Tanjung mas Ninggal janji - Dangduters band feat. Ervin Sofia

314
1
 
Tanjungmas ninggal janji
voc. Ervin Sofia
Cipt. El Maryanto
Lirik
Bebasan kaya ngenteni
Udan ning mangsa ketiga
Senajan mung sedela ora dadi ngapa
Penting iso ngademke ati
Semana uga rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra krasa setaun kowe ninggal aku
Kangen, kangene atiku
Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan
Kowe janji lunga ra ana sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Biyen aku ngaterke kowe
Ning Pelabuhan Semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe
Semana uga rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra krasa setaun kowe ninggal aku
Kangen, kangene atiku
Aku sih kelingan nalika ing pelabuhan
Kowe janji lunga ra ana sewulan
Nanging saiki wis luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali-bali
Ning Pelabuhan Tanjung Mas kene
Biyen aku ngaterke kowe
Ning Pelabuhan Semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe
Semana uga rasane atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra krasa setaun kowe ninggal aku
Kangen, kangene atiku

Komentar

Maryono Yono
Trenyuuuuuh luuur.mantaap aluanan musik nya mantap
Alim Muntaqo
Masuk banget ke hati jlebb
SEDEREK KIDUL
Swarane enak ....,, ❤️🔥
jonie 21
Syahdu tenan suarane dek ervin
MaMas Production
Fans dari Lampung hadir 🤭
Hilka Derishta
emang manteb dedek Ervin 🥰🥰🥰
JMS CHANNEL
Jogja hadir semangat Ndan
Iqbal Nur rahmat
Dik erpinnn🥰
Putra Saputra
Dangduters id mantul. Purworejo melu virtual Lurr 👍👍
Janis Sumartin
Pucuk gunung hadir
Potter Setiawan
Prambanan hadir, versine penak Lurr
Harun JR
Pajangan kulon dwe haderrr
Andrias Ryanto
Syahdu lan grantes tenan iki
NDM Magelang
Makin keren
Har yanto
Mantab
Gigih Day
Gigih Day hadir 🙏
renal mahardika music
Wijakser Banyumas hadirr. Dangduters Alopyu
anggara
anggara - 
Wates kulonprogo cung🤘
Gigih Day
Trending Iki 😁
alpina dewi
Goodjob sayangku🤍