DANGDUTERS ID
DANGDUTERS ID
  • 30
  • 0
  • Bergabung pada
DANGDUTERS ID adalah band dari jogja yang mengusung genre Pop Dangdut
disamping itu juga band ini merupakan band pengiring beberapa artis dari jogja
dan menjadi band sesion untuk artis artis diluar jogja yang membutuhkan band pengiring

Spotify
Joox
Tiktok
Resso
Instagram




#dangdutersband #banddangdut #sesionplayerdangdut #kontenkreator


Video
Woro Widowati Live Parangkusumo Jogja
Woro Widowati Live Parangkusumo Jogja
12 jam yang lalu
Woro Widowati Live Parangkusumo Jogja
Baper #baper #auraparamitha #dangdutkoplo
Baper #baper #auraparamitha #dangdutkoplo
14 hari yang lalu
Baper #baper #auraparamitha #dangdutkoplo
MAULANA ARDIANSYAH - SIA SIA KU BERJUANG (Live) Festival Lampion Jogja
MAULANA ARDIANSYAH - SIA SIA KU BERJUANG (Live) Festival Lampion Jogja
21 hari yang lalu
MAULANA ARDIANSYAH - SIA SIA KU BERJUANG (Live) Festival Lampion Jogja #maulanaardiansyah #siasiakuberjuang #dangduters #dangdut Lirik Sungguh sakit hati ini sakit Mendengar kabar kau telah dijodohkan Orang tuamu tak merestui kita Ku hanya bisa mendoakan engkau bahagia Zidan Zie-zie, waa Sayang, ku sedang berjuang Untuk melamar dirimu Tapi mengapa kau tinggalkanku Demi.orang yang baru kau kenal Tiga tahun kita t'lah bersama Menjalani hubungan cinta kita Orang tuamu tak merestui kita Sungguh sakit hati ini rasanya Sia-sia ku berjuang Merantau di negri orang Semua kulakukan untukmu, sayang Tapi kau malah putuskan hubungan Sungguh sakit hati ini sakit Mendengar kabar kau telah dijodohkan Orang tuamu tak merestui kita Ku hanya bisa mendoakan engkau bahagia Sayang, ku sedang berjuang Untuk melamar dirimu Tapi mengapa kau tinggalkanku Demi orang yang baru kau kenal Sia-sia ku berjuang Merantau di negri orang Semua kulakukan untukmu, sayang Tapi kau malah putuskan hubungan Sungguh sakit hati ini sakit Mendengar kabar kau telah dijodohkan Orang tuamu tak merestui kita Ku hanya bisa mendoakan engkau bahagia Sia-sia ku berjuang Merantau di negri orang Semua kulakukan untukmu, sayang Tapi kau malah putuskan hubungan Sungguh sakit hati ini sakit Mendengar kabar kau telah dijodohkan Orang tuamu tak merestui kita Ku hanya bisa mendoakan engkau bahagia Sia-sia ku berjuang Merantau di negri orang Semua kulakukan untukmu, sayang Tapi kau malah putuskan hubungan Sungguh sakit hati ini sakit Mendengar kabar kau telah dijodohkan Orang tuamu tak merestui kita Ku hanya bisa mendoakan engkau bahagia Ku hanya bisa mendoakan engkau bahagia
WORO WIDOWATI - TOP TOPAN (LIVE) Festival Lampion jogja
WORO WIDOWATI - TOP TOPAN (LIVE) Festival Lampion jogja
21 hari yang lalu
Selamat hari Jumat semoga kalian semua tetap sehat selalu. Kali ini Woro bawain lagu yg lagi viral ciptaan mas Miqbal yg berjudul "TOP-TOPAN" semoga kalian semua terhibur. Dukung terus channel ini agar semakin berkembang dan selalu menghibur PARAWORO semua. Agar kamu tidak ketinggalan, yuk subscribe untuk video-video terbaru dari Woro Widowati: id-card.info/club/Rvc.html... Follow akun sosmed Woro juga yaaa :) Instagram: instagram.com/worow0ro/ TikTok: www.tiktok.com/@wro2 Facebook: