Lemah Teles - Bu Dokter feat. Dangduters Band (Official cover video)

1
1
 
Lemah Telas.
Cipt. Vicky Prasetyo
Voc. Bu Dokter (Aura Paramitha)
Music. Dangduters Band
Lirik
Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan
Biyen janji bareng-bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen-angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan
Hooo.
Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
Jujur ati iki loro
Durung biso nompo kenyataan
Tanduran sing wes tak sirami
Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan
Biyen janji bareng-bareng
Ngrasakne susah lan seneng
Saiki kowe medotke angen-angen
Tak kuatne ati yen kudu kelangan
Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi
Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo
Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo
Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales
Lemah teles gusti sing bakal mbales
Lemah Teles - Bu Dokter feat. Dangduters Band
Lemah Teles - Bu Dokter feat. Dangduters Band
Lemah Teles - Bu Dokter feat. Dangduters Band

Komentar

Anak Baru Gede
Anak Baru Gede - Tahun Yang lalu
Dr aura Paramitha 👍👍👍❤️❤️❤️ , Jan awak adem panas mari d tambani Bu dokter ❤️❤️❤️...
Dirga Mella
Dirga Mella - Tahun Yang lalu
Suaramu bikin terngiang ngiang Bu
OM SIGIT OFFICIAL
OM SIGIT OFFICIAL - Tahun Yang lalu
Juoossss
andi trinugroho
andi trinugroho - Tahun Yang lalu
Kayak kenal tempat ini😀
Ayu Rivanka
Ayu Rivanka - Tahun Yang lalu
Lemah teles bu dokter sing bales ❤️❤️❤️
Marinda Frida Anjasari
Marinda Frida Anjasari - Tahun Yang lalu
Kata mas kendang: SLAK SLAK 😍
Rifqi Mohan
Rifqi Mohan - Tahun Yang lalu
Gayeng🔥🔥🔥🔥
Rahma Salsabila
Rahma Salsabila - Tahun Yang lalu
Mantuull ❤️👍🙏
Anwar Mukholid
Anwar Mukholid - Tahun Yang lalu
Mantab mas Candra, joss meneh nek gitare Ibanes kuati efeke.
Roryy_27
Roryy_27 - Tahun Yang lalu
😍😍😍
Yudanosel Official
Yudanosel Official - Tahun Yang lalu
Bu donter obatin aku… aku disakiti dia 😭😭😭
Ariblothong Official
Ariblothong Official - Tahun Yang lalu
Tukang kendange nakal... 😀
HIMALAYA KOMPUTER
HIMALAYA KOMPUTER - Tahun Yang lalu
Ayune caah!
Lala Atila Official
Lala Atila Official - Tahun Yang lalu
♥️♥️♥️🤣🤣
f u
f u - Tahun Yang lalu
bu.dokter lopyou pul😘😘
Raceto Productions
Raceto Productions - Tahun Yang lalu
Mantappppp
Nunung Tri Pujianto
Nunung Tri Pujianto - Tahun Yang lalu
idola aing
Tukang MaiDO
Tukang MaiDO - Tahun Yang lalu
Suaranya hampir mirip happy asmara
Natanael Marjito
Natanael Marjito - Tahun Yang lalu
Lemah teles..
ENGGAR TAK DUT
ENGGAR TAK DUT - Tahun Yang lalu
HADIR