Hewan & Peliharaan

#EPS03 KOLAM CENDOL INUL DARATISTA LANGSUNG BENING MEVVAHH..!!!
18:53
#EPS03 KOLAM CENDOL INUL DARATISTA LANGSUNG BENING MEVVAHH..!!!
7 hari yang lalu
Ditonton: 1 508 599
#kolamkoi #kolam #inuldaratista #dehakimschannel Jangan lupa subscribe juga dehakims junior yaaa id-card.info/club/Ve2ysE1M67pnqPd74tlEyA.html Follow on Official Website : irfanhakim.com/ Twitter : twitter.com/irfanhakim Facebook : web.facebook.com/theirfanhakim Instagram : instagram.com/irfanhakim75/
16 MENIT TINGKAH LUCU KUCING PALING GEMAS SEPANJANG MASA BIKIN KETAWA NGAKAK!
16:50
16 MENIT TINGKAH LUCU KUCING PALING GEMAS SEPANJANG MASA BIKIN KETAWA NGAKAK!
Hari Yang lalu
Ditonton: 533 044
► Subscribe Gratis! : goo.gl/VJnZ1S ► Likes & Share Jika Kalian Suka :) ► Follow Instagram Gratis! : instagram.com/frostdiamondd/ ► Discord Frost Diamond : discord.gg/xg3br8s Description : Semoga kalian semua terhibur ya :D Intruction : silahkan di tonton sampai habis di jamin ngakak kalau ga ketawa paksain ketawa ya hehehe dan jangan di skip'',jangan lupa like hargai karya seseorang, dan jangan lupa subscribe, karena subscribe/berlangganan itu GERATIS! Trimakasi :D
BLACKPINK - '24/365 with BLACKPINK' EP.16
17:00
BLACKPINK - '24/365 with BLACKPINK' EP.16
3 hari yang lalu
Ditonton: 3 634 501
#BLACKPINK #블랙핑크 #24_365_WITH_BLACKPINK #EP16 #ID-card #YG
Janjian Naik Kuda | ATTA AUREL TEMAN TAPI CINTA (24/10/20 Part 1
10:23
Janjian Naik Kuda | ATTA AUREL TEMAN TAPI CINTA (24/10/20 Part 1
Hari Yang lalu
Ditonton: 157 948
ATTA AUREL TEMAN TAPI CINTA Sabtu, 24 Oktober 2020 PART 1 : id-card.info/label/aJfNeqdgZoiAfaA/video.html PART 2 : id-card.info/label/jYTTpWqAhZiqi4o/video.html PART 3 : id-card.info/label/jXq7h3eWgWdth3o/video.html PART 4 : id-card.info/label/imirrqd4fJWMhIo/video.html #AttaAurel #TemanTapiCintaTrans7
Aqilla Punya Kucing Eh... Mbak Kunyit Juga Pengen Anak Kucing ♥ Aqilla's Diary
6:27
Aqilla Punya Kucing Eh... Mbak Kunyit Juga Pengen Anak Kucing ♥ Aqilla's Diary
7 hari yang lalu
Ditonton: 537 138
Mbak Kunyit menemukan anak kucing di jalan. Dengan rasa kasihan dibawanya pulang anak kucing lucu bermata biru itu. Mbak Kunyit pengen juga punya peliharaan kucing seperti Aqilla. Namun ketika Mbak Kunyit sedang senang-senangnya mengajak main anak kucing itu, tiba-tiba ada seseorang yang datang mengetuk pintu. Mbak Kunyit mendadak sedih... Kenapa ya? Silahkan menonton videonya dan jangan lupa like, comment, share dan subscribe :D Jangan lupa untuk berlangganan saluran youtube Aqilla yaa... :D • id-card.info Music: Album : ID-card Audio Library Terima kasih telah menonton video Aqilla :: Aqilla Punya Kucing Eh... Mbak Kunyit Juga Pengen Anak Kucing. Semoga suka dan menghibur :)
PEGANG BURUNG GEDE BANGET!!
16:35
PEGANG BURUNG GEDE BANGET!!
