DANGDUTERS ID
DANGDUTERS ID
  • 60
  • 10 017 702
  • Bergabung pada 30 Mei 2012


Video
ADA UNTUKMU - WORO WIDOWATI (LIVE)
ADA UNTUKMU - WORO WIDOWATI (LIVE)
16 jam yang lalu
Ada Untukmu Cipt. Seto Brahmana Publiser . PT Star Cipta Musikindo Dipopularkan oleh Tyok Satrio #adauntukmu #worowidowati #tyoksatrio Awalku mengenalmu Tersita seluruh hatiku Oh indahnya dirimu Ku jatuh hati padamu Tak terasa waktu berlalu Kini kau t'lah jadi milikku Betapa bahagianya aku Saat kau ada di sisiku Kini tiba saatnya Kita harus melangkah Temani diriku di sisa waktumu Genggamlah tanganku bersamaku Kau kan menentukan arah Bersama diriku yang kan slalu Menjaga dirimu Yakinkan hatimu temaniku Di setiap langkah-langkah ku Ku di sini di sampingmu Ku kan slalu ada untukmu Kini tiba saatnya Kita harus melangkah Temani diriku di sisa waktumu Genggamlah tanganku bersamaku Kau kan menentukan arah Bersama diriku yang kan slalu Menjaga dirimu Yakinkan hatimu temaniku Di setiap langkah-langkah ku Ku di sini di sampingmu Ku kan slalu ada untukmu Genggamlah tanganku bersamaku Kau kan menentukan arah Bersama diriku yang kan slalu Menjaga dirimu Yakinkan hatimu temaniku Di setiap langkah-langkah ku Ku di sini di sampingmu Ku kan slalu ada untukmu Genggamlah tanganku bersamaku Kau kan menentukan arah Bersama diriku yang kan slalu Menjaga dirimu Yakinkan hatimu temaniku Di setiap langkah-langkah ku Ku di sini di sampingmu Ku kan slalu ada untukmu
KETAMAN ASMORO - ERVIN SOVIA Ft  Dangduters Band
KETAMAN ASMORO - ERVIN SOVIA Ft Dangduters Band
14 hari yang lalu
KETAMAN ASMORO Cipt. Alm Handiman Voc. Ervin Sofia Music. dangduters Band #ketamanAsmoro #didikempot #ervinsofia #dangdutersid #dangdutersband Ervin sofia adalah artis pendatang baru yang ahir ahir ini viral di yogyakarta dengan lagunya tanjungmas ninggal janji. kini dia mencoba bernyanyi lagi dengan lagu ketaman asmoro karya Alm. Handiman. Semoga terhibur Lirik Saben wayah lingsir wengi Mripat iki ora biso turu Tansah kelingan sliramu Wong ayu kang dadi pepujanku Bingung rasa ning atiku Arep sambat nanging karo sopo Nyatane ora kuwowo Ngrasakke atiku sansoyo nelongso Wis tak lali-lali Malah sansoyo kelingan Nganti tekan mbesok kapan nggonku Ngendem ora biso turu Opo iki sing jenenge Wong kang lagi ketaman asmoro? Prasasat ra biso lali Esuk awan wengi tansah nggodo ati Bingung rasa ning atiku Arep sambat nanging karo sopo Nyatane ora kuwowo Ngrasakke atiku sansoyo nelongso Wis tak lali-lali Malah sansoyo kelingan Nganti tekan mbesok kapan nggonku Ngendem ora biso turu Opo iki sing jenenge Wong kang lagi ketaman asmoro? Prasasat ra biso lali Esuk awan wengi tansah nggodo ati Prasasat ra biso lali Esuk awan wengi tansah nggodo ati Ketaman Asmoro - Ervin Sofia Ft. Dangduters Band Ketaman Asmoro - Ervin Sofia Ft. Dangduters Band Ketaman Asmoro - Ervin Sofia Ft. Dangduters Band Ervin sofia adalah artis pendatang baru yang ahir ahir ini viral di yogyakarta dengan lagunya tanjungmas ninggal janji. kini dia mencoba bernyanyi lagi dengan lagu ketaman asmoro karya Alm. Handiman. Semoga terhibur
FULL SENYUM SAYANG - EVAN LOSS feat Woro Widowati
FULL SENYUM SAYANG - EVAN LOSS feat Woro Widowati
14 hari yang lalu
