Hewan & Peliharaan

#EPS02 BULUS RAKSASA | BEGINI REAKSI GADING,SANG HEWAN TERGAN4S DIRUMAH JOGLO
10:41
#EPS02 BULUS RAKSASA | BEGINI REAKSI GADING,SANG HEWAN TERGAN4S DIRUMAH JOGLO
8 hari yang lalu
Ditonton: 2 829 185
#animals #bulus #dehakimschannel Jangan lupa subscribe juga dehakims junior yaaa id-card.info/club/Ve2ysE1M67pnqPd74tlEyA.html Yang mau beli merchandise official dehakims langsung cuss ke link ini yaa..!! linktr.ee/OfficialMerchandiseDehakims Follow on Official Website : irfanhakim.com/ Twitter : twitter.com/irfanhakim Facebook : web.facebook.com/theirfanhakim Instagram : instagram.com/irfanhakim75/
Stop Motion ASMR - The Golden Crocodile Trap Primitive Cooking Experiment Unusual Underground
5:17
Stop Motion ASMR - The Golden Crocodile Trap Primitive Cooking Experiment Unusual Underground
4 hari yang lalu
Ditonton: 2 715 374
Un crocodile, Primitive Technology: Man make Stop Motion ASMR Trap. How To Make - The Golden Primitive Cooking exotic Experiment Unusual Underground. New Video Every everyday GET READY...Thank You So Much For Watching get Wilderness Life Channel Unbelievable...relax is me! last video id-card.info/label/gXe8j2JrnKGjpaw/video.html .In the next video, we will create a trial video that combines animation and stop motion. Thanks for watching! Please leave a like if you enjoyed and tell me what you think in the comments! 👉 Warning: This is not real, don't eat it! If you like it please hit the subscribe button, hit the bell 🔔 notification and remember to comment for me know what should i do on my next video. All episode is made under the use of stop motion animation technique and owned by VEGA CREATORS CO., LTD. #asmr #stopmotioncooking #eatingsounds
MARKICOB: UUS AJAK KARTIKA & CIO LIBURAN KE BALI ZOO! NIRUIN ALSHAD AHMAD KASIH MAKAN HARIMAU!!!
29:22
MARKICOB: UUS AJAK KARTIKA & CIO LIBURAN KE BALI ZOO! NIRUIN ALSHAD AHMAD KASIH MAKAN HARIMAU!!!
5 hari yang lalu
Ditonton: 663 330
Halo Guys, Pada MARKICOB kali ini keluarga Uus Kamu Kita mendatangi wisata Bali Zoo di Gianyar Bali. Uus mengajak sang istri Kartika Wijaksana dan Cio untuk liburan ke kebun binatang yang begitu populer di Bali. Di sana, Uus, Kartika, dan Cio mendapat pengalaman baru yang menarik. Salah satunya, bisa lebih dekat dengan satwa yang dikenal buas. Bahkan Uus, Kartika, dan Cio ikut memberi makan Harimau layaknya alshad Ahmad. Seperti apa keseruan Uus, Kartika, dan Cio di Bali Zoo Park? KUY! nonton videonya sampai habis ya dan jangan lupa Like, Komen, dan Share... #Uus #wisatakebali #balizoopark KUY! ENTERTAINMENT Website : www.kuyentertainment.com/ Instagram: bit.ly/KuyEntertainmentIG Spotify PODSKUY : bit.ly/PODSKUY Spotify SEMPROD : bit.ly/SEMPROD Facebook : bit.ly/KUYEntertainment TikTok : bit.ly/KUYEntertainmentTikTok DOWNLOAD KUY! APPS DI PLAY STORE & APP STORE SEKARANG !!! KUY Entertainment adalah sebuah Media Digital untuk kamu yang punya jiwa kreatif, muda dan dinamis. Melalui program LIMA, MARKICOB, PODSKUY, NANTANG, dan SEMPROD. KUY! akan membawakan konten-konten seru dari para figur dan artis idolamu. Contact & Partnership enquiries: [email protected]
HARI TERAKHIR BERSAMA ANABUL BARU... SEDIH BGT!
29:36
HARI TERAKHIR BERSAMA ANABUL BARU... SEDIH BGT!
2 hari yang lalu
Ditonton: 180 958
Untuk lihat tingkah lucu anabul kesayangan kita lainnya, jangan lupa FOLLOW Instagram : instagram.com/bimaaryo/ instagram.com/snoweethegolden/ instagram.com/paltakush/ instagram.com/snowathegolden/ instagram.com/akeeratheblackcat/ instagram.com/anubisthebelgianmalinois/ instagram.com/abonellathepoodle/ instagram.com/princesskiarathecat/ instagram.com/goldensnowbabies/ LIKE, COMMENT, DAN SUBSCRIBE YA! Thank you!
Kalau Kamu Lihat Burung Ini, Jangan Sentuh Air Danaunya. Pokoknya Jangan!
11:05
Kalau Kamu Lihat Burung Ini, Jangan Sentuh Air Danaunya. Pokoknya Jangan!
2 hari yang lalu
Ditonton: 141 985
Danau Natron mungkin merupakan salah satu danau paling menakutkan di dunia. Melihatnya saja membuatmu kamu pasti akan bertanya-tanya: ini masih di Bumi kan? Airnya yang kemerahan, seolah berasal dari film horor. Nah, coba cium aromanya. Sudah seperti campuran bahan kimia beracun saja. Ular, kadal, burung, dan makhluk hidup lain juga takut mendekati danau ini. Hiena pun jaga jarak, lho. Di Afrika, sinar mataharinya sangat terik, dan hampir menyinari seluruh danau. Tanaman pun sulit tumbuh. Tak jauh dari situ, terdapat gunung api yang memuntahkan lava hitam. Mata air panasnya juga membuat lanskapnya semakin misterius. Danau merah ini bersuhu ekstrim, hampir sepanas kopi di pagi hari! Airnya juga cepat sekali menguap, sehingga cuma menyisakan garam dalam kadar tinggi. Natron lebih tepat disebut sebagai danau amonia dibanding danau air. Kalau kamu mau panjang umur, mending jangan coba-coba berenang di situlah. Kalau masih nekat juga, siap-siap saja, menggantikan Malin Kundang! Ini benaran, kamu bisa berubah jadi batu, lho! Jadi, monster horor apa yang bisa hidup di air beracun ini? Mungkin ... monster raksasa bertentakel dengan taring super tajam? Bukan, cuma flamingo! #sisiterang URUTAN WAKTU: Ini danau amonia 0:49 ... adalah bandar flamingo 2:23 Kenapa flamingo berwarna pink? 2:44 Dan bagaimana cara flamingo berdiri di danau ini? 3:31 Burung super lainnya: - Albatros Kelana 4:45 - Rufous Hummingbird 5:26 - Oilbird 6:15 - Hoatzin 7:08 - Whalehead Stork 8:09 - Burung paling berbahaya di muka Bumi 8:53 - Helmeted Hornbill 10:01 - Kiwi 10:23 Musik oleh Epidemic Sound www.epidemicsound.com/ Materi stok (foto, rekaman, dan lain-lain): www.depositphotos.com www.shutterstock.com www.eastnews.ru ___________________ Berlangganan Sisi Terang id-card.info/club/Sg-Y9uI1E-my-I4WKKioEQ.html FB business.facebook.com/sisi.terang.tsp/?business_id=10152879037135172 sisi-terang.com
PERTAMA KALI MANDIIN KUCING SENDIRI !!! - SUSAH BANGET TERNYATA !!
17:03
PERTAMA KALI MANDIIN KUCING SENDIRI !!! - SUSAH BANGET TERNYATA !!
2 hari yang lalu
Ditonton: 86 595
Terimakasih teman-teman yang sudah nonton video aku ini, seperti biasa kalau kalian suka sama video aku ini jangan lupa klik Like atau Jempolnya terus kalian Share video ini sebanyak-banyaknya ketemen-temen kalian. Jangan ragu juga untuk komen dibawah video apa lagi yang harus aku buat atau kalian mau request ke aku harus review produk yang seru apa lagi, okee! Follow juga Instagram aku di instagram.com/indirakalistha/ supaya kalian gak ketinggalan akau aku update sesuatu di Instastory ataupun di feed! Email: 💌 Business inquires: [email protected] Just remember that you're Beautifull
PANJI PEGANG ULAR INI ALPRIH TEREAK
13:43
PANJI PEGANG ULAR INI ALPRIH TEREAK
8 hari yang lalu
Ditonton: 665 923
Indra hampir menginjak ular berbisa jenis Viper, Karena sempat terlihat Indra akhirnya selamat dan panji bisa mereview kondisi ular tersebut. Part 1 id-card.info/label/kJutd2aUeHZ_hGk/video.html Part 2 id-card.info/label/pZ_Sho-nZmpubIo/video.html PLAYLIST VIDEO TERBARU PANJI : ●REVIE,REACTION & EDUCATION id-card.info/postPLN-0fD-xjoy5yzlr8UL9aMMW_oWcUTomX.html ●EXPLORE & ADVENTURE id-card.info/postPLN-0fD-xjoy72XTJcOpjiEOtcMiz64FIB.html ●KOPET/KOMEDI PETUALANG id-card.info/postPLN-0fD-xjoy5MRtMF16JGU4vIaEYR5LgW.html ●TEMAN PANJI id-card.info/postPLN-0fD-xjoy6Ex2CWMSLYGjWh2sTUXjdI.html ●PANJI NGEDADAK MISTERI id-card.info/postPLN-0fD-xjoy5NwRjhQwUrF-sHjCuMZvfx.html WAGLER STORE PANJI PETUALANG 🔥 *INSTAGRAM instagram.com/waglerstore_panjipetualang?igshid=14y8bg5k5atnu *TOKOPEDIA tokopedia.link/sXzfUKZsq9 *Shopee shopee.co.id/officialwaglerstore?smtt #Explore #Tersesat #Panjipetualang
KUCING SUPER LUCU MAIN TIKTOK BISA BIKIN KETAWA NGAKAK!!! KAMU KETAWA KAMU KALAH!
15:22
KUCING SUPER LUCU MAIN TIKTOK BISA BIKIN KETAWA NGAKAK!!! KAMU KETAWA KAMU KALAH!
12 hari yang lalu
Ditonton: 919 894
► Subscribe Gratis! : goo.gl/VJnZ1S ► Likes & Share Jika Kalian Suka :) ► Follow Instagram Gratis! : instagram.com/frostdiamondd/ ► Discord Frost Diamond : discord.gg/xg3br8s Description : Semoga kalian semua terhibur ya :D Intruction : silahkan di tonton sampai habis di jamin ngakak kalau ga ketawa paksain ketawa ya hehehe dan jangan di skip'',jangan lupa like hargai karya seseorang, dan jangan lupa subscribe, karena subscribe/berlangganan itu GERATIS! Trimakasi :D
KRETEK MERTUA! ANJING GW KHAWATIR..
23:19
KRETEK MERTUA! ANJING GW KHAWATIR..
Hari Yang lalu
Ditonton: 87 623
HELLO GUYS, IT IS A BEAUTIFUL DAY... Untuk melihat hal menarik, petualangan dan keseruan #BeemzAryo Instagram : instagram.com/bimaaryo/ Jangan lupa untuk LIKE, COMMENT, dan SUBSCIRBE!!!
APAKAH KUCING MAMPU MELEWATI LABIRIN KARDUS ?
4:38
APAKAH KUCING MAMPU MELEWATI LABIRIN KARDUS ?
3 hari yang lalu
Ditonton: 156 298
Business/Endorse/ ingin beriklan silahkan hubungi: Email: [email protected] Social Media: Follow Instagram : instagram.com/gudangtutorial1 atau @gudangtutorial1 Facebook : facebook.com/gudangtutorialindonesia/ Webiste: www.gudangtutorial.id Fans MailBox / Mailtime: PO BOX 1234 PB Jalan Suroyo No.33 Kota Probolinggo Jawa Timur 67217 Lihat Semua Koleksi Video Kami Klik di Bawah ini: id-card.info Jangan Lupa Klik Subscribe Untuk Mengoleksi Video Kami
Kenapa Panjang Umur Binatang Beda-beda?
4:02
Kenapa Panjang Umur Binatang Beda-beda?