facebook.com/worowidowati... Twitter: twitter.com/worow0ro ARTIST: Woro Widowati TITLE: TOP-TOPAN CIPT: Miqbal GA instagram.com/miqbal_ga/ Original Song TOP-TOPAN: www.youtube.com/watch?v=e2Xgz... Audio Production & Video dangduters production - Lirik TOP-TOPAN: wes tak cobo ngampet loro wes tak cobo jogo tresno loro sing tok jalari ora tak rasakke najan aku ngerti koe karo liyane cobo koe ono ning posisiku opo koe iso kuat atimu ngrasakke tok larani ning sak bendinoku koe ra ngroso kok malah suloyo kulo pun angkat tangan atine pun ajur ajuran kulo tak milih pamit ati kulo pun roso sakit ngapurane sayang aku udu wong top topan ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu aku janne ngerti koe ghosting ati tak cobo goblok tetap mencintai sepenuh hati kulo pun angkat tangan atine pun ajur ajuran kulo tak milih pamit ati kulo pun roso sakit ngapurane sayang aku udu wong top topan ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu aku janne ngerti koe ghosting ati tak cobo goblok tetap mencintai sepenuh hati ngapurane sayang aku udu wong top topan ora koyo idamanmu sing gampang nrobos atimu aku janne ngerti koe ghosting ati tak cobo goblok tetap mencintai sepenuh hati tak cobo goblok tetap mencintai sepenuh hati #WoroWidowati #TopTopan #Ambyar
MAULANA - CINTAKU (live) festival Lampion Jogja
MAULANA - CINTAKU (live) festival Lampion Jogja
Bulan Yang lalu
Cintaku Cipt. Sam Kawe Dinyanyikan Maulana di Festifal Lampion Jogja #cintaku #maulanaardiansyah #samkawe #jogja
WORO WIDOWATI - KOYO JOGJA ISTIMEWA (Live) Festival Lampion Jogja
WORO WIDOWATI - KOYO JOGJA ISTIMEWA (Live) Festival Lampion Jogja
Bulan Yang lalu
KOYO JOGJA ISTIMEWA Cipt. Helarius Daru (ndarboy Genk) Lirik Mangan tempe rasane Koyo mangan lawuh sate Senajan sak anane Sing penting karo kowe Ngombe kembang tahu rasane Koyo ngombe susu Rausah mecucu Tresnoku ro kowe ra bakal tak madu Bungah tenan rasane Wong kang lagi gandrung Tak perjuangke tekan janur melengkung Koe siji-sijine, Aku bangga karo koe Gelem nompo opo anane Tresnaku ra bakal mletre Koe ojo sumelang, tresnoku rabakal ilang Ibarat koyo kutoku jogja, koe ncen istimewa Koyo mangan lawuh sate Senajan sak anane Sing penting karo kowe Ngombe kembang tahu rasane Koyo ngombe susu Rausah mecucu Tresnoku ro kowe ra bakal tak madu Bungah tenan rasane Wong kang lagi gandrung Tak perjuangke tekan janur melengkung Koe siji-sijine, Aku bangga karo koe Gelem nompo opo anane Tresnaku ra bakal mletre Koe ojo sumelang, tresnoku rabakal ilang Ibarat koyo kutoku jogja, koe ncen istimewa #koyojogjaistimewa #worowidowati #ndarboygenk
WORO WIDOWATI - TETEG ATI - DADI PAYUNG NALIKO UDANE TEKO (Live) Festival Lampion Jogja
WORO WIDOWATI - TETEG ATI - DADI PAYUNG NALIKO UDANE TEKO (Live) Festival Lampion Jogja
Bulan Yang lalu