Judul : Full Senyum Sayang Evan Loss instagram.com/evan_loss/ Song Writer : Evan Loss & Erri Gumregah instagram.com/evan_loss/ www.youtube.com/c/errigumregah Lirik : FULL SENYUM SAYANG Mbok yo sing full senyum sayang benn aku soyo tambah sayang rasah pusing-pusing gek ndang dandan ayo kita healing song : bukane aku ora peduli tapi pancen kodemu angel dipahami ngomongo wae kabeh opo anane ben podo penake tak upayake kabeh penjalukmu tapi tulung ngerteni kahananku aku dudu turunan balungan gede sing turah warisane bridge : saben dino raimu peteng dedet marai sirah mumet ati tambah ruwet kabeh ra kedaden yen diladeni iso geger geden reff : mbok yo sing full senyum sayang ben aku semangat berjuang ojo nuruti gengsimu jelas jelas aku nda mampu mbok yo sing full senyum sayang benn aku soyo tambah sayang rasah pusing-pusing gek ndang dandan ayo kita healing #evanloss #fullsenyum #fullsenyumsayang #worowidowati #worowidowatifullsenyum #dangdutersband #dangdutersindonesia
Woro Widowati - Angin Dalu
Woro Widowati - Angin Dalu
21 hari yang lalu
Angin dalu cipt. Kuncung Majasem Voc. Woro Widowati #angindalu #Worowidowati #worowidowatiofficial lirik Duweku mung roso tresno Duweku mung roso sayang Nganti nyawaku ninggalke rogo Rosoku ra ilang Tresno ning jero dodo Sing tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawe loro Sak pedote nafasku Mung kowe sing tak tunggu Ora ono liyane Sing ning atiku Sak oncate nyawaku Ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu Dadi saksi bisu Tresno ning jero dodo Sing tak jaluk imbangono Masio aku ra sugeh bondo Moh yen digawe loro Sak pedote nafasku Mung kowe sing tak tunggu Ora ono liyane Sing ning atiku Sak oncate nyawaku Ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu Dadi saksi bisu Sak pedote nafasku Mung kowe sing tak tunggu Ora ono liyane Sing ning atiku Sak oncate nyawaku Ora ngaleh tresnaku Ademe angin dalu Dadi saksi bisu Ademe angin dalu Dadi saksi bisu
DAMARA DE - IYA MAKASIH (LIVE) SMAKADANO WONOSARI
DAMARA DE - IYA MAKASIH (LIVE) SMAKADANO WONOSARI
Bulan Yang lalu
Title : Iya Makasih Voc : Damara DE Songwritter : Miqbal GA Arr : Dangduters ID LIRIK Jane sing tok goleki Spek koyo ngopo to ri Aku sing ming modal tresno Kok tok anggep ora ono Morat marit atine Kadung ndlosor kahanane Dada sayang aku milih Mundur wae Kurang opo usahaku dinggo kowe Opo-opo mesti tak korbanke Nanging aku sadar diri Aku mung badutmu Raiso dadi pilihan atimu Kowe wes nyaman karo wong liyo Aku mung iso ndungakno Kanggo kebahagiaanmu Karo tresno anyarmu Jane sing tok goleki Spek koyo ngopo to ri Aku sing ming modal tresno Kok tok anggep ora ono Morat marit atine Kadung ndlosor kahanane Dada sayang aku milih Mundur wae Kurang opo usahaku dinggo kowe Opo-opo mesti tak korbanke Nanging aku sadar diri Aku mung badutmu Raiso dadi pilihan atimu Kowe wes nyaman karo wong liyo Aku mung iso ndungakno Kanggo kebahagiaanmu Karo tresno anyarmu Jane sing tok goleki Spek koyo ngopo to ri Aku sing ming modal tresno Kok tok anggep ora ono Morat marit atine Kadung ndlosor kahanane Dada sayang aku milih Mundur wae Jane sing tok goleki Spek koyo ngopo to ri Aku sing ming modal tresno Kok tok anggep ora ono Morat marit atine Kadung ndlosor kahanane Dada sayang aku milih Mundur wae Dada sayang aku milih Mundur wae Dada sayang aku miliih Mundur wae #DamaraDE #IyaMakasih #DangdutersID #IyaMakasihDamara
UDAN GRIMIS NING DALAN PARANGTRITIS  - 26 KILOMETER - TEMAN TOPIK
UDAN GRIMIS NING DALAN PARANGTRITIS - 26 KILOMETER - TEMAN TOPIK
Bulan Yang lalu