5 hari yang lalu
Ditonton: 160 301
Coba pikirin binatang peliharaan kita atau temen kita. Mereka dikasih nama kesayangan, dirawat sampe besar, diajak main bareng, meski pada akhirnya... akan ninggalin kita untuk selamanya. Tapi kalau dipikir-pikir, kenapa ya umur mereka begitu singkat? Kenapa nggak sepanjang umur kita? Enjoy the video! --- Tanyakan pertanyaan aneh anda disini! NGGA ada pertanyaan yang bodoh! 'Kok Bisa' ngga cuma sekedar mencoba menjawab pertanyaan-pertanyaan yang terlihat bodoh, aneh dan dungu disini, tapi juga mencoba menumbuhkan rasa keingintahuan anda terhadap segala hal di dunia ini. Jadi tunggu apalagi? Ayo subscribe, let's watch the videos and go curiosity! --- FAQ (Frequently Asked Questions): Q: Min, upload tiap hari apa? A: Tiap hari Rabu. Tapi kadang-kadang ada video yang butuh waktu pembuatan lebih lama. So, stay tuned! Q: Min, animasinya pake software apa? A: Adobe after effects Q: MIN, KENAPA DI VIDEONYA ADA BAKSONYA TERUS!? A: Bakso is inspiration *wink --- Follow our social media for more updates, stuff and facts! Facebook: facebook.com/kokbisachannel Instagram: instagram.com/kokbisa Line: bit.ly/linekokbisa Twitter: twitter.com/kokbisachannel --- For business inquiries: [email protected] --- References: theconversation.com/curious-kids-why-dont-dogs-live-as-long-as-humans-93374 www.bbc.com/earth/story/20170330-the-tricks-that-help-some-animals-live-for-centuries www.thesprucepets.com/lifespan-of-cats-552035 www.petmd.com/dog/wellness/evr_dg_how_long_do_dogs_live www.petmd.com/rabbit/care/how-long-will-my-rabbit-live ed.ted.com/lessons/why-do-animals-have-such-different-lifespans-joao-pedro-de-magalhaes www.pbs.org/wnet/nature/blog/elephant-fact-sheet/ www.pbs.org/wnet/nature/bears-of-the-last-frontier-brown-bear-fact-sheet/6522/ www.idntimes.com/science/discovery/putri-wahyudewi/8-hewan-dengan-usia-terpendek/8 www.nationalgeographic.com/animals/2009/01/immortal-jellyfish-swarm-oceans-animals/ nationalgeographic.grid.id/read/131754974/turritopsis-dohrnii-ubur-ubur-abadi-yang-bisa-mencurangi-kematian?page=all www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0531556597001137?via%3Dihub www.nationalgeographic.com/news/2016/07/animals-oldest-sponges-whales-fish/ animaldiversity.org/accounts/Hexactinellida/pictures/ www.science.org.au/curious/earth-environment/animals-can-live-forever --- Credits: - Kevin MacLeod for awesome music - Tiffani Angelica, for this episode's end narrator (instagram.com/tiffaniangelica) - And a massive THANK YOU to everyone for watching this and for all of your support!
SPIKE & NALA main bareng PUPPIES !
5:54
SPIKE & NALA main bareng PUPPIES !
2 hari yang lalu
Ditonton: 66 927
#ROADTOGOLD #HUMBLESPIKER #EZRONTARIGAN Merchandise : HOWL - instagram.com/howl.id/?hl=en ID-card EZ X ELL : id-card.info/club/y45.html... Ezron Tarigan : id-card.info/club/vDJ.html... Instagram : Ezron Tarigan - instagram.com/ezrontarigan Ell Keintjem - instagram.com/elkeintjem?utm_... Humble Spiker - instagram.com/humblespiker Nala - instagram.com/happynalaa?utm_... Dalko - instagram.com/dalkothefre... LILO - instagram.com/iamlilo__/?... ========================================= email : [email protected] Line : @kau3229h ( pake @ ya ) ..-..
Friendship for the Win! Talking Tom and Friends Minis Cartoon Compilation
20:38
Friendship for the Win! Talking Tom and Friends Minis Cartoon Compilation
Hari Yang lalu
Ditonton: 198 805
⭐ For Talking Tom and his friends, friendship is EVERYTHING! ⭐ From sick days to date nights gone wrong, they’re always there for each other - no matter what! But they’re not perfect! 🙃 Sometimes they make mistakes. 👿 Or they annoy each other! Sometimes they even take each other for granted. But their friendship is so strong! 💪 At the end of the day, they’re loyal and loving and always ready to learn and be better. ❤️ These episodes may be mini, but the impact of their friendship is massive! 😊 Watch and discover the highs and lows, the good times and the tough times, in this amazing seven-episode compilation of Talking Tom and Friends Minis. 🙌 Or experience their epic friendship yourself by watching episode by episode. 🤒 No Fun for Ginger (Talking Tom and Friends Minis, Episode 45): id-card.info/label/b6KuqK18f5iQlII/video.html 💢 Hank Must Go (Talking Tom and Friends Minis, Episode 43): id-card.info/label/iqSsfJubg2SCqW0/video.html 👨‍👩‍👦 Ginger The Date Crasher (Talking Tom and Friends Minis, Episode 35): id-card.info/label/kYTMqKWleZxvrno/video.html ⌛ No Time For Friends (Talking Tom and Friends Minis, Episode 40): id-card.info/label/r4eobalkeJmcj4I/video.html 🤦 Messy Guests (Talking Tom and Friends Minis, Episode 18): id-card.info/label/qaPPbnefaGyhfGk/video.html ❤️ Tom's New Love (Talking Tom and Friends Minis, Episode 12): id-card.info/label/i43TmYZgd5lpnIo/video.html 🤳 Selfie Superstar (Talking Tom and Friends Minis, Episode 33): id-card.info/label/nWmunKumjGighpg/video.html #TalkingTomandFriendsMinis #Cartoons #Friendship Are you ready to help Talking Tom and Friends on their mission to save the world in their brand new animated series, Talking Tom Heroes!? Subscribe to their channel and don’t miss a minute of the adventure! Talking Tom Heroes are here to save the day! It’s friends to the rescue! For more action-packed Talking Tom and Friends fun: 🔹 Watch our animated series and join the friendship: id-card.info 🔹 Laugh along with the Shorts on Talking Tom’s channel: id-card.info 🔹 Be part of Talking Angela's LittleKitties community! id-card.info 🔹 Find ways to beat your top scores in our gameplays!: id-card.info Check out our adventures all around the world! 🇷🇺 Russia: Говорящий Том и Друзья: id-card.info 🇧🇷 Brasil: Talking Tom and Friends Brasil: id-card.info 🇪🇸 Espanol: Talking Tom and Friends Español: id-card.info 🏳️ Arabic: توم المتكلم والأصدقاء بالعربية: id-card.info/club/qHnmAQd_liHj6pU0IH-jLg.html 🇮🇳 India: बातूनी टॉम और मित्र हिंदी: id-card.infoातूनीटॉमऔरमित्रहिंदी 🇰🇷 Ko: 토킹톰앤프렌즈: id-card.info/club/R-_RUGyNsfnlhDof1S2KbQ.html 🇮🇹 Italy: Talking Tom and Friends Italia: id-card.info 🇫🇷 France: Talking Tom and Friends France: id-card.info 🇹🇷 Turkey: Konuşan Tom ve Arkadaşları Türkiye: id-card.info 🇩🇪 Deutsch: Talking Tom and Friends auf Deutsch: id-card.info 🇯🇵 Japanese: トーキング・トム・アンド・フレンズ: id-card.info/club/ddBa7iMC-JWDeLE8helOiQ.html 🇨🇳 Chinese: 會說話的湯姆貓家族中文頻道: id-card.info/club/pB_Rt4GwuGnGr6yPISWd1A.html Talking Tom Heroes is also known as: 汤姆猫英雄小队, Konuşan Tom: Kahramanlar, Говорящий Том: Герои, 토킹톰 히어로즈, トーキング・トム ヒーローズ.
BULUS JUMBO IRFAN HAKIM JANTAN ATAU BETINA ??? BEGINI CARA BEDAINYA !!! (gue punya jantanya)
20:40
BULUS JUMBO IRFAN HAKIM JANTAN ATAU BETINA ??? BEGINI CARA BEDAINYA !!! (gue punya jantanya)
4 hari yang lalu
Ditonton: 127 631
Yoowwww Tortlelovers !!! Ayyoooo SUBSCRIBE chanel ini dan nyalakan juga icon LONCENG supaya kalian ga ketinggalan update video terbaru 🤙😎 🔥PETUALANGAN SERU🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8uACLQDR-Wl5E3pXnCoIsJo.html 🔥UNBOXING🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8sp6mJ8V6BlHmIiTijahHeu.html 🔥DREAM TEAM🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8vVghL58xxW3oaTARwQH1vu.html 🔥KOMEDY & PARODI🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8t2sZqJkBZBCNrTRCYYOCDx.html 🔥FOOD VLOGGER🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8unWTAEHpc9X6Y0FX1RE0Nk.html 🔥MAGIC🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8uKsUI8IarrUOmCuglT-X4u.html 🔥 FOLLOW MEDIA SOSIAL GALUH CUISINE LAINNYA DISINI 🔥 Instagram : 👉 instagram.com/galuh_cuisine FansPage : 👉 facebook.com/galuhcuisine/ Food Vloger : 👉 id-card.info 🔥INFO BISNIS / KERJA SAMA🔥 email : [email protected] WA : 0857 2666 6133 (fabian) 🐢JUAL BELI REPTILE🐍 IG : instagram.com/warteg.tortle WA : 089 5225 32223 (novi) Terus ikuti keseriuan video2 di chanel ini yaa 🥰 Bantu SHARE video ini keteman2 kalian juga 😍 Tangkyu semuanyaaa 😍 Jaya Negriku ... !!! Lestari Kuraku ... !!! #bulus #irfanhakim #amyda
Kasihan! Begini Kondisi Terkini Kuda yang Terjatuh Akibat Kelelahan | tvOne Minute
1:14
Kasihan! Begini Kondisi Terkini Kuda yang Terjatuh Akibat Kelelahan | tvOne Minute
2 hari yang lalu
Ditonton: 64 515
Jakarta, www.tvOnenews.com - Diduga kelelahan, insiden kuda delman terjatuh di tengah jalan viral di media sosial (13/1). Video yang beredar pun mendapat ragam komentar dari warganet. Pasalnya, perlakuan kusir dinilai terlalu mengeksploitasi kuda hingga kelelahan dan terjatuh. Warganet juga komentari perlakuan kusir saat membangunkan kudanya. Jakarta Animal Aid Network (JAAN), NGO yang berdedikasi untuk meningkatkan kehidupan hewan Indonesia. Mengunggah video relawan yang datang memeriksa kondisi terkini kuda di sosial media. Diketahui, kusir dan kuda juga tidak berada dalam kondisi yang baik. Tim dari JAAN pun memastikan pemberian makanan kuda yang cukup dan sesuai tiap hari. Tim juga akan memberikan edukasi dan arahan kepada pemilik kuda. Saksikan live streaming tvOne hanya di www.tvonenews.com/live
😭 AKU MENGADOPSINYA 2,5JUTA 😔 4 YEARS OF MEMORIES WITH CHEN-CHEN [ KANDIDAT SENIOR ]
7:21
😭 AKU MENGADOPSINYA 2,5JUTA 😔 4 YEARS OF MEMORIES WITH CHEN-CHEN [ KANDIDAT SENIOR ]
3 hari yang lalu
Ditonton: 56 102
Mungkin banyak yang bertanya kemana sih kak Chen2 ? ko Jarang divideoin ?divideo ini ya jawabannya :) Jika aku sempat mendokumentasikan Kandidat-kandidat kucing C CAT FAMILY ketika dia sudah ajalnya pasti akan aku ceritakan disini ... Susah senang Chen-chen telah menemaniku hingga dia harus Sakit dan Mati dihadapanku ... Tidak bisa banyak berbicara lagi karena usaha apapun untuk menyembuhkan Sakit chen-chen telah usai .... Thankyou yang udah Ngepens ama Chen-chen dan menanyakan keadaannya... Chen-chen sayang kalian semua & Chen-chen sudah beristirahat dengan Tenang ... Thanks For Watching ! Oiya jangan lupa di Support ( SUBSCRIBE , LIKE & COMMENT ) biar aku rajin upload videoin kucing kucing aku hehe.... FOLLOW YA GUYS : instagram.com/mpusmiawmeow instagram.com/riayayariya ^Bussinnes Inquiries by Mail :[email protected] [ For Booking & Job Brand etc ]