Songwritter by Ilham Putratama & Febry Arya Festival Lampion Jogja (live) ℗ & © DANGDUTERS ID Lyric : Teteg Ati ning pungkasan srengenge sore iki atiku iseh roso sumpek nanging sempet mikerke sliramu sing tak tresnani ning pungkasan rembulan wengi iki atiku iseh milih berjuang bertahan korban ati perasaan kanggo sliramu koco iki dadi seksi pedihe atiku kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo bola bali kowe sing salah nanging aku sing disalahke e mas perlu dingerteni tetegke atiku wis koyo ibumu ora tau nggersulo ngadepi polahmu sing nggawe atiku atiku tatu ning pungkasan srengenge sore iki atiku iseh roso sumpek nanging sempet mikerke sliramu sing tak tresnani koco iki dadi seksi pedihe atiku kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo bola bali kowe sing salah nanging aku sing disalahke eii wis rapopo aku sing disalahno tapi elingo cen aku sing lilo dadi payung naliko udane teko mas perlu dingerteni tetegke atiku wis koyo ibumu ora tau nggersulo ngadepi polahmu sing nggawe atiku atiku tatu senajan kowe mung nyepelekke nanging ati iki tetep tak kuatke sumpah ati iki setiyoku mung kanggo kowe selawase bebarengan karo kowe selawase ora bakal tak liyakke selawase tetep teteg atine #TetegAti #worowidowati #dangdutersid #MusicInteractive
DADI PAYUNG NALIKO UDANE TEKO - TETEG ATI - AYU RIVANKA (official vertical music video)
DADI PAYUNG NALIKO UDANE TEKO - TETEG ATI - AYU RIVANKA (official vertical music video)
Bulan Yang lalu
TETEG ATI CIPT. ILHAM PUTRA VOC. AYU RIVANKA LIRIK Ning pungkasan srengenge sore iki Atiku iseh roso sumpek Nanging sempet mikerke sliramu Sing tak tresnani Ning pungkasan rembulan wengi iki Atiku iseh milih berjuang bertahan Korban ati perasaan kanggo sliramu Koco iki dadi seksi pedihe atiku Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo Bola bali kowe sing salah Nanging aku sing disalahke e Mas perlu dingerteni Tetegke atiku wis koyo ibumu Ora tau nggersulo ngadepi polahmu Sing nggawe atiku atiku tatu Ning pungkasan srengenge sore iki Atiku iseh roso sumpek Nanging sempet mikerke sliramu Sing tak tresnani Koco iki dadi seksi pedihe atiku Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo Bola bali kowe sing salah Nanging aku sing disalahke eii Wis rapopo aku sing disalahno Tapi elingo cen aku sing lilo Dadi payung naliko udane teko Mas perlu dingerteni Tetegke atiku wis koyo ibumu Ora tau nggersulo ngadepi polahmu Sing nggawe atiku atiku tatu Senajan kowe mung nyepelekke Nanging ati iki tetep tak kuatke Sumpah ati iki Setiyoku mung kanggo kowe Selawase bebarengan karo kowe Selawase ora bakal tak liyakke Selawase tetep teteg atine #tetegati #dadipayung #dadipayungayurivanka
Woro Widowati - Penonton Pecah.. Top Topan Live Pekalongan
Woro Widowati - Penonton Pecah.. Top Topan Live Pekalongan
Bulan Yang lalu
#toptopan #worowidowati #pekalongan #konserworo
Pingal - Woro Widowati - Live Alun Alun Kajen Pekalongan
Pingal - Woro Widowati - Live Alun Alun Kajen Pekalongan
2 bulan yang lalu