PENYANYI : Topick Asick Gepengkk Lirik : nemlikur kilometer jarak seng kudu tak uber sengojo tak gas'e ora banter banter karo sliramu seng dadi pepujaning ati dolan neng pesisir golek howo sing sumilir gapuro kampus isi sing nate dadi seksi naliko sliramu ngucap ing lathi tetes banyu udan sing tau hanyekseni pas naliko nunut ngeyup mergo ora nggowo ganti udan gerimis neng dalan parangtritis tansah kelingan sliramu seng rodo manis esem guyumu ra nyongko jebule lamis saiki dadi crito lara sing mung iso gawe tangis.. bangjo tembi tekane pasar ngangkruk nglewati gabusan manding lan patalan tiwas tak tlateni awan bengi nganti remuk kowe lungo ra pamitan saiki mung ninggali kenangan saiki dadi crito lara udan tangis neng dalan parangtritis #TEMANTOPIK #26KILOMETER #GEPENK #isiyogyakarta
IYA MAKASIH - DANGDUTERS BAND ft. ERVIN SOV
IYA MAKASIH - DANGDUTERS BAND ft. ERVIN SOV
Bulan Yang lalu
ERVIN SOVIA - IYA MAKASIH ( Official Music Video ) Title : Iya Makasih Voc : Ervin Sovia Songwritter : Miqbal GA Arr : Dangduters LIRIK Jane sing tok goleki Spek koyo ngopo to ri Aku sing ming modal tresno Kok tok anggep ora ono Morat marit atine Kadung ndlosor kahanane Dada sayang aku milih Mundur wae Kurang opo usahaku dinggo kowe Opo-opo mesti tak korbanke Nanging aku sadar diri Aku mung badutmu Raiso dadi pilihan atimu Kowe wes nyaman karo wong liyo Aku mung iso ndungakno Kanggo kebahagiaanmu Karo tresno anyarmu Jane sing tok goleki Spek koyo ngopo to ri Aku sing ming modal tresno Kok tok anggep ora ono Morat marit atine Kadung ndlosor kahanane Dada sayang aku milih Mundur wae Kurang opo usahaku dinggo kowe Opo-opo mesti tak korbanke Nanging aku sadar diri Aku mung badutmu Raiso dadi pilihan atimu Kowe wes nyaman karo wong liyo Aku mung iso ndungakno Kanggo kebahagiaanmu Karo tresno anyarmu Jane sing tok goleki Spek koyo ngopo to ri Aku sing ming modal tresno Kok tok anggep ora ono Morat marit atine Kadung ndlosor kahanane Dada sayang aku milih Mundur wae Jane sing tok goleki Spek koyo ngopo to ri Aku sing ming modal tresno Kok tok anggep ora ono Morat marit atine Kadung ndlosor kahanane Dada sayang aku milih Mundur wae Dada sayang aku milih Mundur wae Dada sayang aku miliih Mundur wae #ervinsovia #HappyAsmara #IyaMakasih #AdhiganaMusic #miqbalga #dangdutersband #dangdutersid
PEYOK - Dalan kenangan iki lunyu merga lumuten - CAK COY (LIVE)
PEYOK - Dalan kenangan iki lunyu merga lumuten - CAK COY (LIVE)
Bulan Yang lalu
Peyok Cipt. Miko Cakcoy Pathoknegoro LIRIK: Tak tuliske lagu iki karo kelingan koe Biyen sing nate janji nalika lagi holiday Tiwas tak belani utang bank demi koe sing tak sayang Nanging saiki malah ngilang ngilangke Kabeh kenangan Brits Cen tak akoni tresno koe aku dadi goblog dhewe Tresnamu lunga Tapi sayang gobloge isih tak gawa Reff Dalan kenangan iki lunyu merga lumuten Tapi isih lunyu lambemu sing kebangeten Ngapusi jare tresnamu ya mung aku siji Nyatane aku mbok tubruk ko mburi. Cast Miko Cakcoy Pathoknegoro Amarilis Nurdiana Hasan Tholabi Song writer Miko Cakcoy Arranger & Studio Record Muhammad Louis David Cameraman & Editor Shidiq Kanya Faqih Ansori Location Pedestarian Kota Yogyakarta Rumah/Joglo Bpk. Kasidjo Waroeng Omah Sawah Warung Eyup
SATRU 2 - Woro Widowati Ft. Dangduters (LIVE) SKAMADANO
SATRU 2 - Woro Widowati Ft. Dangduters (LIVE) SKAMADANO
Bulan Yang lalu