Yellow Catfish Fish Axolotl Stone Turtle Ping Pong Guppy Goldfish Carps Tiger Barb Koi Animals Video
2:49
Yellow Catfish Fish Axolotl Stone Turtle Ping Pong Guppy Goldfish Carps Tiger Barb Koi Animals Video
2 hari yang lalu
Ditonton: 551 334
Yellow Catfish Fish Axolotl Stone Turtle Ping Pong Guppy Goldfish Carps Tiger Barb Koi Animals Video Thanks you for watching ! Please Like , Subcribe And Share My Channel. Page: facebook.com/lifeskills2003 #guppy #goldfish #carps #betta #shark #guppyfish #guppies #sharks #balashark #mollyfish #koi #koifish #carp #angelfish #fish #animal #animals #cuteanimals #cutepets #pet #pets #Cute #TheAnimalsAroundUs #AnimalsWorldWide
크집사의 가방 속엔 뭐가 있을까?👜 BTS에디션, 프로폴리스, 왓츠인마이백
13:44
크집사의 가방 속엔 뭐가 있을까?👜 BTS에디션, 프로폴리스, 왓츠인마이백
3 hari yang lalu
Ditonton: 312 755
#크집사 #BTS에디션 #왓츠인마이백 크집사의 가방 속 아이템부터 때맞춰 도착한 막걸리까지 탈탈 털어봤어요! * 똥고양이 해적단 가입🏴‍☠️bit.ly/3gv2piU * 야옹섬 크집사의 레시피👩‍🍳 han.gl/kQSad * 크집사 인스타그램 📷instagram.com/claire_luvcat * 파트너십 문의 📭[email protected]
My Cat Keeps Ringing the Bell 24/7! | Kittisaurus
6:04
My Cat Keeps Ringing the Bell 24/7! | Kittisaurus
3 hari yang lalu
Ditonton: 355 524
#Kittisaurus #Vlog #Cat NaNa finally learned how to ring a bell! But she wasn’t satisfied with that… * Join the Kitty Pirates! 🏴‍☠️bit.ly/3gv2piU * Claire_luvcat Instagram 📷instagram.com/claire_luvcat * Kittisaurus T-Shirt 👕 amzn.to/3fw8daO * Please forward all partnership inquiries to [email protected]
Hampir Celaka! Ular Berbisa lebih dari Cobra Melintas didepan Mata
14:27
Hampir Celaka! Ular Berbisa lebih dari Cobra Melintas didepan Mata
11 hari yang lalu
Ditonton: 692 792
Kali ini saya menyempatkan untuk mancing belut malam di spot rawa dan sawah di pinggir sungai citanduy yang sedang meluap. selain dapat cukup banyak belut kami juga menemukan ular yang sangat berbisa dan selanjutnya kami rescue Langsung di order aja ya temen-temen Kail India nya Shopee shopee.co.id/product/166745753/6209671932?smtt=0.0.9 Tokopedia tokopedia.link/0bTBFN59f7 Jangan lupa juga di follow Instagram saya rizkiart_9 salam satu hobi
Jungle Beat- Munki and Trunk Season 5 Episode 12
7:00
Jungle Beat- Munki and Trunk Season 5 Episode 12
2 hari yang lalu
Ditonton: 117 022
Munki admires Trunk’s trunk, and tries to make a trunk of his very own. He ends up stretching his tail and hanging it over his head - but just because he has something that looks like a trunk, it doesn't mean he can use it to picking berries, drink, or breathe underwater... ☆ Subscribe for more videos: bit.ly/2OmVOZN Welcome to the Official Jungle Beat Channel, the home of all things Jungle Beat on ID-card! Enjoy! Don't forget to subscribe and turn on that notification bell! #junglebeat #munkiandtrunk #junglebeatthemovie ☆ Instagram: instagram.com/junglebeattv ☆ Facebook: facebook.com/junglebeat.tv ☆ Twitter: twitter.com/junglebeat ☆ Website: junglebeat.tv ☆ TeeSpring: junglebeat.tv/store
Keluarga Hewan Peliharaan Kecil Scruff-A-Luvs | Cuci, Keringkan, dan Sisir Bulunya!
11:20
Keluarga Hewan Peliharaan Kecil Scruff-A-Luvs | Cuci, Keringkan, dan Sisir Bulunya!
21 hari yang lalu
Ditonton: 1 184 665
BEGITU LUCU DAN HALUS BULUNYA 🥰 Unboxing boneka Scruff-a-Luvs 🎁 Boneka imut dan berbulu halus membutuhkan bantuan Sam dan Sue kali ini. Lebih tepatnya, Keluarga Scruff-A-Luvs! Kalian kenal boneka lucu ini, Teman-Teman? Tapi jangan khawatir! Kami akan membuka kemasan boneka imut ini! Nah, ada satu induk dan dua bayi kecil dalam paket kita. Meskipun bulunya kusut, mereka masih tampak imut sekali! Untuk membuat mereka terlihat rapi, kamu harus mengikuti beberapa langkah sederhana! Cuci, keringkan, dan sisir mereka untuk mengungkap seluruh keluarga. Begitu basah, hewan peliharaanmu akan mulai terlihat bentuknya. Kita mendapat induk kucing berwarna merah muda dengan dua anaknya. Lalu, kamu harus merapikan hewan peliharaan itu dan mengeringkan bulunya. Pada saat itu, hewan peliharaan kita menjadi kering, berbulu halus dan cantik sekali! Langkah penting berikutnya adalah menyisir bulu! Untuk itu, kita punya sisir bulu khusus berwarna biru gelap dengan pegangan ergonomis. Lihat, bulu mereka menjadi begitu berkilau! Memang itu yang kita inginkan! Jangan lupa beri makan bayi-bayinya! Mereka pasti sangat lapar! Nah, hewan-hewan kita sudah dimandikan, dikeringkan dan diberi makan! Ayo pakaikan baju lucunya! Cantik sekali! Omong-omong, untuk tahu jenis kelaminnya, kamu harus menghangatkan hatinya! Dan triknya akan tersingkap! Jadikan dunia lebih cerah dengan satu boneka hewan yang lebih bahagia! Berlangganan dengan channel Sam dan klik tombol suka agar dia semakin bersemangat membuat lebih banyak lagi video untukmu! bit.ly/2Ij2hmu - - - - - - - - - - - - - - - Semua produk dan nama perusahaan yang ditampilkan di video ini adalah merek dagang™ atau merek dagang terdaftar® dari masing-masing pemilik. Penggunaan produk tidak menyiratkan afiliasi atau dukungan apa pun dari yang bersangkutan. - - - - - - - - - - - - - - - Sumber materi: www.depositphotos.com - - - - - - - - - - - - - - - Musik oleh Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/ MUSIK PEMBUKA berlisensi di bawah MUSIC STANDARD LICENSE: Judul: Cuckoo Sumber: audiojungle.net/item/cuckoo/2...
GEGER! Warga Padang Tangkap Ular Piton Raksasa Sepanjang 5 Meter - iNews Sore 11/01
1:20
GEGER! Warga Padang Tangkap Ular Piton Raksasa Sepanjang 5 Meter - iNews Sore 11/01
4 hari yang lalu
Ditonton: 23 388
Tanggal Tayang: 11/01/2021 Program berita harian yang menyajikan Informasi tercepat dan teraktual secara detail dari berbagai bidang secara LIVE, mulai dari peristiwa politik, hukum, sosial, budaya, ekonomi, dan olah raga, baik dari dalam ataupun luar negeri. Terdapat laporan langsung tim liputan handal kami dari tempat peristiwa yang bisa dijadikan sumber referensi informasi Anda. Dipandu oleh para host yang menarik, dengan gaya santai dan ringan. Saksikan iNews Pagi, iNews Siang, iNews Sore, dan iNews Malam, hanya di iNews agar Anda tidak tertinggal informasi. Subscribe iNews Official ID-card Channel: id-card.info Follow Our Official Twitter: twitter.com/OfficialiNewsTV Check Our Official Website: www.inews.id Like Our Official Facebook: facebook.com/OfficialiNews Follow Our Official Instagram: instagram.com/officialinewstv Saksikan info berita terkini di: iNews Pagi: Senin - Jumat Pukul 06.00 - 07.30 WIB | Sabtu - Minggu Pukul 04.30 - 06.30 WIB iNews Siang: Senin - Jumat Pukul 12.00 - 13.30 WIB | Sabtu - Minggu Pukul 11.00 - 12.30 WIB iNews Sore: Setiap Hari Pukul 17.30 - 19.00 WIB | Sabtu - Minggu Pukul 16.30 - 18.00 WIB iNews Malam: Senin - Jumat 21.00 - 22.00 WIB Sabang, Lampung, Pelaihari, Banjarmasin, Masohi - 50 UHF | Lhokseumawe, Jabodetabek - 30 UHF | Banda Aceh - 40 UHF | Medan, Pontianak, Semarang - 45 UHF | Pematang Siantar - 58 UHF | Pekan Baru - 48 UHF | Tanah Datar, Bukit Tinggi, Palangkaraya - 33 UHF | Padang, Cirebon - 31 UHF | Batam, Samarinda - 61 UHF | Palembang, Kendari - 44 UHF | Pangkal Pinang - 37 UHF | Bengkulu, Merauke - 24 UHF | Bandung - 22 UHF | Tasikmalaya - 52 UHF | Magelang - 54 UHF | Surabaya - 62 UHF | Denpasar - 53 UHF | Mataram - 38 UHF | Kupang, Gorontalo 56 UHF | Makassar - 51 UHF | Mamuju - 28 UHF | Tarakan - 41 UHF | Palu - 45 UHF | Manado - 26 UHF | Ternate, Manokwari - 34 UHF | Indovision -Channel 83 |Top TV - Channel 83 | Okevision - Channel 101
Incredible modern cow & sheep processing technology. Amazing automatic cow milking harvest factory
11:39
Incredible modern cow & sheep processing technology. Amazing automatic cow milking harvest factory
5 hari yang lalu
Ditonton: 750 658
Incredible modern cow & sheep processing technology. Amazing automatic cow milking harvest factory. ● INSTAGRAM ;) instagram.com/skycreativehd/ ************************************************************
비브라토에웃긴 영상 모음 2020! 가장 당혹스럽고 재미있는 순간들신기한 영상- 보이지 않으면 미안하다고 느낄 것입니다 #MediaPapa P83
10:38
비브라토에웃긴 영상 모음 2020! 가장 당혹스럽고 재미있는 순간들신기한 영상- 보이지 않으면 미안하다고 느낄 것입니다 #MediaPapa P83
Hari Yang lalu
Ditonton: 131 868
Please subscribe to watch more videos 비브라토에웃긴 영상 모음 2020! 가장 당혹스럽고 재미있는 순간들신기한 영상- 보이지 않으면 미안하다고 느낄 것입니다 #MediaPapa P83 * This video is purely fan-made, if you (owners) want to remove this video, please CONTACT US DIRECTLY before doing anything. We will respectfully remove it. * All issues related to copyright please contact email: [email protected] * Hope you like it * Thanks for watching !!!
Kitten Trapped Inside A Pillar Wishes To Hold Mom's Hand Before She Dies | Animal in Crisis EP212
10:03
Kitten Trapped Inside A Pillar Wishes To Hold Mom's Hand Before She Dies | Animal in Crisis EP212
Hari Yang lalu
Ditonton: 80 428
*Please don't forget to hit the CC button for Subtitles* A desperate cry of a mother cat brings people's attention to the pillar where the kitten's miserable cry resonates.. Will the kitten be rescued safely? #Cat #Animalrescue # Animalincrisis Subscribe: goo.gl/dGz4TU Get social with Kritter Klub On Facebook: facebook.com/kritterklub/ On Instagram: instagram.com/kritter_klub/ On Twitter: twitter.com/Kritter_Klub More videos about ‘Animal in Crisis’: id-card.info/postPLXUa4YQQiwqhR0VyOPYkdDdDrpUlExK4B.html Kritter Klub- Club for Critter Lovers Looking for some critter stories? You are at the right place! We're Korean animal lovers who have been filming critter stories from 2001 until now. That’s where the “K” comes from! Join the club by subscribing to our channel, and enjoy two new videos posted daily!