#worowidowati #pingal #pekalongan PINGAL Cipt. Andri Priyanta voc. Woro widowati Lirik Piye (piye), Seng jelaske karo wongtuwo Wes ngelakoni tekan semene Nek akhire bakal bubar pisahan Kowe kegudo tresno karo wong liyo Ngelali (ngelali), Kowe sing tau omong dewe Nglakoni tresno tekan tuwo Ora ngeliyo mung aku ning atimu (ning atimu) Nanging saiki atimu ono wong liyo Ibarat esuk mendung Awan aku kudanan Sore mbok larani Bengi tak tangisi Mung iso bayangke kabeh kenangan Kowe tak boncengke Turut dalan kekepan kudanan Saiki nyatane kowe malah milih Dikekep wong liyo (wong liyo) Opo kowe ra kroso abote atiku Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani Ra jenak dolan, ra doyan mangan Nek ra mbok dulang Ibarat esuk mendung Awan aku kudanan Sore mbok larani Bengi tak tangisi Mung iso bayangke kabeh kenangan Kowe tak boncengke Turut dalan kekepan kudanan Saiki nyatane kowe malah milih Dikekep wong liyo Opo kowe ra kroso abote atiku Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani Ra jenak dolan, ra doyan mangan Nek ra mbok dulang Ra jenak dolan Ra doyan mangan Nek ra mbok dulang
NINU NINU NINU (OPENING DJ TRUMPET) WORO WIDOWATI - LIVE UIN PEKALONGAN
NINU NINU NINU (OPENING DJ TRUMPET) WORO WIDOWATI - LIVE UIN PEKALONGAN
2 bulan yang lalu
#ninuninu #worowidowati #pekalongan #dangdutersband NINU NINU NINU / INFONE MASE Ciot. Iskandar Hanafi voc. woro widowati Nganti ndangak-ndangak, Mase Aku kalah sak sembarangane T'rus piye infone, Mase? Kadung jeru tresnoku neng de'e Seng kono good looking, Mase Neng kene mung speke wong kere Terus aku kudu piye? (Lah piye?) Opo yo kudu cidro selawase? Tak suguhi ati, dudu kopi Nanging tego nglarani Tak songgone dewe, gamun iki Wes ndak kuat, Mase Yo ndak mampu aku Dudu spek idamanmu Nuruti karepmu Aku ninu-ninu-ninu Yo ndak mampu aku Dudu spek idamanmu Nuruti karepmu Aku ninu-ninu-ninu Nganti ndangak-ndangak, Mase Aku kalah sak sembarangane T'rus piye infone, Mase? Kadung jeru tresnoku neng de'e Seng kono good looking, Mase Neng kene mung speke wong kere Terus aku kudu piye? Opo yo kudu cidro selawase? Tak suguhi ati, dudu kopi Nanging tego nglarani Tak songgone dewe, gamun iki Wes ndak kuat, Mase (ho-a-ho-e) Yo ndak mampu aku Dudu spek idamanmu Nuruti karepmu Aku ninu-ninu-ninu Yo ndak mampu aku Dudu spek idamanmu Nuruti karepmu Aku ninu-ninu-ninu (ho-a-ho-e) Yo ndak mampu aku Dudu spek idamanmu Nuruti karepmu Aku ninu-ninu-ninu Yo ndak mampu aku Dudu spek idamanmu Nuruti karepmu Aku ninu-ninu-ninu Nuruti karepmu Aku ninu-ninu-ninu
DAMARA DE - AKU BUKAN JODOHNYA (LIVE) SMAKADANO WONOSARI
DAMARA DE - AKU BUKAN JODOHNYA (LIVE) SMAKADANO WONOSARI
2 bulan yang lalu
Title : Aku Bukan Jodohnya Voc : DAMARA DE Songwritter : Tri Suaka Arr : Dangduters ID LIRIK Ini salahku Terlalu memikirkan egoku Tak mampu buatmu bersanding nyaman denganku Hingga kau pergi tinggalkan aku Terlambat sudah Kini kau tlah menemukan dia Seseorang yang mampu membuatmu bahagia Ku ikhlas kau bersanding dengannya Aku titipkan dia Lanjutkan perjuanganku tuknya Bahagiakan dia, kau sayangi dia Seperti ku menyayanginya Kan kuikhlaskan dia Tak pantas ku bersanding dengannya Kan kuterima dengan lapang dada Aku bukan jodohnya Aku titipkan dia Lanjutkan perjuanganku tuknya Bahagiakan dia, kau sayangi dia Seperti ku menyayanginya Dan kan kuikhlaskan dia Tak pantas ku bersanding dengannya Kan kuterima dengan lapang dada Aku bukan jodohnya Produksi : Adhigana Music FB : Adhigana IG : @AdhiganaMusic #DamaraDE #AkuBukanJodohnya #dangdutersID #dangdutkoplo
ADA UNTUKMU - WORO WIDOWATI (LIVE)
ADA UNTUKMU - WORO WIDOWATI (LIVE)
