Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo - Otewe Ngelalekne Kowe - bu dokter Aura Paramitha

40
1
 
Selamat Menikmati ..
--~--
Title: Angel 2 - Tombo Teko Loro Lungo - Otewe Ngelalekne Kowe
Artist: Aura Paramitha
Songwriter: Iskandar Hanafi
Music Arrangement: Dangduters band
Lyric : ( Angel 2 )
Tapi bene
Yo wes opo jare
Lilo tak lilakne yen koe milih liane
Angel
Kahanane wes ra setel
Tak terus terusne
Aku tambah dedel duel
Ra mikir koe
Saiki wes tak losne
Silo madep manteb
Otw nglalekne koe
Mendem mletre asyik
Ben aku ra panik
Mergo kelingan kabeh kenangan
Wingi sek pacaran
Saiki wes dadi mantan
Mendem mletre asyik
Saiki wes ra panik
Loro neng dodo
Ora tak roso
Mergo mletre
Tombo teko loro lungo

Komentar

Widi Naryanto
Hadir bu dokter💃
Armus official
Mantap
DRS_ Channel
Pertama
FIRDAN Saputra
Ketiga