🐹Hamster Maze with Among Us 😱[OBSTACLE COURSE]😱 + BONUS
15:30
🐹Hamster Maze with Among Us 😱[OBSTACLE COURSE]😱 + BONUS
20 hari yang lalu
Ditonton: 2 011 383
😈Among us and a hamster🐹 together overcome a hamster maze with traps. 🙏Please turn 👍 if you liked the video and write🤳 a comment under the video. I read all the comments😍 #among us funny #hamster maze
How to export millions of sheep, pig, cows - Modern Transport Technology by aircraft and big ship
8:07
How to export millions of sheep, pig, cows - Modern Transport Technology by aircraft and big ship
18 hari yang lalu
Ditonton: 4 531 443
Live export is the commercial transport of livestock across national borders. The trade involves a number of countries with the Australian live export industry being one of the largest exporters in the global trade. If you are the owner, send me a comment on the video. I will follow your request as soon as read. Thank you Thank For Watching Noal Farm For more Hot video Please Sub me Here: goo.gl/AECnmd And More playlist Noal Farm : goo.gl/tYZdNC Noal Sea : goo.gl/vvh4j1 #noalfarm #noalharvesting #ModernExport
즐기는 놈,  무시하는 놈, 파괴하는 놈
3:15
즐기는 놈, 무시하는 놈, 파괴하는 놈
3 hari yang lalu
Ditonton: 242 781
#MilkyBokiTan#밀키복이탄이 시청해주셔서 감사합니다! -번역 / subs 영어 / English : Sarah Lee 스페인어 / Spanish : amigo coreano 러시아어 / Russian : Surgey Urazov 중국어(Chinese), 인도네시아어(Indonesian) : Monica Christina ▶ Profile 묘종 : 노르웨이 숲 고양이 이름 : 광복이 성별 : 수컷 생년월일 : 2018.08.15 ▶ Profile 견종 : 사모예드 이름 : 밀키 성별 : 수컷 생년월일 : 2018.12.03 ▶ Profile 묘종 : 길고양이(유기동물 보호소 구조묘, 코리안 숏헤어) 이름 : 탄이 성별 : 수컷 생년월일 : 2020년 4월 말 추정 ▶ Profile Name : Gwang Bok Type : Norwegian Forest Sex : male Birth : 15.08.2018 ▶ Profile Name : Milky Type : Samoyed Sex : male Birth : 03.12.2018 ▶ Profile Name : Tan Type : Ginger Domestic Shorthair/Tabby Sex : male Birth : Late April, 2020(estimate)
LISA is Back! | Youth With You S3 | 青春有你3 | iQIYI
0:34
LISA is Back! | Youth With You S3 | 青春有你3 | iQIYI
9 hari yang lalu
Ditonton: 1 003 134
【Youth With You S3】is coming on iQIYI with multiple subtitles. App: bit.ly/iqapps Website: bit.ly/iqwebs Subscribe Now: iQIYI Vietnam: bit.ly/iqviets iQIYI Thailand: bit.ly/iqthai iQIYI Malaysia: bit.ly/iqmalay iQIYI Indonesia: bit.ly/iqindos Follow us on: Facebook: bit.ly/iqiyifb Instagram: bit.ly/iqiyiins Twitter: bit.ly/iqiyitw #YouthWithYouS3 #LISA #iQIYI
Spiderman Tyrannosaurus Vs Captain America Ultimasaurus Dinosaurs Fight  🌍Jurassic World Evolution
11:21
Spiderman Tyrannosaurus Vs Captain America Ultimasaurus Dinosaurs Fight 🌍Jurassic World Evolution
Hari Yang lalu
Ditonton: 122 953
[jurassic world evolution] Spiderman Tyrannosaurus Rex Vs Captain America Ultimasaurus Dinosaurs Fight 🌍 Jurassic World Evolution 🌍 [Dinosaurs battles] 1. Spiderman Tyrannosaurus Rex Vs Captain America Ultimasaurus 2. Ironman Godzilla Vs Cartoon Cat Indoraptor 3. Spiderman Giganotosaurus Vs ??? 4. ??? Vs ??? Jurassic World Evolution Official Website : goo.gl/rBBtqz ◈Don't forget to subscribe◈ we really appreciate the support! : bit.ly/2MvVcn4 ◈ Watch More◈ : bit.ly/2BRqrEk Spiderman Tyrannosaurus Rex Vs Captain America Ultimasaurus Dinosaurs Fight 🌍Jurassic World Evolution #JurassicWorldEvolution #Tyrannosaurus #Dinosaurs
深夜螃蟹藏在海草下,阿兴的夹子夹住一双大钳子,感觉要比手腕粗了【兴哥赶海】
7:04
深夜螃蟹藏在海草下,阿兴的夹子夹住一双大钳子,感觉要比手腕粗了【兴哥赶海】
25 hari yang lalu
Ditonton: 542 896
喜欢我视频的小伙伴点击这里哦:id-card.info/club/lXGgDAcMXeBjNB-lDN49Ng.html 夜晚赶海抓螃蟹发财了,海草下藏着一对大家伙,这次要抓到爽了 这里是兴哥赶海官方频道,欢迎来到我的频道。 每天我都会在退潮后去赶海,我最喜欢抓的青蟹。喜欢螃蟹的小伙伴可以评论区留言互动哦。 青蟹又称黄甲蟹,亦称蝤蛑,栖息于泥涂及近岸浅海,喜穴居于有淡水流出的地方。 青蟹一年四季都有产,但以每年农历八月初三到廿三段期间,青蟹壳坚如盾,脚爪圆壮,只只都是双层皮、民间有"八月蝤蛑抵只鸡"之说。著名诗人苏东坡在《蝤蛑》一诗中也曾写有"半壳含黄宜点酒,两螯斫雪劝加餐"诗句。 喜欢我视频的,不要忘记点关注哦~~ #赶海#螃蟹#海鲜
Funniest Moments Baby Meet Animals December- Funny Animals Reaction | baby shark doo doo
8:51
Funniest Moments Baby Meet Animals December- Funny Animals Reaction | baby shark doo doo
Bulan Yang lalu
Ditonton: 2 705 504
➤ Name: Funniest Moments Baby Meet Animals December- Life Funny Pets Video | baby shark doo doo Best Of The 2020 Funny Animal Videos 😁 - Funny Animals Reaction - Funny Moments Compilation 2020 ➤ Link video: id-card.info/label/r225goGfrJ6Mqmk/video.html 🔔 Subscribe: bit.ly/2Tft6xq LIFE FUNNY PETS brings you funny cat and dog videos and also cute animals in the zoo. We believe that you are also an animal lover. Stay relaxed and enjoy our videos about funny dogs and cats. Because we will bring you daily videos of cutest Pets in the world. Are you ready for that? ➥ Contact us : [email protected] ➥ Our content build in this channel is owned by VIN DI BONA PRODUCTIONS #Funnyvideosanimals #dogsfunnyvideos #catsfunnyvideos
Build Mud Dog House For Rescued Puppy And Ox Fish Pond Style for Pufferfish
8:31
Build Mud Dog House For Rescued Puppy And Ox Fish Pond Style for Pufferfish
6 hari yang lalu
Ditonton: 989 698
Build Mud Dog House For Rescued Puppy And Ox Fish Pond Style for Pufferfish. I also release the red fish, pleco fish. For more detail please follow me by: Facebook Page : facebook.com/wildernesstvchannel/ Instagram : instagram.com/wildernesstvchannel Patron : www.patreon.com/wildernesstv
Survival Skills: Dig mud underground hole to build fish trap flowers as bait fishing for survival
6:53
Survival Skills: Dig mud underground hole to build fish trap flowers as bait fishing for survival
3 hari yang lalu
Ditonton: 131 207
Survival Skills: Dig mud underground hole to build fish trap using flowers as bait fishing for survival
HEWAN ANEH RADA RADA - PERSI ONDER SEPOT
8:14
HEWAN ANEH RADA RADA - PERSI ONDER SEPOT
11 hari yang lalu
Ditonton: 54 609
Haay gayyuung..!! Klik SUBSCRIBE dan LIKE Channel kita yaa kalo mao itu gee.. terimakasih semuanya ! Subscribe : bit.ly/SubsKataBaba #katababa #hewanlucu #animal #pet #kocak . . . . INTAGRAM : instagram.com/katababa_?igshid=a83lqv5nm8k4 . . EMAIL : [email protected] kata baba's ID-card is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official ID-card MCN servicesdirectory.withid-card.infopt-digital-rantai-maya-drm
시원하게 땀 빼고 먹는 츄르맛이 최고라는 찜질 고양이 선생ㅣCat Brothers Obsessed Over Charcoal Sauna Being So K-Cat
5:12
시원하게 땀 빼고 먹는 츄르맛이 최고라는 찜질 고양이 선생ㅣCat Brothers Obsessed Over Charcoal Sauna Being So K-Cat
2 hari yang lalu
Ditonton: 321 200
K-고양이답게 뜨끈한 바닥에 몸 지지는 걸 좋아하는 천수만수 냥형제 땀 쫙 빼고 나와서먹는 계란은 꿀맛이다옹~ #집에서함께애니멀봐 #따스한찜질방에서 #식빵굽굽냐옹이들 ------------------------------------------------- 애니멀봐와 한배타고⛵ ☞ goo.gl/WL9mGy 뻔뻔한 고영희씨 더 보기🐱 ☞ id-card.info/label/p63UjZZmjZawh4o/video.html 아님 다른 동물 더 보고나서🐶🥎 ☞ id-card.info/label/h4u8hq9pmoSEjXY/video.html [애니멀봐]와 베프되기  페이스북: facebook.com/sbstvanimal  인스타그램: instagram.com/sbsanimal  트위터: twitter.com/sbsyang ------------------------------------------------- [Credit Music♪] ㆍMusic provided by 브금대통령  - 귀여운 BGM 모음 2 (bit.ly/2MVEtuC)  - 코믹한 BGM 모음 (bit.ly/3shPS8k)  - 어리둥절 (bit.ly/3oBf3QJ)  - 얼레 꼴레 Collection (bit.ly/3nDb3Oi)  - Come on! (bit.ly/39jPm0K)  - 몰래몰래 (bit.ly/2LowVQC) ㆍ Friendly Day by Kevin MacLeod  - License: bit.ly/3oBf5bj  - Source: bit.ly/35zAYjR  - Artist: incompetech.com/ ㆍ Happy Boy End Theme by Kevin MacLeod  - License: bit.ly/2MSghZX  - Source: bit.ly/2LnXsgU  - Artist: incompetech.com/
UTI DI PATOK AYAM, UTA AKHIRNYA BERANI KASIH MAKAN BINATANG !!
15:24
UTI DI PATOK AYAM, UTA AKHIRNYA BERANI KASIH MAKAN BINATANG !!