4 bulan yang lalu
Ada Untukmu Cipt. Seto Brahmana Publiser . PT Star Cipta Musikindo Dipopularkan oleh Tyok Satrio #adauntukmu #worowidowati #tyoksatrio Awalku mengenalmu Tersita seluruh hatiku Oh indahnya dirimu Ku jatuh hati padamu Tak terasa waktu berlalu Kini kau t'lah jadi milikku Betapa bahagianya aku Saat kau ada di sisiku Kini tiba saatnya Kita harus melangkah Temani diriku di sisa waktumu Genggamlah tanganku bersamaku Kau kan menentukan arah Bersama diriku yang kan slalu Menjaga dirimu Yakinkan hatimu temaniku Di setiap langkah-langkah ku Ku di sini di sampingmu Ku kan slalu ada untukmu Kini tiba saatnya Kita harus melangkah Temani diriku di sisa waktumu Genggamlah tanganku bersamaku Kau kan menentukan arah Bersama diriku yang kan slalu Menjaga dirimu Yakinkan hatimu temaniku Di setiap langkah-langkah ku Ku di sini di sampingmu Ku kan slalu ada untukmu Genggamlah tanganku bersamaku Kau kan menentukan arah Bersama diriku yang kan slalu Menjaga dirimu Yakinkan hatimu temaniku Di setiap langkah-langkah ku Ku di sini di sampingmu Ku kan slalu ada untukmu Genggamlah tanganku bersamaku Kau kan menentukan arah Bersama diriku yang kan slalu Menjaga dirimu Yakinkan hatimu temaniku Di setiap langkah-langkah ku Ku di sini di sampingmu Ku kan slalu ada untukmu
KETAMAN ASMORO - ERVIN SOVIA Ft  Dangduters Band
KETAMAN ASMORO - ERVIN SOVIA Ft Dangduters Band
4 bulan yang lalu
KETAMAN ASMORO Cipt. Alm Handiman Voc. Ervin Sofia Music. dangduters Band #ketamanAsmoro #didikempot #ervinsofia #dangdutersid #dangdutersband Ervin sofia adalah artis pendatang baru yang ahir ahir ini viral di yogyakarta dengan lagunya tanjungmas ninggal janji. kini dia mencoba bernyanyi lagi dengan lagu ketaman asmoro karya Alm. Handiman. Semoga terhibur Lirik Saben wayah lingsir wengi Mripat iki ora biso turu Tansah kelingan sliramu Wong ayu kang dadi pepujanku Bingung rasa ning atiku Arep sambat nanging karo sopo Nyatane ora kuwowo Ngrasakke atiku sansoyo nelongso Wis tak lali-lali Malah sansoyo kelingan Nganti tekan mbesok kapan nggonku Ngendem ora biso turu Opo iki sing jenenge Wong kang lagi ketaman asmoro? Prasasat ra biso lali Esuk awan wengi tansah nggodo ati Bingung rasa ning atiku Arep sambat nanging karo sopo Nyatane ora kuwowo Ngrasakke atiku sansoyo nelongso Wis tak lali-lali Malah sansoyo kelingan Nganti tekan mbesok kapan nggonku Ngendem ora biso turu Opo iki sing jenenge Wong kang lagi ketaman asmoro? Prasasat ra biso lali Esuk awan wengi tansah nggodo ati Prasasat ra biso lali Esuk awan wengi tansah nggodo ati Ketaman Asmoro - Ervin Sofia Ft. Dangduters Band Ketaman Asmoro - Ervin Sofia Ft. Dangduters Band Ketaman Asmoro - Ervin Sofia Ft. Dangduters Band Ervin sofia adalah artis pendatang baru yang ahir ahir ini viral di yogyakarta dengan lagunya tanjungmas ninggal janji. kini dia mencoba bernyanyi lagi dengan lagu ketaman asmoro karya Alm. Handiman. Semoga terhibur
FULL SENYUM SAYANG - EVAN LOSS feat Woro Widowati
FULL SENYUM SAYANG - EVAN LOSS feat Woro Widowati
4 bulan yang lalu
FULL SENYUM SAYANG - EVAN LOSS feat Woro Widowati
Woro Widowati - Angin Dalu