Selamat Menikmati .. --~-- Title : Satru 2 Artist : Woro Widowati Songwriter : Denny Caknan Music Arrangement : Dangduters band #Satru2 #worowidowati #dangdutersID #worowidowatisatru2 #dennycaknan #happyasmara #dangdutkoplo Lyric : (Satru 2) Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku Opo kurang leh ku ngerteni karepmu Aku yo wis ora nglirik liyane Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran aE Mbok di eman eman hubungane Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati Mbok ojo satru satru ae sayangku Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo huoo… opo kurang lehku, ngerteni karepmu Aku yo wis ora nglirik liyane Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae Mbok di eman eman hubungane Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati Mbok ojo satru satru ae sayangku Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati Mbok ojo satru satru ae sayangku Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu
PAS AREP UDAN GEDE - ANIK SUNYAHNI (LIVE)
PAS AREP UDAN GEDE - ANIK SUNYAHNI (LIVE)
2 bulan yang lalu
#pasarepudangede #aniksunyahni #kukuhprasetya Anik Sunyahni PAs Arep Udan Gede Cipt Kukuh Prasetya Mendung langite pas arep udan gede duh seng tak rasake koyo ngene larane soko duwur jembatan kene ku akhire ngerti sanyatane rasane dodo wes kebak mowo nyawang kowe karo wong liya banyu kali seng ana ngisor kono ra bakal bisa ngademke geni neng dodo reff kowe tak sawang soko duwur aku bertahan sayang atiku tambag ajur bantaran kali kutha mediun kowe seng tak belani gawe atiku getun penulis lirik : kukuh prasetya lagu : kukuh pasetya kudamai penata musik kris sagara mixing dan mastering mas teguh moonext studio gitar mas yoyon bass mas balung
HAPPY ASMARA - PINGAL - NGATMOMBILUNG (live) Assalafiyah Yogyakarta
HAPPY ASMARA - PINGAL - NGATMOMBILUNG (live) Assalafiyah Yogyakarta
2 bulan yang lalu
Live performance Happy asmara di Pondok Pesantren Assalafiyah Mlangi Sleman Yogyakarta 28 Mei 2022 Pingal Cipt: Andri Priyanta Voc. Happy Asmara #pingal #happyasmara #happyasmarajilbab #assalafiyah #mlangi
MADIUN NGAWI - DAMARA DE (LIVE) SMAKADANO
MADIUN NGAWI - DAMARA DE (LIVE) SMAKADANO
2 bulan yang lalu
SMAKADANO (LIVE) MADIUN NGAWI CIPT. SONY JOZS VOC. DAMARA DE #Madiunngawi #damaeade #dangdutersband #smakadano #wonosari Lirik (Madiun Ngawi): ---------------------------------- Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku
Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo - Otewe Ngelalekne Kowe - bu dokter Aura Paramitha
Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo - Otewe Ngelalekne Kowe - bu dokter Aura Paramitha
2 bulan yang lalu
Selamat Menikmati .. --~-- Title: Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo - Otewe Ngelalekne Kowe Artist: Aura Paramitha Songwriter: Iskandar Hanafi Music Arrangement: Dangduters band Lyric : ( Angel 2 ) Tapi bene Yo wes opo jare Lilo tak lilakne yen koe milih liane Angel Kahanane wes ra setel Tak terus terusne Aku tambah dedel duel Ra mikir koe Saiki wes tak losne Silo madep manteb Otw nglalekne koe Mendem mletre asyik Ben aku ra panik Mergo kelingan kabeh kenangan Wingi sek pacaran Saiki wes dadi mantan Mendem mletre asyik Saiki wes ra panik Loro neng dodo Ora tak roso Mergo mletre Tombo teko loro lungo
GERBANG PESANTREN (live) Cak Coy feat. Nafisa
GERBANG PESANTREN (live) Cak Coy feat. Nafisa
2 bulan yang lalu
#gerbangpesantren #pondokpesantren #assalafiyah #mlangi #yogyakarta #pesantren #shalawat #santri Lirik Rina lan wengi aku ora tau leren Mikirke koe ana neng pondok pesantren Kaya wis ra kuat tapi aku wegah sambat Aku mung kuwatir neng kene ora mbok pikir Sing mesthi aku ra lali senajan statusku santri Sing penting aku tetep eling senajan sesandhingan kitab kuning Rasa tetep sayang senajan koe ra ketok Awak dhewe terhalang rapete gerbang pondok Aku pengin ngerti sepira kuat atimu Aja golek ganti aku isih golek ngelmu Dongane sing kuat, aja gampang nyebut sambat Yen wos rampung Iki terus akad Cipt. Miko Cakcoy Vokal. Miko Cakcoy Rohimatun Nafisa