8 hari yang lalu
Ditonton: 28 119
Jangan lupa like, comment , dan subscribe ya gaes :* -------------------------------------------------------------------------------------- Contact Bussines : +6281293407011 Alamat Kirim-Kirim PO.BOX 8888 JKT 13000 TWITTER Nycta Gina : @missdongdong Rizky Kinos : @kinoski INSTAGRAM Nycta Gina : instagram.com/missnyctagina/?hl=en Rizky Kinos : instagram.com/kinosnoski/?hl=en dan Follow juga Instagram @kinosgina ( instagram.com/kinosgina/?hl=en ) untuk update video atau foto terbaru kami.. Thank you for watching! Jangan lupa subscribe kita yaaa ♡ #KinosGinaVLOG #KINOSGINA #UTAUTI
KIANO SAMPE BENGONG, BANYAK BANGET GUK GUK NYA ‼️ KIANO MAU PELIHARA GUK GUK ❓
20:17
KIANO SAMPE BENGONG, BANYAK BANGET GUK GUK NYA ‼️ KIANO MAU PELIHARA GUK GUK ❓
29 hari yang lalu
Ditonton: 1 623 181
Jangan lupa follow Antam Logam Mulia mereka di: Instagram instagram.com/antamlogammulia... ID-card: id-card.info/club/Y8U.html... Dan cek website mereka di www.logammulia.com/id/purchase/gold ================================= Social Media : INSTAGRAM : instagram.com/baimwong/ INSTAGRAM : instagram.com/paula_verhoeven/ For Business/Endorse : CP : +62819-111-111-35 (Momo) Makasih buat kalian semua yang udah nyempetin nonton video kita ya guys. Jangan lupa like, comment jika kalian ada ide untuk kita, share untuk membagikan keseruan kami dan subscribe supaya kalian selalu update kegiatan kita :) ==================================
Wild Horse Immediately Recognizes His Girlfriend After Years Apart | The Dodo Faith = Restored
3:45
Wild Horse Immediately Recognizes His Girlfriend After Years Apart | The Dodo Faith = Restored
8 hari yang lalu
Ditonton: 8 694 256
Wild horse sprints to his girlfriend after 2 years apart 💕 Keep up with Phoenix and Ghost at Skydog Sanctuary on Instagram: thedo.do/skydogsanctuary. You can support Skydog Sanctuary here: thedo.do/skydog. Introducing Dodo swag! shop.thedodo.com/ Love Animals? Subscribe: thedo.do/2tv6Ocd ¿Hablas español?: thedo.do/2BsuN4o Follow The Dodo: Tweet with us on Twitter: thedo.do/2Jast1M Howl with us on TikTok: thedo.do/2qFkbGT Take a peek at our Snapchat: thedo.do/2gkVhsz Love our Instagram: thedo.do/2agAEce Like us on Facebook: thedo.do/1dJ9lmn Read more on our site: thedo.do/KWDoNt For the love of animals. Pass it on. #thedodo #animals #dog #cat #kitten #puppy
KUCING INDONESIA COBA MAKAN MAKANAN KUCING JEPANG!
12:32
KUCING INDONESIA COBA MAKAN MAKANAN KUCING JEPANG!
8 hari yang lalu
Ditonton: 27 667
GENKI SEDIKIT! (Sub Channel) id-card.info/club/gB50gb5djbMjR92gqwpDwA.html Instagram GENKI @official_genki Twitter GENKI @official_genki TikTok GENKI @official_genki_tiktok Facebook GENKI Y-Boyz Genki CP : Nadia (Manajer) 085775883554
Stop Motion ASMR - Catch Snakehead, Catfish Mud Hole to Primitive Cooking in The Cave | Cuckoo
5:07
Stop Motion ASMR - Catch Snakehead, Catfish Mud Hole to Primitive Cooking in The Cave | Cuckoo
29 hari yang lalu
Ditonton: 9 077 311
Today we catching the Snakehead Stop Motion ASMR catfish, cocodile Mud Hole to Primitive Cooking IRL Recipe 4K and we cook this fish in our village. In Tamil Nadu we call this fish as viral meen by Cuckoo.... ▬▬▬▬▬ 0:00 Primitive Catch Snakehead, Catfish Mud Hole 2:54 catfish Primitive Cooking in The Cave ▬▬▬▬▬ 👉 Warning: This is not real, don't eat it! ► ► Mukbang BBQ Chicken From Monster Bugs 70m views: id-card.info/label/pmO2h6dqrnt8epw/video.html ► ► Stop Motion ASMR - Yummy Snakes: id-card.info/label/pX-saZ59l598m6Q/video.html ► ► Koi Golden Carp Betta Fish: id-card.info/label/oKKpiayMi2Sdp20/video.html SUBSCRIBE for more Videos: ► Cuckoo bit.ly/3fBmlyA All episode is made under the use of stop motion animation technique and owned by BeeStudio CO., LTD., Do not Re-up. Word ideas, Many thanks #eatingsounds #StopMotionCooking #Cooking #Mukbang #Asmr #Cuckoo
ANJING DAN KUCING UDAH BIASA, KAK ALSHAD PELIHARANYA... | DIARY THE ONSU (20/12/20) P1
17:19
ANJING DAN KUCING UDAH BIASA, KAK ALSHAD PELIHARANYA... | DIARY THE ONSU (20/12/20) P1
26 hari yang lalu
Ditonton: 420 221
DIARY THE ONSU === TAYANG SETIAP SABTU & MINGGU PUKUL 09.30 WIB === PART 1: id-card.info/label/bqHfjJd7houHbXY/video.html PART 2: id-card.info/label/rqTbqJ6kd4egp2U/video.html PART 3: id-card.info/label/fojOp6Nrh2iQZ6w/video.html PART 4: id-card.info/label/o3m4nJeon6mJo6Q/video.html === Program reality show “Diary The Onsu” akan mengajak anda semua untuk mengintip langsung keseharian dan kesibukan Ruben Onsu dan keluarga. Mulai dari pagi sampai malam hari,setiap keseruan, ketegangan, kelucuan dan kehebohan yang terjadi diantara Ruben, Sarwendah, dan si bintang cilik Betrand Peto tak ada yang luput dari kamera kami. === WEBSITE - www.transtv.co.id TWITTER - twitter.com/TRANSTV_CORP FACEBOOK - facebook.com/TransTVMedia INSTAGRAM - instagram.com/TRANSTV_CORP #SantuySamaSaya #NontonDiaryTheOnsuDiTransTV #DiaryTheOnsu21Desember2020
Dog Enjoys Snow While Sliding Downhill - 1166641-3
0:20
Dog Enjoys Snow While Sliding Downhill - 1166641-3
2 hari yang lalu
Ditonton: 300 107
To license this content click here and use “RM1” code at checkout www.jukinmedia.com/licensing/view/1166641-3
ร้องไห้หนักมาก‼️ เจอลัคกี้แล้ว แต่.....🥺 | Fararim Story
7:08
ร้องไห้หนักมาก‼️ เจอลัคกี้แล้ว แต่.....🥺 | Fararim Story
3 hari yang lalu
Ditonton: 90 100
#แมว #ทาสแมว #คนรักแมว *** สำหรับแนะนำสถานที่ หรือไอเดียร์ต่างๆ *** ครั้งต่อไปอยากให้เราไปที่ไหนหรือทำอะไร Inbox มาที่แฟนเพจด้านล่างได้เลย ▲ Facebook Fanpage : Fararim Story facebook.com/fararimstory/ ▲ Facebook : Titipong Pongsirichaicharoen facebook.com/fmx.filmmy ▲ instagram : Fararim_ instagram.com/fararim_/ ▲Tiktok : Fararim_ vt.tiktok.com/ZSumd43F/ ▲ Facebook : Jiraphas B Lao facebook.com/Jiraphas.b.lao ▲ instagram : Jiraphas.b instagram.com/jiraphas.b/ ▲Tiktok : Jiraphasblao vt.tiktok.com/ZSuagRBu/ BIG สนใจติดต่อโฆษณา และทำวิดีโอ ID-card โทร : 092-664-8245 Email : [email protected] ช่องทางการติดต่อ Line : Wars.L (คุณบิ๊ก) ส่งข้อความและโทรฟรีด้วย LINE กันเถอะ line.me/ti/p/B_4krDlX8z Tel : 0801965616 (คุณบิ๊ก)
BRUTAL RESCATE DE SERPIENTE
18:34
BRUTAL RESCATE DE SERPIENTE
Bulan Yang lalu
Ditonton: 3 869 238
5 tios, maquinaria industrial y asi y todo nos costo 1 hora id-card.info/club/zFESlED8MTJOTHpQhxlqGg.htmljoin
The Lion of Judah (2011) | Full Movie | Ernest Borgnine | Anupam Kher | Sandi Patty
1:27:16
The Lion of Judah (2011) | Full Movie | Ernest Borgnine | Anupam Kher | Sandi Patty
Bulan Yang lalu
Ditonton: 3 003 348
Follow the adventures of a bold lamb (Judah) and his stable friends as they try to avoid the sacrificial alter the week preceding the crucifixion of Christ. It is a heart-warming account of the Easter story as seen through the eyes of a lovable pig (Horace), a faint-hearted horse (Monty), a pedantic rat (Slink), a rambling rooster (Drake), a motherly cow (Esmay) and a downtrodden donkey (Jack). This magnificent period piece with its epic sets is a roller coaster ride of emotions. Enveloped in humor, this quest follows the animals from the stable in Bethlehem to the great temple in Jerusalem and onto the hillside of Calvary as these unlikely heroes try to save their friend. The journey weaves seamlessly through the biblical accounts of Palm Sunday, Jesus turning the tables in the temple, Peter's denial and with a tense, heart-wrenching climax, depicts the crucifixion and resurrection with gentleness and breathtaking beauty. For Judah, the lamb with the heart of a lion, it is a story of courage and faith. For Jack, the disappointed donkey, it becomes a pivotal voyage of hope. For Horace, the, well the dirty pig, and Drake the ignorant rooster, it is an opportunity to do something inappropriate and get into trouble. Directors: Deryck Broom, Roger Hawkins (co-director) Writers: Brent Dawes, Edward James Stars: Ernest Borgnine, Anupam Kher, Sandi Patty
틱톡에웃긴동영상 레전드 하이라이트 모음 2020! 비브라토에웃긴 영상 모음! #91
12:42
틱톡에웃긴동영상 레전드 하이라이트 모음 2020! 비브라토에웃긴 영상 모음! #91
Hari Yang lalu
Ditonton: 58 120
틱톡에웃긴동영상 레전드 하이라이트 모음 2020! 비브라토에웃긴 영상 모음! #91
DAPAT ANAK KUCING LUCU | eybel channel
8:26
DAPAT ANAK KUCING LUCU | eybel channel
Bulan Yang lalu
Ditonton: 730 476
Drama suatu hari eybel, eyzel dan kakek dapat anak kucing lucu 4 ekor dan lalu merekapun mencari induknya juga.. #eybelchannel #youtuberkalsel #anakkucinglucu
【English sub】突然降温海鲜都被冻上岸,小章捡到一条大石斑,带回家抢救一下【赶海小章】
8:40
【English sub】突然降温海鲜都被冻上岸,小章捡到一条大石斑,带回家抢救一下【赶海小章】
4 hari yang lalu
Ditonton: 55 336
想要加入小章会员团的小伙伴可以点这里哦👉bit.ly/34NjpfY If you'd like to purchase membership from my channel, you can follow this link: 👉 bit.ly/34NjpfY 0:00 突然降温海鲜都被冻上岸,小章捡到一条大石斑,带回家抢救一下 5:03 小章赶海遇到一只螃蟹和鱼打架,坐收渔翁之利。还见到一只鮟鱇! 大家好,我是小章,一个生活在山东日照的海边人,从2019年开始做赶海视频,我和大哥从最开始接触这个行业的不确定性,现在看到大家很喜欢我分享的渔民风情和渔家生活,非常感谢每一位粉丝的喜欢与支持。 Hi everyone, this is Xiaozhang. I live near the sea in Shandong province. I became a vlogger in 2019, but not until recently have I become a full-time vlogger living off of this revenue. I can see that all my viewers really enjoy my content, and I am absolutely thrilled for all the support you guys brought to me and my channel! Thank you all for your continuous support! 关注我,每天带你抓最新鲜的海货,做最美味的海鲜 I shall present to you my daily routine of catching the best seafood, and cooking the best seafood dishes! 喜欢我的视频赶紧点击订阅,不要忘了小铃铛哦🔔 欢迎在评论区留言互动,小章每天和你不见不散 If you enjoy my videos, please consider subscribing to my channel, and don't forget to hit the bell! Maybe leave some comments! I read my comments daily. 『章鱼&海星』▷bit.ly/34Frbsb 『毛蛤&扇贝』▷bit.ly/3hhgUHN [Octopus & Starfish playlist] ▷bit.ly/34Frbsb [Clams & Shellfish playlist] ▷bit.ly/3hhgUHN 【English sub】突然降温海鲜都被冻上岸,小章捡到一条大石斑,带回家抢救一下【赶海小章】 #赶海#章鱼#石斑鱼
Classic Encounter Of Mother Animals Against Enemies To Save Offspring - Lion, Zebra, Buffalo
10:15
Classic Encounter Of Mother Animals Against Enemies To Save Offspring - Lion, Zebra, Buffalo
9 hari yang lalu
Ditonton: 625 589
Classic encounter of mother animals against enemies to save offspring - lion, zebra, buffalo
루디와 퐁키 첫만남, 아기강아지 2개월~1살까지 가족이 되는 과정
10:29
루디와 퐁키 첫만남, 아기강아지 2개월~1살까지 가족이 되는 과정
3 hari yang lalu
Ditonton: 439 965
#포메라니안 #루퐁이네 #rudypongki 루퐁이 힐링채널 id-card.info 루디 RUDY (female) / 3.8kg / Pomeranian / Birthdate: 2015/03/10 퐁키 PONGKI (female) /1.6kg / Pomeranian / Birthdate: 2015/05/28 ----- 입양, 분양은 신중히 결정해 주세요. 반려견과 함께 산다는 것은 평생 아기를 키우는 것과 같아요 나이가 들면 아플 수 있어요 보호자와 교감하며 조건없는 사랑을 주는 생명입니다. 책임감을 가져주세요. ----- 비지니스 문의: [email protected] 소속회사 이메일이에요 개인적인 문의는 댓글에 남겨주세요^^ 구독하기-id-card.info/club/3PSZivQbIegrfavj4fmgQQ.html 더소이 - smartstore.naver.com/thesoy 인스타그램- instagram.com/thesoy_yoonso/ 페이스북- facebook.com/thesoythesoythesoy 🎵Music provided by 브금대통령 🎵Track : Kid's Room - id-card.info/label/nGrcaYytjJl9l5w/video.html 우아한 나의산책 - id-card.info/label/oGO4p3qeo62xZo4/video.html 작은 영웅 - id-card.info/label/g37Eo4-JmWl7aYI/video.html 알쏭달쏭 - id-card.info/label/iJWraYRlnWSvp5w/video.html ----------------------------- 각국어 번역 자막 제작 : 컨텐츠 제작의 마무리는 컨텐츠플라이! 글로벌 진출을 위한 최고의 파트너, CONTENTSFLY에서 제작되었습니다. www.contentsfly.com -----------------------------
[ENG SUB] This is Why Sharks are Scared of Dolphins
4:40
[ENG SUB] This is Why Sharks are Scared of Dolphins
17 hari yang lalu
Ditonton: 110 621
As we all know sharks are one of the wildest predators in the sea. We can recall their huge size and their deadly attacks. But did you know that these rulers of the ocean actually get freaked out when they’re around dolphins, which we humans usually find adorable? Wow, is that really the case? Indonesia Translation : Banyak dari kita mengetahui kalau hiu adalah salah satu predator buas di lautan. Mengingat mamalia satu ini punya ukuran tubuh yang besar dan serangan mematikan. Tapi apa kalian tahu kalau si penguasa lautan itu disebut-sebut takut dengan keberadaan lumba-lumba yang sering kita pandang imut ini? Waduh apa benar seperti itu? For business inquiries please contact : [email protected]
Grizzy & les Lemmings - Raton masqué - Episode 110
7:02
Grizzy & les Lemmings - Raton masqué - Episode 110
14 hari yang lalu
Ditonton: 1 213 759
Les Lemmings ont attelé un raton laveur particulièrement gourmand à leur luge et se font tracter en lançant devant lui des biscuits avec une fronde. Pour récupérer le stock de biscuits, prévu pour son gouter, Grizzy n'hésite pas à faire déraper l'attelage des Lemmings qui percute un astronef de super-héros. Il en tombe un mystérieux costume. 🐻Pour t'abonner: bit.ly/2sSUFy7 🐻Les épisodes en intégralité : bit.ly/2w8ITTq Chaque semaine retrouve une nouvelle vidéo. Grizzy est gros comme un ours, fort comme un ours, intelligent... comme un ours. Aucun animal, c'est sûr, n'oserait contester ses privilèges dans toute la faune du Canada. A l'exception près d’un groupe issu de la famille la plus inoffensive, stupide et ridicule de tous les mammifères : les lemmings.