Woro Widowati - Angin Dalu
4 bulan yang lalu
Woro Widowati - Angin Dalu
DAMARA DE - IYA MAKASIH (LIVE) SMAKADANO WONOSARI
DAMARA DE - IYA MAKASIH (LIVE) SMAKADANO WONOSARI
5 bulan yang lalu
DAMARA DE - IYA MAKASIH (LIVE) SMAKADANO WONOSARI
UDAN GRIMIS NING DALAN PARANGTRITIS  - 26 KILOMETER - TEMAN TOPIK
UDAN GRIMIS NING DALAN PARANGTRITIS - 26 KILOMETER - TEMAN TOPIK
5 bulan yang lalu
UDAN GRIMIS NING DALAN PARANGTRITIS - 26 KILOMETER - TEMAN TOPIK
IYA MAKASIH - DANGDUTERS BAND ft. ERVIN SOV
IYA MAKASIH - DANGDUTERS BAND ft. ERVIN SOV
5 bulan yang lalu
IYA MAKASIH - DANGDUTERS BAND ft. ERVIN SOV
PEYOK - Dalan kenangan iki lunyu merga lumuten - CAK COY (LIVE)
PEYOK - Dalan kenangan iki lunyu merga lumuten - CAK COY (LIVE)
5 bulan yang lalu
PEYOK - Dalan kenangan iki lunyu merga lumuten - CAK COY (LIVE)
SATRU 2 - Woro Widowati Ft. Dangduters (LIVE) SKAMADANO
SATRU 2 - Woro Widowati Ft. Dangduters (LIVE) SKAMADANO
5 bulan yang lalu
SATRU 2 - Woro Widowati Ft. Dangduters (LIVE) SKAMADANO
PAS AREP UDAN GEDE - ANIK SUNYAHNI (LIVE)
PAS AREP UDAN GEDE - ANIK SUNYAHNI (LIVE)
5 bulan yang lalu
PAS AREP UDAN GEDE - ANIK SUNYAHNI (LIVE)
HAPPY ASMARA - PINGAL - NGATMOMBILUNG (live) Assalafiyah Yogyakarta
HAPPY ASMARA - PINGAL - NGATMOMBILUNG (live) Assalafiyah Yogyakarta
5 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA - PINGAL - NGATMOMBILUNG (live) Assalafiyah Yogyakarta
MADIUN NGAWI - DAMARA DE (LIVE) SMAKADANO
MADIUN NGAWI - DAMARA DE (LIVE) SMAKADANO
5 bulan yang lalu
MADIUN NGAWI - DAMARA DE (LIVE) SMAKADANO
Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo - Otewe Ngelalekne Kowe - bu dokter Aura Paramitha
Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo - Otewe Ngelalekne Kowe - bu dokter Aura Paramitha
5 bulan yang lalu
Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo - Otewe Ngelalekne Kowe - bu dokter Aura Paramitha
GERBANG PESANTREN (live) Cak Coy feat. Nafisa
GERBANG PESANTREN (live) Cak Coy feat. Nafisa
5 bulan yang lalu
GERBANG PESANTREN (live) Cak Coy feat. Nafisa
Aura Paramitha - Roso Atiku
Aura Paramitha - Roso Atiku
5 bulan yang lalu
Aura Paramitha - Roso Atiku
HAPPY ASMARA - TOP TOPAN (Live) feat. Dangduters Band
HAPPY ASMARA - TOP TOPAN (Live) feat. Dangduters Band
5 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA - TOP TOPAN (Live) feat. Dangduters Band
Aku Sadar Aku Dudu Denny Caknan || Pasukan Wani Loro || Renal Mahardhika ft. Cak Coy #pawiro
Aku Sadar Aku Dudu Denny Caknan || Pasukan Wani Loro || Renal Mahardhika ft. Cak Coy #pawiro
5 bulan yang lalu
Aku Sadar Aku Dudu Denny Caknan || Pasukan Wani Loro || Renal Mahardhika ft. Cak Coy #pawiro
HAPPY ASMARA Ft. CAK COY (Live) MADIUN NGAWI
HAPPY ASMARA Ft. CAK COY (Live) MADIUN NGAWI
5 bulan yang lalu
HAPPY ASMARA Ft. CAK COY (Live) MADIUN NGAWI
Sidikha96 project
Sidikha96 project - Hari Yang lalu
Krudungan saiki yo
Fi
Fi - 3 hari yang lalu
Kelazzzzzz pake Z
PO ZAGAN trans official
PO ZAGAN trans official - 5 hari yang lalu
Saya Ngefans banget sama denni caknan
Kusuma Larasati Tv
Kusuma Larasati Tv - 5 hari yang lalu
Sip Pak De. Satru 2. Sayanya soundnya kurang perfect.
