ngombe banyu surgo Awak rasane lungkrah koyo digebuki Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah Yen sedino ora kambon banyu surgo Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok Uteke dadi mikir bongso perkoro Sing ora cetho ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #lalawidy #arlidaputri #banyusurgo #terarecord
YENI INKA - TTM || TEWAS TERTIMBUN MASALALU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - TTM || TEWAS TERTIMBUN MASALALU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
Bulan Yang lalu
YENI INKA - TTM || TEWAS TERTIMBUN MASALALU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARLIDA PUTRI - DIKIRO PREMAN FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARLIDA PUTRI - DIKIRO PREMAN FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
ARLIDA PUTRI - DIKIRO PREMAN FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DELVA IRAWAN - TAU TATU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DELVA IRAWAN - TAU TATU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
DELVA IRAWAN - TAU TATU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
HAPPY ASMARA - BIDADARI KESLEO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
HAPPY ASMARA - BIDADARI KESLEO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA - BIDADARI KESLEO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
LALA WIDY - IYA MAKASIH FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
LALA WIDY - IYA MAKASIH FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
LALA WIDY - IYA MAKASIH FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - GANTI AYANG FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - GANTI AYANG FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
YENI INKA - GANTI AYANG FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ESA RISTY - KOK ISO YO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ESA RISTY - KOK ISO YO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
ESA RISTY - KOK ISO YO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ROSYNTA DEWI - ILANGE UDAN FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ROSYNTA DEWI - ILANGE UDAN FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
ROSYNTA DEWI - ILANGE UDAN FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DUO BESTIE ENYOHH (LALA WIDY X ARLIDA PUTRI) FT. NEW ARISTA - SATRU 2 (Official Music Video)
DUO BESTIE ENYOHH (LALA WIDY X ARLIDA PUTRI) FT. NEW ARISTA - SATRU 2 (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
DUO BESTIE ENYOHH (LALA WIDY X ARLIDA PUTRI) FT. NEW ARISTA - SATRU 2 (Official Music Video)
DAMARA DE - IKHLAS NGENTENI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DAMARA DE - IKHLAS NGENTENI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
DAMARA DE - IKHLAS NGENTENI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARNETA JULIA - MANUT DALANE GUSTI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARNETA JULIA - MANUT DALANE GUSTI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
ARNETA JULIA - MANUT DALANE GUSTI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - MENEPI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - MENEPI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
YENI INKA - MENEPI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ESA RISTY - NGLILAKNE KOWE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ESA RISTY - NGLILAKNE KOWE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
ESA RISTY - NGLILAKNE KOWE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DIKE SABRINA - LALI JANJINE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DIKE SABRINA - LALI JANJINE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
DIKE SABRINA - LALI JANJINE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - TAK IKHLASNO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - TAK IKHLASNO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
YENI INKA - TAK IKHLASNO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
HAPPY ASMARA ft DELVA - CINTAKU (Official Music Video) FT. NEW ARISTA
HAPPY ASMARA ft DELVA - CINTAKU (Official Music Video) FT. NEW ARISTA
5 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA ft DELVA - CINTAKU (Official Music Video) FT. NEW ARISTA
YENI INKA - DAMAR OPO LILIN (Official Music Video) FT. NEW ARISTA
YENI INKA - DAMAR OPO LILIN (Official Music Video) FT. NEW ARISTA
5 bulan yang lalu
YENI INKA - DAMAR OPO LILIN (Official Music Video) FT. NEW ARISTA
YENI INKA - TTM || TEWAS TERTIMBUN MASALALU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - TTM || TEWAS TERTIMBUN MASALALU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
Bulan Yang lalu