PENGEN NAMBAH ANAK??? Ft. Ezron Tarigan | Felicya Angellista
15:59
PENGEN NAMBAH ANAK??? Ft. Ezron Tarigan | Felicya Angellista
18 hari yang lalu
Ditonton: 81 804
Like Comment and Subscribe!!! Follow my social media: Instagram: instagram.com/felicyangelista_ #felicyaangellista #anabul #ezrontarigan
아기와 강아지의 15개월간의 성장기
3:24
아기와 강아지의 15개월간의 성장기
3 hari yang lalu
Ditonton: 272 179
안녕하세요 라떼 여러분 :) 2021년이 시작한지도 벌써 열흘이 훌쩍 넘어갔네요ㅠㅠ 나이가 들수록 하루하루가 더 빠르게 느껴지는건 저만 그런건가봐요ㅠ 오늘은 막내딸 온유의 15개월을 돌아보는 영상을 짧게 준비해 봤어요 :) 온유가 태어난지 벌써 1년 하고도 반이 되어 가는데요, 온유가 처음 집에 왔을 때 부터 지금까지 모카우유는 온유 옆을 한 시도 비우지 않았어요. 처음부터 사랑을 듬뿍 주며 온유 곁을 지키던 우유, 츤데레 처럼 한발자국 멀리서 챙겨주었던 모카. 온유와 모카우유의 지난 15개월간의 성장기! 재밌게 봐주셨으면 감사하겠습니다 :) 오늘도 모카우유 예쁘게 봐주셔서 감사의 말씀을 드리며, 남은 하루도 행복하게 보내시길 바랍니다!😊 BGM 🎵Music provided by 브금대통령 🎵Track : 사뿐사뿐 나들이 - id-card.info/label/mXymhKCLiIWuf5w/video.html 🎵Track : Could I Love You - id-card.info/label/onrZhqZqlouweqA/video.html 👇🏻Instagram👇🏻 instagram.com/milk_the_samoyed
NIAT JAILIN BUNDIL MALAH DI CIUM
8:03
NIAT JAILIN BUNDIL MALAH DI CIUM
Bulan Yang lalu
Ditonton: 1 556 513
#sulechannel #nathalieholscher --- Tong hilap, di LIKE, COMMENT, SUBSCRIBE, & SHARE. Langganan SULE Channel Gratis: bit.ly/SuleChannel Ikuti SULE di media sosial: facebook.com/Sule-sutisna-101526308171150 twitter.com/newsuleprikitiw Kerjasama ID-card dengan SULE Channel: [email protected] Copyright 2020 - SULE Channel Production. SULE CHANNEL on ID-card is under dr.m network, Indonesia's First Certified Official ID-card MCN (Multi Channel Network) servicesdirectory.withid-card.infopt-digital-rantai-maya-drm
Odie Loves Fish Pellets!
3:54
Odie Loves Fish Pellets!
18 hari yang lalu
Ditonton: 364 419
In this video, I am down at the pond feeding shad and fish pellets to all the fish and turtles. The bass and catfish were hungry as well as Edgar the Egret. Thanks for watching!!
Cute And Useful PET Hacks, Gadgets And DIY Crafts
13:38
Cute And Useful PET Hacks, Gadgets And DIY Crafts
10 hari yang lalu
Ditonton: 1 327 330
TIMESTAMPS: 00:04 Useful pet gadgets 02:27 Paw cleaning gadget 03:19 Toothbrush for dogs 03:37 Funny hacks for cat lovers 09:44 How to make a cheap cat house This video is made for entertainment purposes. We do not make any warranties about the completeness, safety and reliability. Any action you take upon the information on this video is strictly at your own risk, and we will not be liable for any damages or losses. It is the viewer's responsibility to use judgment, care and precautions if one plans to replicate. The following video might feature activity performed by our actors within controlled environment- please use judgment, care, and precaution if you plan to replicate. All product and company names shown in the video are trademarks™ or registered® trademarks of their respective holders. Use of them does not imply any affiliation with or endorsement by them. ---------------------------------------------------------------------------------------- Our Social Media: 5-Minute Crafts ID-card: bit.ly/2itjCyw Facebook: facebook.com/5min.crafts/ Instagram: instagram.com/5.min.crafts/ Twitter: twitter.com/5m_crafts Subscribe to 5-Minute Crafts GIRLY: goo.gl/fWbJqz Subscribe to 5-Minute Crafts PLAY: goo.gl/PEuLVt Subscribe to 5-Minute Crafts MEN: bit.ly/2S69VUG The Bright Side of ID-card: goo.gl/rQTJZz ---------------------------------------------------------------------------------------- For more videos and articles visit: www.brightside.me For brand partnership enquiries: [email protected] Music by Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/
These Silk-Swinging Caterpillars Will Ruin Your Picnic | Deep Look
4:01
These Silk-Swinging Caterpillars Will Ruin Your Picnic | Deep Look
3 hari yang lalu
Ditonton: 88 245
California oak moth caterpillars eat all the leaves on an oak, leaving a brown skeleton. Then they rappel down on a strand of silk, twirling and swinging. If you were enjoying the shade, good luck getting out of their way. For the oak, the caterpillars are a bigger deal -- will the tree survive? SUBSCRIBE to Deep Look! goo.gl/8NwXqt Please join our community on Patreon! www.patreon.com/deeplook DEEP LOOK is an ultra-HD (4K) short video series created by KQED San Francisco and presented by PBS Digital Studios. See the unseen at the very edge of our visible world. Explore big scientific mysteries by going incredibly small. --- It’s an event that scientists still can’t explain. Every few years, a light-brown moth native to California seems to appear out of nowhere up and down the state. These California oak moths surround a few trees, usually coast live oaks. Females beat their wings frantically to attract a mate. Once they lay their eggs, the tree is in trouble. Bright-yellow, orange and black caterpillars, known as California oakworms, cover its leaves after a few months. “They will completely devour one tree, while the tree right next to it seems completely untouched,” said Peter Oboyski, executive director of the Essig Museum of Entomology at the University of California, Berkeley. “That suggests that the females are all laying their eggs on the same tree. Is it because they’re attracted to each other? Or is it because this tree is particularly yummy and the tree next to it maybe has too many defensive chemicals? A lot of what’s interesting about this story is all the mystery around it.” --- --- What are those clouds of moths around that oak? In the San Francisco Bay Area, California oak moths emerge in mid-June and in early to mid-October. As the sun sets, you’ll see clouds of them fluttering around an oak, often a coast live oak. Moths lay their white and red eggs on the oak’s leaves or on plants below the tree. The moths that fly in June lay eggs from which caterpillars hatch in early July. The moths that fly in mid-October lay eggs that hatch at the end of the month. These caterpillars develop very slowly over winter and turn into the pupae from which moths will emerge in mid-June. That’s why California oak moths often lay their eggs on coast live oaks so that the evergreen trees can provide foliage for their hungry caterpillars through the winter. --- Should you get rid of California oak moths? Even though it’s harrowing to watch caterpillars defoliate an oak, Oboyski said that healthy trees usually survive the onslaught and grow back their leaves. ---+ Find additional resources and a transcript on KQED Science: www.kqed.org/science/1972082/these-silk-swinging-caterpillars-will-ruin-your-picnic ---+ More great Deep Look episodes: Why Is The Very Hungry Caterpillar So Dang Hungry? id-card.info/label/nKLEooWXZ6N9i2k/video.html It’s a Goopy Mess When Pines and Beetles Duke it Out id-card.info/label/roiahWlrr6eZo5g/video.html ---+ Shoutout! 🏆Congratulations🏆 to the following 5 fans on our Deep Look Community Tab for identifying why the female oak moth is fanning her wings - to spread her pheromones to attract males! TorterraGrey8 mr egg Average Viewer Miguel Jose Jared Blake ---+ Thank you to our Top Patreon Supporters ($10+ per month)! Bill Cass Alex Burt Humburg Shebastian Reyes Egg-Roll Daniel Weinstein Josh Kuroda Chris B Emrick Wild Turkey Karen Reynolds dane rosseter David Deshpande Daisuke Goto Companion Cube Tianxing Wang Nathan Jewsbury Kevin Judge Kelly Hong Robert Amling Laurel Przybylski Gerardo Alfaro Elizabeth Ann Ditz Leonhardt Wille Sonia Tanlimco Mary Truland Shelley Pearson Cranshaw Supernovabetty Sayantan Dasgupta Carrie Mukaida monoirre Joshua Murallon Robertson Cindy McGill Silvan Aurora Rick Wong Roberta K Wright Titania Juang Levi Cai Guillaume Morin Nathan Wright Misia Clive Carlos Carrasco Kristy Freeman Caitlin McDonough Noreen Herrington Blanca Vides Teresa Lavell Cristen Rasmussen Nicolette Ray Dogman Kallie Moore Syniurge Scott Faunce SueEllen McCann Tearra Guice Geidi Rodriguez Louis O'Neill Laura Sanborn Aurora Mitchell KW Adam Kurtz TierZoo ---+ Follow KQED Science and Deep Look: Instagram: instagram.com/kqedscience/ Twitter: twitter.com/kqedscience ---+ About KQED KQED, an NPR and PBS affiliate in San Francisco, California, serves Northern California and beyond with a public-supported alternative to commercial TV, radio and web media. Funding for Deep Look is provided in part by PBS Digital Studios. Deep Look is a project of KQED Science, the largest science and environment reporting unit in California. KQED Science is supported by The National Science Foundation, the Dirk and Charlene Kabcenell Foundation, the Vadasz Family Foundation, the Gordon and Betty Moore Foundation, Campaign 21 and the members of KQED.