Raisya Ayana
Raisya Ayana - 5 hari yang lalu
Kaya kurang tinggi suaranya, bener apa ngga ya? Takut salah
son haji
son haji - 6 hari yang lalu
g suka maaf 0%
Salnida Manisa
Salnida Manisa - 9 hari yang lalu
Coba konser sekarang di Ngawi pasti penuh alun2nya..
Sri Handayani
Sri Handayani - 9 hari yang lalu
Bagus jde ga spt disakralkan irama yg dulur2 itu Good and happy
Denian Adi Putra
Denian Adi Putra - 9 hari yang lalu
Penciptane bukane stress royal ta iku.?
Syamsul Aarifun
Syamsul Aarifun - 9 hari yang lalu
Pingin ngokop kelek e uci
Syamsul Aarifun
Syamsul Aarifun - 9 hari yang lalu
Pingin ngomong kelek e uci
Dasi Irmayanti
Dasi Irmayanti - 10 hari yang lalu
Heppy keto ayu men nganggo jilbab
chenel vlog
chenel vlog - 11 hari yang lalu
Dua2 nya idola ku cuma bahagia bgtt klo ampe dpt istri 100% dimirip mbak happy asmara
pengembara0275
pengembara0275 - 12 hari yang lalu
Sukaa banget lagu ini akhrnya ketemu nyarinya dlu smp dengerinnya
Juliana Mak Gaul
Juliana Mak Gaul - 13 hari yang lalu
Ganteng dan merdu suara nya Mas Evan
Pudjiono
Pudjiono - 15 hari yang lalu
Ah hapy asmara bareng nganggo jilbap uyune tambah poll
dhony 88
dhony 88 - 15 hari yang lalu
Kota yg bersejarah bagi mu tak mampu kamu membendung air mata mu kita tau itu..semangat
Khafy Ansayah
Khafy Ansayah - 15 hari yang lalu
8pp
Bara bara Bara
Bara bara Bara - 16 hari yang lalu
Penerus mas didi kempot
Utta Agista
Utta Agista - 16 hari yang lalu
Pas di part woro nyanyi Ojo nangis menyentuh banget😔😔
Doni Hendra
Doni Hendra - 16 hari yang lalu
Sukses untuk WORO WIDOWATI
Indriyanto Grab
Indriyanto Grab - 17 hari yang lalu
Gedhi sak iki
Hidayat Nur Wahid
Hidayat Nur Wahid - 17 hari yang lalu
Jan kak Woro Widowati sholehah banget , suaranya udah bikin candu , berhijab sopan juga
Kle Wank
Kle Wank - 19 hari yang lalu
Inimah g nikmatin lagunya tapi bodynya
Jainatun Naim
Jainatun Naim - 19 hari yang lalu
Sopo seng mrene mergo tiktok☝️
budi maryono
budi maryono - 19 hari yang lalu
baru nonton, setelah yang lebih baru. Bener yang baru-baru, nyanyi gak baca teks.
indra m
indra m - 19 hari yang lalu
rasane jan cleg nang ati ..suasane langsung bedo
PapaMiku
PapaMiku - 20 hari yang lalu
mantab mas, salam akhlak, kok ya nama kita sama 🤣🤣🤣🤣
Andy winarto
Andy winarto - 20 hari yang lalu
Mba Woro & Mas Evan . Duet top Markotop
Bat Man
Bat Man - 26 hari yang lalu
The produk gagal.