YENI INKA - TTM || TEWAS TERTIMBUN MASALALU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - MENEPI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - MENEPI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
YENI INKA - MENEPI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
HAPPY ASMARA - AKU CAH KERJO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
HAPPY ASMARA - AKU CAH KERJO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
21 hari yang lalu
HAPPY ASMARA - AKU CAH KERJO FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Aku Cah Kerjo Songwriter : Pendhoza Music By : New Arista Vocal : Happy Asmara Lyric Bebasan nunggu mongso rendeng Anggongku le ngenteni kowe Wes ono sesasi genep dino iki Mas yen pancen tresnoku iki Mbok anggep ra ono gunane Aku ra kuciwo lan aku ra loro Mas lungaku ra keget cidro Aku lagi pengen mikir kerjo Tak jaluk kowe ojo keloro-loro Mas tresnaku mung siji kowe Langit bumi kang dadi seksine Yen neng ati ra ono wong lanang liyo Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi Aku lungo amung golek rejeki Mas, pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran Ora bakal kelegan nyanding lanangan liyan Mas lungaku ra keget cidro Aku lagi pengen mikir kerjo Tak jaluk kowe ojo keloro-loro Mas tresnaku mung siji kowe Langit bumi kang dadi seksine Yen neng ati ra ono wanito liyo Mas lungaku ra keget cidro Aku lagi pengen mikir kerjo Tak jaluk kowe ojo keloro-loro Mas tresnaku mung siji kowe Langit bumi kang dadi seksine Yen neng ati ra ono wong lanang liyo Sabaro aku yo mung cah kerjo ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #happyasmara #akucahkerjo #terarecord
YENI INKA - KALIURANG Ahh Mantaap FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - KALIURANG Ahh Mantaap FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
4 bulan yang lalu
YENI INKA - KALIURANG Ahh Mantaap FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ESA RISTY - NGLILAKNE KOWE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ESA RISTY - NGLILAKNE KOWE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
ESA RISTY - NGLILAKNE KOWE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
LALA WIDY ft ARLIDA PUTRI - BANYU SURGO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
LALA WIDY ft ARLIDA PUTRI - BANYU SURGO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
Bulan Yang lalu
LALA WIDY ft ARLIDA PUTRI - BANYU SURGO FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Banyu Surgo Songwriter : NDX a.k.a Music By : New Arista Vocal : Lala Widy Ft. Arlida Putri Lyric Yen sedino ora ngombe banyu surgo Awak rasane lungkrah koyo digebuki Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah Yen sedino ora kambon banyu surgo Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok Uteke dadi mikir bongso perkoro Sing ora cetho Ayo kumpul dadi siji Seduluran tekan mati Karanganyar jogjakarta Jangan lupa bahagia Ayo uwul sak kuate Ndene-ndene ayo ngombe Lalekno masalahmu Mending goyang bareng aku Ojo lali campurane Ben ora pengar ciune Penak mabur nang angkasa Dikancani banyu surga Nek kowe rumangsa Sobat new arista familia Ayo mabuk bareng Dunia milik kita bersama Ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul Ndem-ndeman ngasi tekan wengi Ra nggagas sopo wae.. Yen sedino ora ngombe banyu surgo Awak rasane lungkrah koyo digebuki Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah Yen sedino ora kambon banyu surgo Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok Uteke dadi mikir, bongso perkoro Sing ora cetho Tresno kui ora penting Ati cidro loro mikir Ngurusi dapuranmu Marai ngelu utekku Dituruti opo wae Njaluk mersi tak tembuske Nek rekluna tak nggo dewe Tak ijolke ciu wae Untung wae ati iki Gaweane sing kuoso Cubo neng madein chino Remuk pastok tinggal lungo Akeh lanang nyeraki Aku bingung le milihi Nganti senat senut Aduh pusing pala berbie Ora eling perkorone Yen lagi mumbul-mumbul Ndem-ndeman ngasi tekan wengi Ra nggagas sopo wae.. Yen sedino ora ngombe banyu surgo Awak rasane lungkrah koyo digebuki Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah Yen sedino ora kambon banyu surgo Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok Uteke dadi mikir bongso perkoro Sing ora cetho Aku ngombe, kowe ngombe Nek wes penah rasah rese Nek iseh kurang ciune Mending utang tebus wae wae Jatah preman sak parkire Tambah sing susah asule Rasah nangis mergo tresno Ning sandingmu ono konco Gampang teler pulang kewer Lakune wes keser-keser Utekku yo melu geser Ndelok dangdut langsung nyawer Teko ngomah balang sapu Bojo nesu aku mlayu Mending aku tuku ciu Ngombe bareng sedulurku Ora eling perkorone Yen lagi mumbul-mumbul Ndem-ndeman ngasi tekan wengi Ra nggagas sopo wae.. Yen sedino ora ngombe banyu surgo Awak rasane lungkrah koyo digebuki Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah Yen sedino ora kambon banyu surgo Malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok Uteke dadi mikir bongso perkoro Sing ora cetho ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #lalawidy #arlidaputri #banyusurgo #terarecord