Top 10 Animal Encounters in F1
5:44
Top 10 Animal Encounters in F1
17 jam yang lalu
Ditonton: 107 856
Groundhogs, insects and horses with horns... oh my! Take a look back at some of our favourite critters and creatures in F1. #F1For more F1® videos, visit www.Formula1.com Follow F1®: instagram.com/F1 facebook.com/Formula1/ twitter.com/F1 www.twitch.tv/formula1 www.tiktok.com/@f1 #F1
Fire and Feast | A Perfect Planet | BBC Earth
5:09
Fire and Feast | A Perfect Planet | BBC Earth
2 hari yang lalu
Ditonton: 192 909
After receiving twelve hours of solar energy every day, the Sergenti grasslands become a tinderbox, just waiting to be lit. Subscribe: bit.ly/BBCEarthSub #APerfectPlanet Watch more: Planet Earth bit.ly/PlanetEarthPlaylist Blue Planet bit.ly/BluePlanetPlaylist Planet Earth II bit.ly/PlanetEarthIIPlaylist Planet Dinosaur bit.ly/PlanetDinoPlaylist A Perfect Planet Marvel at nature’s epic and powerful forces as this stunning series reveals how perfectly our planet is set up to nurture life. Discover how our incredible living planet operates. See how sunlight, weather, ocean currents and volcanoes all work together in an intricate balancing act to shape and support the great diversity of life on Earth. Filmed in spectacular habitats around the globe, the series shows how animals of all shapes and sizes are perfectly adapted to whatever the environment throws at them. But what happens when nature’s epic forces are knocked off course? As human activity impacts on Earth’s perfectly balanced ecosystems, what can we do to protect the fragility of life on our unique and precious planet? Welcome to BBC EARTH! The world is an amazing place full of stories, beauty and natural wonder. Here you'll find 50 years worth of entertaining and thought-provoking natural history content. Dramatic, rare, and exclusive, nature doesn't get more exciting than this. Want to share your views with the team? Join our BBC Studios Voice: www.bbcstudiosvoice.com/register This is a commercial page from BBC Studios. Service information and feedback: bbcworldwide.com/vod-feedback--contact-details.aspx
Living With Dog Vision
5:21
Living With Dog Vision
3 hari yang lalu
Ditonton: 763 283
Today I see like a dog. My eyes hurt. INSTAGRAM: @liamthompsonofficial TIKTOK: @liamthompsonofficial
Wisata Taman Dinosaurus di Magetan
1:44
Wisata Taman Dinosaurus di Magetan
15 hari yang lalu
Ditonton: 83 932
Live streaming 24 jam: www.cnnindonesia.com/tv Tempat wisata Mojosemi Forest Park, di desa Singolangu, kecamatan Plaosan, Magetan, Jawa Timur, termasuk salah satu objek wisata yang masih ramai dikunjungi wisatawan. Di tempat wisata ini, para pengunjung penasaran dengan wahana dinosaurus park. Di lokasi ini mereka dapat melihat dua puluh replika hewan purba yang dibuat mirip aslinya. Apalagi puluhan hewan purba tersebut berkeliaran di tengah hutan sehingga terkesan alami. Para pengunjung pun mengaku terkesan dengan wahana tersebut. Ikuti berita terbaru di tahun 2020 dengan kemasan internasional berbahasa Indonesia, dan jangan ketinggalan breaking news dengan berita terakhir dan live report CNN Indonesia di www.cnnindonesia.com/tv dan channel CNN Indonesia di Transvision. CNN Indonesia tergabung dalam grup Transmedia. Dalam Transmedia, tergabung juga Trans TV, Trans7, Detikcom, Transvision, CNN Indonesia.com dan CNBC Indonesia. Follow & Mention Twitter kami: @myTranstweet @cnniddaily @cnnidconnected @cnnidinsight @cnnindonesia Like & Follow Facebook: CNN Indonesia Follow IG: cnnindonesiatv
Hippo Attack Impala Helps Wild Dog - Animals Attack And Fight - Hippo, Impala, Wild Dog, Hyena, Lion
9:08
Hippo Attack Impala Helps Wild Dog - Animals Attack And Fight - Hippo, Impala, Wild Dog, Hyena, Lion
6 hari yang lalu
Ditonton: 553 721
Hippo attack Impala helps Wild Dog - animals attack and fight - hippo, impala, wild dog, hyena, lion
Best Animal Tik Toks Of 2020
8:50
Best Animal Tik Toks Of 2020
19 hari yang lalu
Ditonton: 4 579 873
Best Animal Tik Toks Of 2020! Leave a Like if you enjoyed and comment what your favorite pet tiktok was! Watch people having the worst year id-card.info/label/ia3TpINkZWekq3Y/video.html Subscribe to SSSniperWolf to join the Wolf Pack bit.ly/SubSSSniperWolf TikTok: tiktok.com/@sssniperwolf Instagram: instagram.com/sssniperwolf Twitter: twitter.com/sssniperwolf Facebook: facebook.com/sssniperwolf Official Merch: ogwolfpack.com/
Survival Skills: Primitive Couple Unique Hand Fishing Catch Big Fish - Cooking Delicous Fish
8:23
Survival Skills: Primitive Couple Unique Hand Fishing Catch Big Fish - Cooking Delicous Fish
Bulan Yang lalu
Ditonton: 1 506 149
Survival Skills: Primitive Couple Unique Hand Fishing Catch Big Fish - Cooking Delicous Fish #PrimitiveCookingKT #SurvivalSkills #CookingFish #UniqueFishing #Fishing
Cat makes his own bed and tucks himself in !!
3:43
Cat makes his own bed and tucks himself in !!
2 hari yang lalu
Ditonton: 111 503
My cat Indy makes his own bed and tucks himself in !! This is how he's been putting himself to sleep lately.. My email address: [email protected] Our second channel: id-card.info Our Instagram page: instagram.com/waltersantindy
강아지 감기에는 배꿀찜
4:35
강아지 감기에는 배꿀찜
7 hari yang lalu
Ditonton: 189 849
#루디 #퐁키 #루퐁이네 안녕하세요 쌈바요정 루디씨와 옭옭쟁이 퐁키의 유튜브채널입니다. 루디 RUDY (female) / 3.8kg / Pomeranian / Birthdate: 2015/03/10 퐁키 PONGKI (female) /1.6kg / Pomeranian / Birthdate: 2015/05/28 ----- 입양, 분양은 신중히 결정해 주세요. 반려견과 함께 산다는 것은 평생 아기를 키우는 것과 같아요 나이가 들면 아플 수 있어요 보호자와 교감하며 조건없는 사랑을 주는 생명입니다. 책임감을 가져주세요. ----- 비지니스 문의: [email protected] 소속회사 이메일이에요 개인적인 문의는 댓글에 남겨주세요^^ 구독하기-id-card.info/club/3PSZivQbIegrfavj4fmgQQ.html 더소이 - smartstore.naver.com/thesoy 인스타그램- instagram.com/thesoy_yoonso/ 페이스북- facebook.com/thesoythesoythesoy 🎵Music provided by 브금대통령 🎵Track : 강아지같지? - id-card.info/label/qYKshqd8ZWmEr4I/video.html 내 꿈은 말이지 - id-card.info/label/b4u4aoN5ZpaxoXo/video.html 알수없는 9살인생 - id-card.info/label/raeeiK2VjIuOe6Q/video.html ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ----------------------------- 각국어 번역 자막 제작 : 컨텐츠 제작의 마무리는 컨텐츠플라이! 글로벌 진출을 위한 최고의 파트너, CONTENTSFLY에서 제작되었습니다. www.contentsfly.com -----------------------------
家族記念の足形とねこ。-Cats's footprints for family memorial.-
8:35
家族記念の足形とねこ。-Cats's footprints for family memorial.-
Bulan Yang lalu
Ditonton: 1 576 331
みりが家族になった記念に足形をとりました!I made footprints to commemorate Miri becoming our family. Blog: sisinmaru.com/ Instagram: instagram.com/maruhanamogu/
Moments prove the DOG is a Special friend of Human  - Cute dogs and owners really are close friends
9:24
Moments prove the DOG is a Special friend of Human - Cute dogs and owners really are close friends
9 hari yang lalu
Ditonton: 1 504 209
Moments prove the DOG is a Special friend of Human - Cute dogs and owners really are close friends Thanks For Watching  ! Please Like Share & Comment If You Like This Video ! Subscribe for new video goo.gl/tmB86v ---------------------------------------------------------------------------- Amazing playlist video on MAIPM Channel: Funny And Cute Video Baby ➞ bit.ly/FunnyAndCuteVideoBaby Dog Video Funny ➞ bit.ly/DogVideoFunny New Funny Cat Videos ➞ bit.ly/NewFunnyCatVideos Cute Bull Dogs ➞ bit.ly/CuteBullDogs FunnyVideoAnimals ➞bit.ly/FunnyVideoAnimals ---------------------------------------------------------------------------- Follow me : * Tumblr : www.tumblr.com/blog/maipm1102 * Pinterest : www.pinterest.com/MaiPM1102/ * Twiter : twitter.com/BestFunny2X * Facebook : facebook.com/Animal-lovers-Communication-1684665418434610/?fref=ts --------------------------------------------------------------------------- COPYRIGHT ISSUES: Our purpose, when making COMPILATIONS, is NOT to steal other people's videos, but to share those in quality compilation with other people. One of our videos was shared by the owner and allowed for use or we purchased. Some videos we have not contacted the owner. If any owner of clips, used in our compilation, has a copyright issue, feel free to contact us by [ 3sanimals.com/CopyrightIssues ] . We will remove the clip, video or come to an agreement. Thank you. Using or sharing our compilations is allowed, so feel free to share it anywhere, but it would be nice, to use direct link of video, not of copies. Thanks. You can also share your pet videos here: 3sanimals.com/SubmitVideoYourPet #cutedog #funnydog #dogandownerarebestfriend --------------------------------------------------------------------------- P/s: Thanks for watching video ! Don't forget subscribe my channel ➞ goo.gl/tmB86v
Mountains (Full Episode) | Hostile Planet
47:23
Mountains (Full Episode) | Hostile Planet
Bulan Yang lalu
Ditonton: 3 805 875
The highest mountains on Earth are home to snow leopards, golden eagles, mountain goats, barnacle goslings and gelada monkeys. But only the toughest can endure the extreme weather, scarce food and limited oxygen on these peaks. Using new technology to showcase never-before-filmed animal behavior, Hostile Planet provides unique access to one of the most extreme environments on the planet. ➡ Subscribe: bit.ly/NatGeoSubscribe ➡ Get More Hostile Planet: on.natgeo.com/2kLfHiV About National Geographic: National Geographic is the world's premium destination for science, exploration, and adventure. Through their world-class scientists, photographers, journalists, and filmmakers, Nat Geo gets you closer to the stories that matter and past the edge of what's possible. Get More National Geographic: Official Site: bit.ly/NatGeoOfficialSite Facebook: bit.ly/FBNatGeo Twitter: bit.ly/NatGeoTwitter Instagram: bit.ly/NatGeoInsta Mountains (Full Episode) | Hostile Planet id-card.info/label/hZm3n5t3nqiJo4o/video.html National Geographic id-card.info
What's Inside A Blobfish | What's Inside?
4:19
What's Inside A Blobfish | What's Inside?