Aura Paramitha - Roso Atiku
Aura Paramitha - Roso Atiku
2 bulan yang lalu
#rosoatiku #dangduters #auraparamitha Song. Roso Atiku Cipt. Rindra Putra Voc. Aura Paramitha Music. Dangduters Band lokasi. Dangduters Studio Publisher. Mahar Pustaka Nusantara lirik lagu Elingo gek semono Aku ngucapake tresno Ora nyongko, ora ngiro Kowe nompo roso kulo Saiki bebarengan Ngadepi kabeh pacoban Amung kowe, ra liyane Sing tak jogo selawase Takkan pernah terganti Roso atiku iki Matur suwun wis ngancani aku Esem lan guyumu gawe bungah atiku Mung siji pesenku nggo awakmu Tulung ojo ninggalke aku Aku rabakal ninggalke kowe Mergo tresnaku ro kowe selawase Tak jaluk kowe ojo sumelang Tresnoku ora bakal ilang Saiki bebarengan ngadepi kabeh pacoban Amung kowe, ra liyane, sing tak jogo selawase Takkan pernah terganti roso atiku iki Matur suwun wis ngancani aku Esem lan guyumu gawe bungah atiku Mung siji pesenku nggo awakmu Tulung ojo ninggalke aku Aku rabakal ninggalke kowe Mergo tresnaku ro kowe selawase Tak jaluk kowe ojo sumelang Tresnoku ora bakal ilang Matur suwun wis ngancani aku Esem lan guyumu gawe bungah atiku Mung siji pesenku nggo awakmu Tulung ojo ninggalke aku Aku rabakal ninggalke kowe Mergo tresnaku ro kowe selawase Tak jaluk kowe ojo sumelang Tresnoku ora bakal ilang Tresnoku ora bakal ilang
HAPPY ASMARA - TOP TOPAN (Live) feat. Dangduters Band
HAPPY ASMARA - TOP TOPAN (Live) feat. Dangduters Band
2 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA - TOP TOPAN (Live) feat. Dangduters Band
Aku Sadar Aku Dudu Denny Caknan || Pasukan Wani Loro || Renal Mahardhika ft. Cak Coy #pawiro
Aku Sadar Aku Dudu Denny Caknan || Pasukan Wani Loro || Renal Mahardhika ft. Cak Coy #pawiro
2 bulan yang lalu
Aku Sadar Aku Dudu Denny Caknan || Pasukan Wani Loro || Renal Mahardhika ft. Cak Coy #pawiro
HAPPY ASMARA Ft. CAK COY (Live) MADIUN NGAWI
HAPPY ASMARA Ft. CAK COY (Live) MADIUN NGAWI
2 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA Ft. CAK COY (Live) MADIUN NGAWI
HAPPY ASMARA BERHIJAB - LEMAH TELES (live) ft. Dangduters band
HAPPY ASMARA BERHIJAB - LEMAH TELES (live) ft. Dangduters band
2 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA BERHIJAB - LEMAH TELES (live) ft. Dangduters band
Moment mengharukan Happy Asmara dan Woro Widowati #ojonangis
Moment mengharukan Happy Asmara dan Woro Widowati #ojonangis
2 bulan yang lalu
Moment mengharukan Happy Asmara dan Woro Widowati #ojonangis
Woro Widowati - Rungokno Aku (Koplo)
Woro Widowati - Rungokno Aku (Koplo)
2 bulan yang lalu
Woro Widowati - Rungokno Aku (Koplo)
Cinta itu buta - Irta Amalia
Cinta itu buta - Irta Amalia
2 bulan yang lalu
Cinta itu buta - Irta Amalia
Woro Widowati‼️Ikhlas Ngenteni (live) Temanggung
Woro Widowati‼️Ikhlas Ngenteni (live) Temanggung
3 bulan yang lalu
Woro Widowati‼️Ikhlas Ngenteni (live) Temanggung
MENCINTAI DENGAN NGEYEL - AURA PARAMITHA
MENCINTAI DENGAN NGEYEL - AURA PARAMITHA
3 bulan yang lalu
MENCINTAI DENGAN NGEYEL - AURA PARAMITHA
SELAMAT HARI LEBARAN - SUGENG RIYADI #LEBARAN2022 #idulfitri2022
SELAMAT HARI LEBARAN - SUGENG RIYADI #LEBARAN2022 #idulfitri2022
3 bulan yang lalu
SELAMAT HARI LEBARAN - SUGENG RIYADI #LEBARAN2022 #idulfitri2022
FULL SENYUM SAYANG - Bu Dokter
FULL SENYUM SAYANG - Bu Dokter
3 bulan yang lalu
FULL SENYUM SAYANG - Bu Dokter
TOP TOPAN - YENI INKA (LIVE)
TOP TOPAN - YENI INKA (LIVE)
3 bulan yang lalu
TOP TOPAN - YENI INKA (LIVE)
DEMI KOWE - AURA PARAMITHA
DEMI KOWE - AURA PARAMITHA
3 bulan yang lalu