HAPPY ASMARA - BIDADARI KESLEO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
HAPPY ASMARA - BIDADARI KESLEO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA - BIDADARI KESLEO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - TAK IKHLASNO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - TAK IKHLASNO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
YENI INKA - TAK IKHLASNO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DIKE SABRINA - LALI JANJINE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DIKE SABRINA - LALI JANJINE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
DIKE SABRINA - LALI JANJINE FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DELVA IRAWAN - TAU TATU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DELVA IRAWAN - TAU TATU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
DELVA IRAWAN - TAU TATU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARNETA JULIA - SEWATES KONCO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARNETA JULIA - SEWATES KONCO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
4 bulan yang lalu
ARNETA JULIA - SEWATES KONCO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ESA RISTY - KOK ISO YO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ESA RISTY - KOK ISO YO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
ESA RISTY - KOK ISO YO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DUO BESTIE ENYOHH (LALA WIDY X ARLIDA PUTRI) FT. NEW ARISTA - SATRU 2 (Official Music Video)
DUO BESTIE ENYOHH (LALA WIDY X ARLIDA PUTRI) FT. NEW ARISTA - SATRU 2 (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
DUO BESTIE ENYOHH (LALA WIDY X ARLIDA PUTRI) FT. NEW ARISTA - SATRU 2 (Official Music Video)
DIKE SABRINA - MENCINTAI DENGAN NGEYEL FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DIKE SABRINA - MENCINTAI DENGAN NGEYEL FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
4 bulan yang lalu
DIKE SABRINA - MENCINTAI DENGAN NGEYEL FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
HAPPY ASMARA - BIARLAH FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Dirimu dihatiku sudah terlalu lama
HAPPY ASMARA - BIARLAH FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Dirimu dihatiku sudah terlalu lama
4 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA - BIARLAH FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Dirimu dihatiku sudah terlalu lama
DAMARA DE - BURUH COD FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DAMARA DE - BURUH COD FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
DAMARA DE - BURUH COD FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - GANTI AYANG FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - GANTI AYANG FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
YENI INKA - GANTI AYANG FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARLIDA PUTRI - DIKIRO PREMAN FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARLIDA PUTRI - DIKIRO PREMAN FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
2 bulan yang lalu
ARLIDA PUTRI - DIKIRO PREMAN FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DAMARA DE - SAMPUN LILO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DAMARA DE - SAMPUN LILO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
5 bulan yang lalu
DAMARA DE - SAMPUN LILO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DAMARA DE - SIJI WEKTU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DAMARA DE - SIJI WEKTU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
4 bulan yang lalu
DAMARA DE - SIJI WEKTU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARNETA JULIA - PEDHOT JANJI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARNETA JULIA - PEDHOT JANJI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
ARNETA JULIA - PEDHOT JANJI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARNETA JULIA - MANUT DALANE GUSTI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARNETA JULIA - MANUT DALANE GUSTI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
ARNETA JULIA - MANUT DALANE GUSTI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARNETA JULIA - IKHLAS FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ARNETA JULIA - IKHLAS FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