19 hari yang lalu
Ditonton: 1 502 995
The blobfish was crowned the world’s ugliest animal in 2013 - a title it still defends today. But that distinction was based on what this creature looks like on land. But drop this fellow 9,200 feet below sea level, and the water holds up all that flab like a push-up bra, making the fish a little more handsome. Same old fish, but with a little more support. So what is all that water pressure holding together? MORE WHAT'S INSIDE? VIDEOS: What's Behind The Firefly's Glow | What's Inside? id-card.info/label/eqXMfqqfiYB_Z5w/video.html What's Inside The Mariana Trench? id-card.info/label/qaXOpYOqi42saY4/video.html What's Inside A Human Ear? id-card.info/label/cKWWaXySnaWea4o/video.html ------------------------------------------------------ #Blobfish #Ocean #ScienceInsider Science Insider tells you all you need to know about science: space, medicine, biotech, physiology, and more. Visit us at: www.businessinsider.com Science Insider on Facebook: facebook.com/BusinessInsiderScience/ Science Insider on Instagram: instagram.com/science_insider/ Business Insider on Twitter: twitter.com/businessinsider Tech Insider on Twitter: twitter.com/techinsider Business Insider/Tech Insider on Amazon Prime: read.bi/PrimeVideo What's Inside A Blobfish | What's Inside?
Romeow & Juliet
11:18
Romeow & Juliet
Bulan Yang lalu
Ditonton: 4 217 962
Prince Michael purrsues the new neighbor. Join Prince Michael's Friends Club: ➤www.patreon.com/michaelismename Turn on Closed Captions for Michael’s commentary. Prince Michael's Personal Instagram➤ instagram.com/michaelismenameNEW Limited Time MERCH ➤ shop.aaronsanimals.com/ SUBSCRIBE ➤ id-card.info Want to watch more Aaron’s Animals?All your Aaron’s Animals favorites:id-card.info/postPLm2jxqspsRAjAjNfz67_0XOzK2AWCPcIh.html Facebook ➤ facebook.com/AaronsAnimals Instagram ➤instagram.com/AaronsAnimals Twitter ➤ twitter.com/AaronsAnimals Official Website ➤ aaronsanimals.com/ Directed by Aaron Benitez Talent: Elaine Hayhurst, Aaron Benitez, Mark Lee, Chase Drews, Casey Gagliardi, Greg Maness, Madison Picazo, Victor Urban Picazo, Zachary Mical, Katie Schwinck, Megan Scott, Robert Harden Jr., Lorenzo, Rhys, MonicaAdditional Voices: Danny Hauger, Arielle Brachfeld, Fabienne Tournet, Kaleigh Macchio, Writers: Sarah W., Alex F., Aaron, Andrew, Kevin P, Mark S Music: soundcloud.com/andrew-gerlicher-music Vocals: Christopher Weeks Sound: Kenji, Thomas Boykin VFX: Narendra Moond, Ben Klewais, Natalia RazProduction Design: Ellie and Seth Production: Lorenzo, Rhys, Biani, Boaz, Michelle Big Thanks to Boulevard Estate Properties Inc. for letting us film at one of their beautiful homes. Thanks for watching!
因疫情養不起...英國愛丁堡動物園考慮將2熊貓送回中國 揭密中國熊貓外交史! |主播王志郁|【大世界新聞】20210106|三立iNEWS
17:24
因疫情養不起...英國愛丁堡動物園考慮將2熊貓送回中國 揭密中國熊貓外交史! |主播王志郁|【大世界新聞】20210106|三立iNEWS
9 hari yang lalu
Ditonton: 146 234
➲➲sndn.link/TALKSHOW 【政發生】PODCAST~ 政論精彩片段用聽的~ ➲加入iNEWS會員 reurl.cc/3DbDxX ➲ iNEWS 最正新聞直播 id-card.info/label/hI_cqI-YfqeJjIo/video.html ➲ 鄭知道了新頻道 快訂閱 reurl.cc/Mje4v ➲王志郁+國際.理財全掌握 reurl.cc/RdWrkz ➲ 爆賺公社新頻道 快訂閱 sc.piee.pw/K2D4R ➲追蹤鄭知道了粉絲團:bit.ly/2T9S5nB ➲ 推特 goo.gl/rT13Pd ➲ 即時熱點 三立新聞網 goo.gl/F1koSb #三立iNEWS #大世界 #鄭知道了
L'orologio | Grizzy e i Lemming | Boomerang Italia
2:55
L'orologio | Grizzy e i Lemming | Boomerang Italia
28 hari yang lalu
Ditonton: 1 310 410
Grizzy e i lemming si contendono uno strano orologio a cucù ed ognuno di loro sembra disposto a tutto per averlo. Guarda Boomerang in TV solo sul canale 609 di SKY. Iscriviti al canale ID-card di Boomerang Italia: id-card.info Visita il sito di Boomerang Italia: www.boomerangtv.it/ Seguici su Facebook: facebook.com/BoomerangItalia/ Segui il canale ufficiale di Boomerang Italia e ridi a crepapelle con le clip più divertenti di Tom and Jerry, Looney Tunes, Scooby-Doo!, Be Cool Scooby-Doo! Mr Bean, Oddbods e tanti tanti ancora! Non perderti I migliori momenti dei tuoi cartoni preferiti, le gag, gli scherzi e il divertimento per tutta la famiglia che solo Boomerang Italia può regalarti. Iscriviti al nostro canale e resta sempre aggiornato sulle ultime novità di Boomerang Italia
Ant Eater Wants To Fight
3:23
Ant Eater Wants To Fight
29 hari yang lalu
Ditonton: 7 075 908
Links To Sources: Ant Eater: id-card.info/label/o2bOfYeJgo6Kl6g/video.html Cat: id-card.info/label/mojckJ58jK2vnqQ/video.html All In One Mouse: id-card.info/label/mYLPfJpqga6hqG0/video.html Ice Skate: id-card.info/label/i5-bd55jZqWFpYY/video.html Fish: id-card.info/label/amvOboqYjoyhfKw/video.html TV: tinyurl.com/y9g45glh Scared Bear: tinyurl.com/yazcowbd Skiing: instagram.com/p/CGuUMdKH2vF/?igshid=n9qac333405g See Through Camera: tinyurl.com/ycvv4k6g Rest of the videos: id-card.info/club/dkQzfvvGV5BdVmsPUNi4Dw.html Songs: Track: Looking Back - Declan DP [Audio Library Release] Music provided by Audio Library Plus Watch: id-card.info/label/maKsqHhmro1no2U/video.html Free Download / Stream: alplus.io/looking-back Track: Last Night's Dream - Tryezz [Audio Library Release] Music provided by Audio Library Plus Watch: id-card.info/label/qmOreKKNeHadnn4/video.html Free Download / Stream: alplus.io/last-nights-dream Trick or Treat (instrumental) by RYYZN soundcloud.com/ryyzn Creative Commons - Attribution 3.0 Unported - CC BY 3.0 Free Download / Stream: bit.ly/l_trick-or-treat Music promoted by Audio Library id-card.info/label/rIS1jn9seHixl5g/video.html ►►►Follow me! My Gaming Channel: id-card.info/club/mdmZp1K_kjXYBKgyqg_5LA.html Twitter: twitter.com/ddofinternet Instagram: instagram.com/dailydoseofinternet/ Patreon: www.patreon.com/DailyDoseOfInternet If YOU film a video and think it is good enough to be featured on Daily Dose Of Internet, you can submit videos to me using the link below, and you will get paid. Only send in videos that you personally filmed. www.thedailydoseofinternet.com/
I have very bad news
12:04
I have very bad news
28 hari yang lalu
Ditonton: 4 199 127
Been a rough week, also been cathartic yet heartbreaking to edit this together because there are so many good memories. Hard to believe this chapter of my life since I was 13 is over. Finality is tough. Rest in peace, Twinkie. SUBSCRIBE HERE: id-card.info/club/6IijBsVf2PlWo_uq6P9wQw.html My INSTAGRAM: instagram.com/gloomykassie My TWITTER: twitter.com/gloomykassie My DISCORD SERVER (13 and up only): discord.gg/GLOOM MERCH: gloom.store WATCH MY HORRIBLE BITLIVES: id-card.info/label/ZIjInat_a5aCj4Y/video.html My TIK TOK is @gloomdog, here's a link: vm.tiktok.com/JTHb8L/ --------------------------------------------------------------------------- I'm Kassie, also known as Gloom! I'm a variety gamer who does gameplay commentary on indie games and some bigger titles too. I also do silly sketches, challenges, Q&As, and whatever makes you goof balls giggle. --------------------------------------------------------------------------- I do my best to upload at a few times a week (unless my life is a mess).
Why Đông Tảo Chickens Are So Expensive | So Expensive
6:00
Why Đông Tảo Chickens Are So Expensive | So Expensive
27 hari yang lalu
Ditonton: 1 972 762
This is a Đông Tảo chicken. Often known as dragon chickens, these thick-legged birds can sell for over $2,000. Each one can take years of raising and special care, and the best are even entered into beauty competitions across Vietnam. So, what does it take to raise a Đông Tảo chicken, and why are they so expensive? MORE SO EXPENSIVE VIDEOS: Why Gongs Are So Expensive | So Expensive id-card.info/label/qYS1ZpqAnKSrbG0/video.html Why Lotus Silk Is So Expensive | So Expensive id-card.info/label/im-rY6pniWujmoY/video.html Why Persian Rugs Are So Expensive | So Expensive id-card.info/label/ZHuop5eZjWSAinY/video.html ------------------------------------------------------ #Chickens #Vietnam #BusinessInsider Business Insider tells you all you need to know about business, finance, tech, retail, and more. Visit us at: www.businessinsider.com Subscribe: id-card.info BI on Facebook: read.bi/2xOcEcj BI on Instagram: read.bi/2Q2D29T BI on Twitter: read.bi/2xCnzGF BI on Amazon Prime: read.bi/PrimeVideo Why Đông Tảo Chickens Are So Expensive | So Expensive
Historians REACT to Far Cry Primal | Experts React
11:36
Historians REACT to Far Cry Primal | Experts React
Bulan Yang lalu
Ditonton: 438 217
On this episode of Experts React, we are joined by historians Sarah Lacy and Rachael Hill. They’ll be reacting to “Far Cry Primal” for the first time. Far Cry Primal is set in 10,000 BC during the ends of the Upper Paleolithic and beginning of the Mesolithic period in Europe. It takes place in the fictional Oros valley in the Carpathian Mountains of Central Europe. We play as a Wenja tribesman named Takkar who is stranded in Oros with no weapons after his hunting party is ambushed by a saber-tooth tiger. As he progresses, he will gather other individuals and tame the animals that surround him and, thus, take power in the valley of Oros and find himself at the head of his own tribe to finally give to the Wenja the respect they deserve. Do you know how to start a fire with rocks? Did saber-toothed tigers exist in Europe at this time? Are there crocodiles in the Carpathian Mountains? What does it take to hunt a Mammoth? Did women hunt together with men? When did Europeans start fishing? How did they treat their wounds? What animals were domesticated? How did they build their shelters? Find out what the historians think about this, and more, in this new episode of Experts React. -------------------- 0:00 - Intro 0:25 - Introductions 1:01 - Starting fires 1:58 - Saber-toothed Tigers 2:22 - Hunting Mammoths 5:01 - Fishing and other things that they ate 5:37 - European Crocodiles 6:01 - Bows, axes and other tools 6:58 - Treating the wounds 7:46 - Domesticating animals 9:04 - Clothes 9:31 - Foraging 10:04 - Shelter 10:54 - Conclusion 11:16 - Outro -------------------- Check out some of our past videos! Parkour Experts REACT to Assassin's Creed Valhalla | Experts React id-card.info/label/ima5qalpnqGQiWk/video.html Experts React Playlist: id-card.info/postPLGzvIvmnk2hSimNROcgMPJtZXynE8HoDI.html -------------------- Thanks to Throneful for the gameplay: id-card.infofeatured Some parts were recorded by the Gamology team -------------------- Up In My Jam (All Of A Sudden) by - Kubbi soundcloud.com/kubbi Creative Commons - Attribution-ShareAlike 3.0 Unported- CC BY-SA 3.0 Free Download / Stream: bit.ly/2JnDfCE Music promoted by Audio Library id-card.info/label/q3rKrnedaWqmg34/video.html -------------------- Stay in the loop with us on social media! Facebook: facebook.com/thebestofgaming1/ Instagram: instagram.com/gamology/?hl=en Twitter: twitter.com/gamologyus -------------------- #FarCryPrimal #Historians #ExpertsReact