UDAN GRIMIS NING DALAN PARANGTRITIS - 26 KILOMETER - TEMAN TOPIK

1
1
 
PENYANYI :
Topick Asick
Gepengkk
Lirik :
nemlikur kilometer
jarak seng kudu tak uber
sengojo tak gas'e ora banter banter
karo sliramu seng dadi pepujaning ati
dolan neng pesisir golek howo sing sumilir
gapuro kampus isi sing nate dadi seksi
naliko sliramu ngucap ing lathi
tetes banyu udan sing tau hanyekseni
pas naliko nunut ngeyup
mergo ora nggowo ganti
udan gerimis neng dalan parangtritis
tansah kelingan sliramu seng rodo manis
esem guyumu ra nyongko jebule lamis
saiki dadi crito lara sing mung
iso gawe tangis..
bangjo tembi tekane pasar ngangkruk
nglewati gabusan manding lan patalan
tiwas tak tlateni awan bengi nganti remuk
kowe lungo ra pamitan
saiki mung ninggali kenangan
saiki dadi crito lara
udan tangis neng dalan parangtritis

Komentar

Edi Supriyanto
umbulke