4 bulan yang lalu
ARNETA JULIA - IKHLAS FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DELVA IRAWAN - RUNGOKNO AKU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DELVA IRAWAN - RUNGOKNO AKU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
4 bulan yang lalu
DELVA IRAWAN - RUNGOKNO AKU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ROSYNTA DEWI - KONCO TURU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
ROSYNTA DEWI - KONCO TURU FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
Bulan Yang lalu
ROSYNTA DEWI - KONCO TURU FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Konco Turu Songwriter : Santos Music By : New Arista Vocal : Rosynta Dewi Lyric Sayangku aku butuh konco turu Yang ku peluk ning sandingku Cintaku aku butuh konco turu Sing tak sanding ning kamarku Bukan bantal bukan guling Tapi guling yang ada nyawanya Aku ra biso turu yen ra nyanding sliramu Remuk rasane ati tansah ngelayung suwung Rino kelawan bengi uripku tansah sepi Tanpo sliramu wong bagus gantilane ati Aku mung biso dedungo marang kersane Gusti Mugo kowe lan aku bakal iso nyawiji Urip sesandingan bebarengan bangun katresnan Dadi konco turu nganti tekan anak putu Telah lama aku sendirian Hidup sepi tiada berteman Rindu ini telah lama terpendam Kapan bisa tuk dapat meminang Jangan bimbang dan jangan kau ragu Cepat kita pergi ke penghulu Aku akan datang melamarmu Kita berdua jadi konco turu Aku ra biso turu yen ra nyanding sliramu Remuk rasane ati tansah ngelayung suwung Rino kelawan bengi uripku tansah sepi Tanpo sliramu wong bagus gantilane ati Aku mung biso dedungo marang kersane Gusti Mugo kowe lan aku bakal iso nyawiji Urip sesandingan bebarengan bangun katresnan Dadi konco turu nganti tekan anak putu Telah lama aku sendirian Hidup sepi tiada berteman Rindu ini telah lama terpendam Kapan bisa 'tuk dapat meminang Jangan bimbang dan jangan kau ragu Cepat kita pergi ke penghulu Aku akan datang melamarmu Kita berdua jadi konco turu ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #rosyntadewi #koncoturu #terarecord
Dalam sepiku kaulah candaku dalam gelapku kaulah pijarku dalam hatiku kaulah cintaku
Dalam sepiku kaulah candaku dalam gelapku kaulah pijarku dalam hatiku kaulah cintaku
Bulan Yang lalu
Dalam sepiku kaulah candaku, Dalam gelapku kaulah pijarku, Dalam hatiku kaulah cintaku Happy Asmara ft Delva - Cintaku #short Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Cintaku Songwriter : Sam Kawe Music By : New Arista Vocal : Happy Asmara ft. Delva #happyasmara #delvairawan #cintaku
DAMARA DE - IKHLAS NGENTENI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
DAMARA DE - IKHLAS NGENTENI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
3 bulan yang lalu
DAMARA DE - IKHLAS NGENTENI FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - KADUNG GELO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
YENI INKA - KADUNG GELO FT. NEW ARISTA (Official Music Video)
Bulan Yang lalu
YENI INKA - KADUNG GELO FT. NEW ARISTA (Official Music Video) Executive Producer : TERA RECORD MUSIC PRODUCTION Title : Kadung Gelo Songwriter : Dewa Kipli Music By : New Arista Vocal : Yeni Inka Lyric Ing wengi iki cerito diawiti Pisan nyawang kowe gandeng karo liyane Nibo tangi aku berjuang nggo awakmu Roso sing kependem iki amprih iso kebukti Nyatane kowe tego ning ngarepe moto Aku kudu iso lilo Nyawang kowe gandeng karo wong liyo Njaluk tulung lungo'o Sing adoh ko uripku Njaluk tulung sadaro Aku rabakal mbaleni Crito sing natoni ati iki Ing wengi iki cerito diawiti Pisan nyawang kowe gandeng karo liyane Nibo tangi aku berjuang nggo awakmu Roso sing kependem iki amprih iso kebukti Nyatane kowe tego ning ngarepe moto Aku kudu iso lilo Nyawang kowe gandeng karo wong liyo Njaluk tulung lungo'o Sing adoh ko uripku Njaluk tulung sadaro Aku rabakal mbaleni Crito sing natoni ati iki ========================= Licensed to ID-card by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: smarturl.id/idemusic Optimize your video now: smarturl.id/optimize #yeniinka #kadunggelo #terarecord
Iyan Pratama
Iyan Pratama - 6 jam yang lalu
KOTA reog hadirr boss ku
Wahid Rachman
Wahid Rachman - 21 jam yang lalu
CGS+TEMBEL=INDAAAHHH
Joko Susanta
Joko Susanta - Hari Yang lalu
Sae mbak. Versi lain dari Mbak Nella
Ratna wulandari kdr
Ratna wulandari kdr - Hari Yang lalu
Mantap
Danu El
Danu El - Hari Yang lalu
Mantap mba saya arkhisna, suarane mantap poll😍
Tri Febrianto
Tri Febrianto - 2 hari yang lalu
arlida putri mantul
Havis Alv
Havis Alv - 2 hari yang lalu
Lagu spesial kurir
Ima Ruhiana Azka
Ima Ruhiana Azka - 2 hari yang lalu
Banyuwangi 🀍
YU JULI
YU JULI - 2 hari yang lalu
Jateng hadir ...