DEMI KOWE - AURA PARAMITHA
YENI INKA - LEMAH TELES (LIVE)
YENI INKA - LEMAH TELES (LIVE)
3 bulan yang lalu
YENI INKA - LEMAH TELES (LIVE)
Full Senyum - Bu Dokter #shorts
Full Senyum - Bu Dokter #shorts
3 bulan yang lalu
Full Senyum - Bu Dokter #shorts
Denny caknan nangis terharu saat manggung di kotanya sendiri Ngawi - kartonyono medhot janji
Denny caknan nangis terharu saat manggung di kotanya sendiri Ngawi - kartonyono medhot janji
2 tahun yang lalu
Denny caknan nangis terharu saat manggung di kotanya sendiri Ngawi - kartonyono medhot janji
ANGEL - Denny Caknan (cover) Dangduters Band feat. dr. Aura Paramitha
ANGEL - Denny Caknan (cover) Dangduters Band feat. dr. Aura Paramitha
Tahun Yang lalu
ANGEL - Denny Caknan (cover) Dangduters Band feat. dr. Aura Paramitha
Seko opo atimu - Pendhoza (Dangdut version) Ayu Rivanka
Seko opo atimu - Pendhoza (Dangdut version) Ayu Rivanka
3 tahun yang lalu
Seko opo atimu - Pendhoza (Dangdut version) Ayu Rivanka
Moment mengharukan Happy Asmara dan Woro Widowati #ojonangis
Moment mengharukan Happy Asmara dan Woro Widowati #ojonangis
2 bulan yang lalu
Moment mengharukan Happy Asmara dan Woro Widowati #ojonangis
Wes Tatas - Uci Farantika feat. Dangduters
Wes Tatas - Uci Farantika feat. Dangduters
Tahun Yang lalu
Wes Tatas - Uci Farantika feat. Dangduters
HAPPY ASMARA Ft. CAK COY (Live) MADIUN NGAWI
HAPPY ASMARA Ft. CAK COY (Live) MADIUN NGAWI
2 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA Ft. CAK COY (Live) MADIUN NGAWI
master kendang dangdut Original (dyan Bro)
master kendang dangdut Original (dyan Bro)
6 tahun yang lalu
master kendang dangdut Original (dyan Bro)
LDR - Layang Dunga Restu - Uci Farantika feat. Dangduters
LDR - Layang Dunga Restu - Uci Farantika feat. Dangduters
Tahun Yang lalu
LDR - Layang Dunga Restu - Uci Farantika feat. Dangduters
Dada Sayang - Lala Atila feat. Dangduters
Dada Sayang - Lala Atila feat. Dangduters
Tahun Yang lalu
Dada Sayang - Lala Atila feat. Dangduters
Uci Farantika HOT!!!! Ditinggal Pas Sayang Sayange
Uci Farantika HOT!!!! Ditinggal Pas Sayang Sayange
Tahun Yang lalu
Uci Farantika HOT!!!! Ditinggal Pas Sayang Sayange
FULL SENYUM SAYANG - EVAN LOSS feat Woro Widowati
FULL SENYUM SAYANG - EVAN LOSS feat Woro Widowati
14 hari yang lalu
Judul : Full Senyum Sayang Evan Loss instagram.com/evan_loss/ Song Writer : Evan Loss & Erri Gumregah instagram.com/evan_loss/ www.youtube.com/c/errigumregah Lirik : FULL SENYUM SAYANG Mbok yo sing full senyum sayang benn aku soyo tambah sayang rasah pusing-pusing gek ndang dandan ayo kita healing song : bukane aku ora peduli tapi pancen kodemu angel dipahami ngomongo wae kabeh opo anane ben podo penake tak upayake kabeh penjalukmu tapi tulung ngerteni kahananku aku dudu turunan balungan gede sing turah warisane bridge : saben dino raimu peteng dedet marai sirah mumet ati tambah ruwet kabeh ra kedaden yen diladeni iso geger geden reff : mbok yo sing full senyum sayang ben aku semangat berjuang ojo nuruti gengsimu jelas jelas aku nda mampu mbok yo sing full senyum sayang benn aku soyo tambah sayang rasah pusing-pusing gek ndang dandan ayo kita healing #evanloss #fullsenyum #fullsenyumsayang #worowidowati #worowidowatifullsenyum #dangdutersband #dangdutersindonesia
Salam tresno - Uci Farantika feat. Dangduters
Salam tresno - Uci Farantika feat. Dangduters
Tahun Yang lalu
Salam tresno - Uci Farantika feat. Dangduters
Aku Dudu Rojo - Didi Kempot (cover) by Diah Novia feat. Dangduters Band
Aku Dudu Rojo - Didi Kempot (cover) by Diah Novia feat. Dangduters Band
