Ojo Nangis - Lala Atila

511
1
 
OJO NNAGIS
Ndarboy genk
voc. lala atila
music. Dangduters Band
lirik
Mbiyen mbok perjuangke
Saiki mbok sia-siake
Aku sing s'lalu ono pas kowe loro
Pas kowe durung sopo-sopo
Aku wis njogo ati
Kowe dolanan ning mburi
Kabeh sing tak perjuangke sio-sio
Kowe milih karo sing luwih mulyo
Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung
Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis, yo uwis (yo uwis)
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran
Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune
Kudune ngati-ati
Opo maneh yen bab ati
Kudu mlaku dhewe-dhewe
Larane tak tanggung dhewe
Mesakke atiku yen tak teruske ro kowe
Mending pisah, aku wis ra betah
Wis kebacut getun kulo nderek langkung
Tresno wis rampung
Ojo nangis (ojo nangis)
Sing uwis, yo uwis (yo uwis)
Sing ilang, ben ilang
Cukup aku kelaran-laran
Aku nyerah (aku nyerah)
Sing bubrah, ben bubrah (ben bubrah)
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune
Kowe bakal ngerti larane
Naliko ditinggal pas jeru-jerune

Komentar

Prsjo Prsjo
Prsjo Prsjo - Tahun Yang lalu
Sehat & Suksess teuss mba LalaπŸ‘πŸ˜πŸ˜‡
Susi Handayani
Susi Handayani - Tahun Yang lalu
Lala atiLa cantik suaranya joss
Alfad Firmansyah
Mantap suaranyaaa
Sonny 012
Sonny 012 - Tahun Yang lalu
Ati"e adem
Sugian Toro
Sugian Toro - Tahun Yang lalu
Dek lala.... coverin lagu tresno lereng lawu versi full nya donk..πŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜‹πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ makasiih.. hihi... aq fans mu looo...
twbanuu
twbanuu - Tahun Yang lalu
ojo nangis..putus cinta kok nangis,mesti awakmu rung tau tuku 085 metune 084.πŸ˜₯
Clarence Arvin
Dah cantik,suara bagus pula
Eddy Kristiawan
Eddy Kristiawan - Tahun Yang lalu
Tugasku mengikhlaskan mu,tugasmu bahagia,maka berbahagialah agar hancurku tak sia-sia.
Rumi Mii
Rumi Mii - Tahun Yang lalu
Kanggo opo yen ono tapi gak dianggep
Shon Shon
Shon Shon - Tahun Yang lalu
suarane luh ... muanteb
M faizal Alfarih Prtama
M faizal Alfarih Prtama - Tahun Yang lalu
Pendengar setia dangduters band tegal hadir ful album donk
Rafi Pangestu
Rafi Pangestu - Tahun Yang lalu
SAE SAE SAEE LALAAπŸ‘πŸ‘πŸŽ‰πŸ™
Rosy Mardyansyah
Rosy Mardyansyah - Tahun Yang lalu
Mantab ❀️
DM chanell
DM chanell - Tahun Yang lalu
Ojo nangis to mbk msok LG tk tinggal ngono nangis _maem e Sik akeh Ben lemu mbk🀭
Dika Pratama
Dika Pratama - Tahun Yang lalu
Culke sing nyepelekke, buktikke kowe seh iso mesem.
saleh official
saleh official - Tahun Yang lalu
The best
ILHAM ARY ROHANI
ILHAM ARY ROHANI - Tahun Yang lalu
2:02
Bayu Anggara
Bayu Anggara - Tahun Yang lalu
Ojo nangis " masalh tresno kuwi wes biasa seng luar biasa ki modal sedekah malah jp "
Athaya Athaya
Athaya Athaya - Tahun Yang lalu
Ntapsss
venom
venom - Tahun Yang lalu
Dangduters nya jateng mana suara ny??