NINU NINU NINU (OPENING DJ TRUMPET) WORO WIDOWATI - LIVE UIN PEKALONGAN

1
1
 
NINU NINU NINU / INFONE MASE
Ciot. Iskandar Hanafi
voc. woro widowati
Nganti ndangak-ndangak, Mase
Aku kalah sak sembarangane
T'rus piye infone, Mase?
Kadung jeru tresnoku neng de'e
Seng kono good looking, Mase
Neng kene mung speke wong kere
Terus aku kudu piye? (Lah piye?)
Opo yo kudu cidro selawase?
Tak suguhi ati, dudu kopi
Nanging tego nglarani
Tak songgone dewe, gamun iki
Wes ndak kuat, Mase
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Nganti ndangak-ndangak, Mase
Aku kalah sak sembarangane
T'rus piye infone, Mase?
Kadung jeru tresnoku neng de'e
Seng kono good looking, Mase
Neng kene mung speke wong kere
Terus aku kudu piye?
Opo yo kudu cidro selawase?
Tak suguhi ati, dudu kopi
Nanging tego nglarani
Tak songgone dewe, gamun iki
Wes ndak kuat, Mase (ho-a-ho-e)
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu (ho-a-ho-e)
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Yo ndak mampu aku
Dudu spek idamanmu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu
Nuruti karepmu
Aku ninu-ninu-ninu

Komentar

WORO WIDOWATI OFFICIAL
Treeet tet teteeeeeet toret toret toreeeeettttt....sikat mas Nanda
Andi sobirin
MAGELANG....berkarya....🎷🎸🎼🎹🎀
035_umar abdillah abidin
asekkkkkk mbk woro 😍😍
Yeling Elvania Official
Mantaf .Bos Jordan sikat 😁
Bar No
Bar No - 
Tarik moasss widiiπŸ˜‹
Hero Aditya
Mas pipit idolakuuuu
FIKRI Pradita
Idolaku is the best πŸ‘
IngakInguk Community
Mas pipit brindil
Rindra Putra Ofc
Wasekkk
RdH Melodi
Ganggu bgt itu asap
Berikutnya