Diyas Pitaloka
Diyas Pitaloka - 2 hari yang lalu
Karanganyar Hadir
PECANDU NYOBOK
PECANDU NYOBOK - 2 hari yang lalu
Mantab kak πŸ˜πŸ‘πŸ‘
Totok Andriansyah
Totok Andriansyah - 2 hari yang lalu
sasya ilove you kuu
Jovano Key
Jovano Key - 3 hari yang lalu
Suksesss terus tera record 🀟🀟🀟
Ading TV
Ading TV - 3 hari yang lalu
Nostalgia 2018πŸ«‚πŸ«‚πŸ«‚
Edi Ono
Edi Ono - 3 hari yang lalu
Udah cantik suaranya mantap abis
ikhsan
ikhsan - 3 hari yang lalu
Mbak sasya
rio ardiansyah
rio ardiansyah - 3 hari yang lalu
Request ayang ayang versi sasya lagu banyuwangi
baru sadar official
baru sadar official - 3 hari yang lalu
Hadirrrrrr palembanggg
baru sadar official
baru sadar official - 3 hari yang lalu
Komen tanpa emot yu biar trending
Siti Fatmawati
Siti Fatmawati - 3 hari yang lalu
asekk serrr
Andrian Bhoncu
Andrian Bhoncu - 3 hari yang lalu
Ringkasan Lirik Video Hasil Utama Mencintai dalam sepi dan rasa sabar mana lagi Yang harus ku pendam dalam mengagumi dirimu Melihatmu genggam tangannya nyaman di dalam pelukannya Yang mampu membuatku tersadar dan sedikit menepi Kau yang pernah singgah di sini Dan cerita yang dulu engkau ingatkan kembali Tak mampu aku tuk mengenang lagi Biarlah kenangan kita pupus di hati Tak ada waktu kembali untuk mengulang lagi Mengenang dirimu diawal dulu Ku tahu dirimu dulu hanya meluangkan waktu Sekedar melepas kisah sedihmu Mencintai dalam sepi dan rasa sabar mana lagi Yang harus ku pendam dalam mengagumi dirimu Melihatmu genggam tangannya nyaman di dalam pelukannya Yang mampu membuatku tersadar dan sedikit menepi Tak ada waktu kembali untuk mengulang lagi Mengenang dirimu diawal dulu Ku tahu dirimu dulu hanya meluangkan waktu Sekedar melepas kisah sedihmu Mencintai dalam sepi dan rasa sabar mana lagi Yang harus ku pendam dalam mengagumi dirimu oh Melihatmu genggam tangannya nyaman di dalam pelukannya Yang mampu membuatku tersadar dan sedikit menepi Mencintai dalam sepi dan rasa sabar mana lagi Yang harus ku pendam dalam mengagumi dirimu oh Melihatmu genggam tangannya nyaman di dalam pelukannya Yang mampu membuatku tersadar dan sedikit menepi Tersadar dan sedikit menepi Tersadar dan sedikit menepi
Tito Yugo
Tito Yugo - 3 hari yang lalu
panggah TEWEL ,....... pokok nek ora SASYA,,,ORAAAAA
Melvin Offc
Melvin Offc - 3 hari yang lalu
Gasspoll
Jendhoel Adjie
Jendhoel Adjie - 3 hari yang lalu
Kenek nggo batur mlaku pas mobilan dwe min...hihi..pis.. . . Pacitan Kota 1001 Goa jatim meluuuuuu hadir..
Joko Widodo
Joko Widodo - 4 hari yang lalu
Puenak
Junna Prawira Official
Junna Prawira Official - 4 hari yang lalu
Duo manja dong minn pleasee Mala agatha & jihan audy nextt...
sinn_837
sinn_837 - 4 hari yang lalu
bagus banget😍😍😍
Ahmad Danang
Ahmad Danang - 4 hari yang lalu
Hadir..