Tahun Yang lalu
Aku Dudu Rojo - Didi Kempot (cover) by Diah Novia feat. Dangduters Band
Ndas Gerih - Denny Caknan (cover) Uci farantika feat. Dangduters
Ndas Gerih - Denny Caknan (cover) Uci farantika feat. Dangduters
Tahun Yang lalu
Ndas Gerih - Denny Caknan (cover) Uci farantika feat. Dangduters
FULL SENYUM SAYANG - Bu Dokter
FULL SENYUM SAYANG - Bu Dokter
3 bulan yang lalu
FULL SENYUM SAYANG - Bu Dokter
Raiso Dadi Siji (official cover video) - Aura Paramita feat. Gendut Kendang
Raiso Dadi Siji (official cover video) - Aura Paramita feat. Gendut Kendang
10 bulan yang lalu
Raiso Dadi Siji (official cover video) - Aura Paramita feat. Gendut Kendang
Seko opo atimu - ayu rivanka
Seko opo atimu - ayu rivanka
3 tahun yang lalu
Seko opo atimu - ayu rivanka
Mendung Tanpo Udan - Kukuh Prastya [Kudamai] - Dangduters feat. Aura Paramitha
Mendung Tanpo Udan - Kukuh Prastya [Kudamai] - Dangduters feat. Aura Paramitha
Tahun Yang lalu
Mendung Tanpo Udan - Kukuh Prastya [Kudamai] - Dangduters feat. Aura Paramitha
KANGEN - Dewa 19 (Cover) Dangduters Band feat. Dr. Aura Paramita
KANGEN - Dewa 19 (Cover) Dangduters Band feat. Dr. Aura Paramita
Tahun Yang lalu
KANGEN - Dewa 19 (Cover) Dangduters Band feat. Dr. Aura Paramita
Tanjung mas Ninggal janji - Dangduters band feat. Ervin Sofia
Tanjung mas Ninggal janji - Dangduters band feat. Ervin Sofia
5 bulan yang lalu
Tanjung mas Ninggal janji - Dangduters band feat. Ervin Sofia
Angin Dalu - Lala Atila feat. Dangduters
Angin Dalu - Lala Atila feat. Dangduters
Tahun Yang lalu
Angin Dalu - Lala Atila feat. Dangduters
Ojo Nangis - Lala Atila
Ojo Nangis - Lala Atila
Tahun Yang lalu
Ojo Nangis - Lala Atila
HAPPY ASMARA - PINGAL - NGATMOMBILUNG (live) Assalafiyah Yogyakarta
HAPPY ASMARA - PINGAL - NGATMOMBILUNG (live) Assalafiyah Yogyakarta
2 bulan yang lalu
Live performance Happy asmara di Pondok Pesantren Assalafiyah Mlangi Sleman Yogyakarta 28 Mei 2022 Pingal Cipt: Andri Priyanta Voc. Happy Asmara #pingal #happyasmara #happyasmarajilbab #assalafiyah #mlangi
NOAH - BINTANG DI SURGA (cover dangdut) Dangduters Band feat. Dr. Aura Paramitha
NOAH - BINTANG DI SURGA (cover dangdut) Dangduters Band feat. Dr. Aura Paramitha
Tahun Yang lalu
NOAH - BINTANG DI SURGA (cover dangdut) Dangduters Band feat. Dr. Aura Paramitha
Woro Widowati - Rungokno Aku (Koplo)
Woro Widowati - Rungokno Aku (Koplo)
2 bulan yang lalu
Woro Widowati - Rungokno Aku (Koplo)
COBALAH MENGERTI (Peterpan) - Dangduters Band feat. dr. Aura Paramitha
COBALAH MENGERTI (Peterpan) - Dangduters Band feat. dr. Aura Paramitha
Tahun Yang lalu
COBALAH MENGERTI (Peterpan) - Dangduters Band feat. dr. Aura Paramitha
Setting korg AX1000 untuk Gitaris dangdut
Setting korg AX1000 untuk Gitaris dangdut
4 tahun yang lalu
Setting korg AX1000 untuk Gitaris dangdut
Sakit Gigi - Meggi Z (cover) Dangduters Band feat. dr. Aura Paramitha
Sakit Gigi - Meggi Z (cover) Dangduters Band feat. dr. Aura Paramitha
Tahun Yang lalu
Sakit Gigi - Meggi Z (cover) Dangduters Band feat. dr. Aura Paramitha
WORO WIDOWATI - PUTUSKAN PACARMU
WORO WIDOWATI - PUTUSKAN PACARMU
5 bulan yang lalu
WORO WIDOWATI - PUTUSKAN PACARMU
Lemah Teles - Bu Dokter feat. Dangduters Band (Official cover video)
Lemah Teles - Bu Dokter feat. Dangduters Band (Official cover video)
11 bulan yang lalu
Lemah Teles - Bu Dokter feat. Dangduters Band (Official cover video)
Anjar Sena
Anjar Sena - 50 menit yang lalu
Yeahhhhhh🤣👍👍
Eddy DwiCahyono
Eddy DwiCahyono - 8 jam yang lalu
mb woro lemuan sak iki hee..
JF Media
JF Media - 13 jam yang lalu
Saya sangat suka lagu Jawa walaupun bukan orang Jawa.... Semangat terus Dukung Musisi Indonesia ALFATNUR - SALAM PERPISAHAN ya teman2
Dodi Sutrisno
Dodi Sutrisno - 14 jam yang lalu
Sehat selalu mas denny,,,tetap lah seperti ini,,jgn pernah lupa asal mu dari mana,,,salam dari pekanbaru,,,
Eko Budi
Eko Budi - 2 hari yang lalu
mic seng dipakai mbak woro kok yo suloyo....sound systeme piye to????seng penting sukses terus mbak happy and mbak woro....semoga bisa perform ket4ku
AgossYT
AgossYT - 3 hari yang lalu
Woro Widowati sekarang agak gemukan yah hehe? 😍😁
fajar novian
fajar novian - 3 hari yang lalu
Ada mas ari blothong..
Riau Command Center
Riau Command Center - 3 hari yang lalu
Trending lho iki mas Full senyum...
Tita Puspita
Tita Puspita - 4 hari yang lalu
klo denger lagu ini sllu senyum2 wae kangmas ku
shemano_cha
shemano_cha - 4 hari yang lalu
Aq fansmu mas
Bocil Sesat
Bocil Sesat - 4 hari yang lalu
Sy curiga disitu ada ibu² yg sidang dlu soalnya mic woro mati 😭
Agung Samudro
Agung Samudro - 4 hari yang lalu
Akhirnya ketemu jg si baju merah 😅
Itingna Shop
Itingna Shop - 5 hari yang lalu
Sukses terus buat mas Evan
Hafian muhammad firdaus
Hafian muhammad firdaus - 5 hari yang lalu
Mbk woro tmbh gendut hhhe
Lutfi Harini
Lutfi Harini - 5 hari yang lalu
Duet yg keren ...saya suka banget lagi ini ...
Agi Isramiraji06
Agi Isramiraji06 - 5 hari yang lalu
Suaranya khas pisan mantap
Wina Mey
Wina Mey - 5 hari yang lalu
Kereeeen👍❤️
BEJO GEMS LOVER
BEJO GEMS LOVER - 6 hari yang lalu
Hapy kudungan tambah uayu...
Ismail JR
Ismail JR - 6 hari yang lalu
Duet nih yeee😅
Didi Alghazali
Didi Alghazali - 7 hari yang lalu
Masyaallah makin berkilau jatidiri Bintang nya... Sukses sellu mba happy...smoga tetep istiqomah.
arno putra
arno putra - 7 hari yang lalu
Sukses n jaya slalu mas Evan 💪
Din_project
Din_project - 7 hari yang lalu
🔝😘😘👍👍kyuuttt..
Afriliandi Widya Setiadi
Afriliandi Widya Setiadi - 7 hari yang lalu
Josss
Natanael Marjito
Natanael Marjito - 7 hari yang lalu
Mambu wangi maseeee..😀😀
I'm Balmond
I'm Balmond - 7 hari yang lalu
Denger lagune malah dadi kangen Gunung Kidul meneh, Mugi2 iso mudik lagi tahun depan ke kampung halaman.
nanosatya Graha28
nanosatya Graha28 - 7 hari yang lalu
Mantap..terus berkarya.
Chandra Nila Sari
Chandra Nila Sari - 7 hari yang lalu
Sukses Candra dan kawan2 Dangduters 🥰🥰🥰
Seto Bramana
Seto Bramana - 7 hari yang lalu
Keren 😍 sukses selalu pokoke 🙌🙌🙌
Noggin Is Good The Object Purple For Gelatin
Noggin Is Good The Object Purple For Gelatin - 7 hari yang lalu
salam satu kendang masszzeeehhh
Bagus Jegux Permadi
Bagus Jegux Permadi - 7 hari yang lalu
Versi yg paling suka ❤️❤️🔥🔥🔥🔥