5 hari yang lalu
Ditonton: 306 222
Thanks to Bali Bird Park.. Instagram : @balibirdparkofficial instagram.com/balibirdparkofficial/?hl=en Alamat : Jl. Serma Cok Ngurah Gambir Singapadu, Batubulan, Kec. Sukawati, Kabupaten Gianyar, Bali Klik SUBSCRIBE (100% Gratis) : id-card.info/club/vc00uetYIML9D-7BBrEXLA.html FOLLOW INSTAGRAM : instagram.com/yudistardhana Business Inquiries : CP : +6281239700117 (management) Email : [email protected] Merch YDST.ID cek di instagram @ydst.id instagram.com/ydst.id?igshid=dcm3cmp6n876 Klik Like/Suka di video ini, karena Like, Komen, dan Subscribe dari kalian membuat saya mampu untuk terus berkarya membuat video-video baru di ID-card..
4 ALAT KUCING UNIK, MODEL BARU DAN BERFAEDAH
6:51
4 ALAT KUCING UNIK, MODEL BARU DAN BERFAEDAH
Hari Yang lalu
Ditonton: 225 280
Business/Endorse/ ingin beriklan silahkan hubungi: Email: [email protected] Social Media: Follow Instagram : instagram.com/gudangtutorial1 atau @gudangtutorial1 Facebook : facebook.com/gudangtutorialindonesia/ Webiste: www.gudangtutorial.id Fans MailBox / Mailtime: PO BOX 1234 PB Jalan Suroyo No.33 Kota Probolinggo Jawa Timur 67217 Lihat Semua Koleksi Video Kami Klik di Bawah ini: id-card.info Jangan Lupa Klik Subscribe Untuk Mengoleksi Video Kami
Bagaimana Jika Semua Spesies Hiu Tiba-tiba Hilang
10:45
Bagaimana Jika Semua Spesies Hiu Tiba-tiba Hilang
4 hari yang lalu
Ditonton: 379 670
Kepala martil punya penglihatan tiga ratus enam puluh derajat luar biasa yang disebut teropong. Mata makhluk ini miring ke depan, dan bidang penglihatannya tumpang tindih. "Wobbegong" punya arti "janggut lebat" dalam bahasa Aborigin Australia. Hanya dengan sekali melihat penghuni bawah laut ini, kita pasti langsung paham kenapa dia juga disebut hiu karpet. Viper dogfish tahu cara membuat cahayanya sendiri di perairan laut dalam yang gelap gulita. Hewan ini memiliki gigi seperti jarum dan rahang yang bisa diperpanjang - fitur ini memungkinkannya memakan mangsa yang setengah ukurannya. Pada pandangan pertama, semua makhluk ini sama sekali tidak memiliki kesamaan. Namun nyatanya, semua yang tadi kusebut adalah hiu! Ada lebih dari 500 spesies hiu di dunia, dan banyak di antaranya tidak terlihat berkerabat. Sebagai predator paling menakutkan di lautan, hiu telah mengarungi lautan lebih dari 400 juta tahun. Mereka telah beradaptasi dengan segala jenis kondisi berat. Kebanyakan orang mungkin akan merasa lebih nyaman jika tidak ada hiu yang bersembunyi di kedalaman laut. Jadi, apa yang akan terjadi jika tidak ada hiu? Akan seperti apa kondisi lautan Bumi jika semua hiu menghilang? (Sedikit bocoran: lenyapnya hiu akan berubah menjadi bencana bagi Bumi.) #sisiterang URUTAN WAKTU: Hiu tidak sejahat yang kita bayangkan 1:40 Apa makanan hiu? 2:04 Apa yang terjadi di Carolina Utara 4:32 Fakta luar biasa tentang hiu 5:15 Berlangganan Sisi Terang id-card.info/club/Sg-Y9uI1E-my-I4WKKioEQ.html Musik oleh Epidemic Sound www.epidemicsound.com/ Materi stok (foto, rekaman, dan lain-lain): www.depositphotos.com www.shutterstock.com www.eastnews.ru
Dog Reaction to Cutting Cake 2020 - Funny Dog Cake Reaction Compilation
8:44
Dog Reaction to Cutting Cake 2020 - Funny Dog Cake Reaction Compilation
13 hari yang lalu
Ditonton: 8 230 106
Dog Reaction to Cutting Cake 2020 - Funny Dog Cake Reaction Compilation 📺 Link video: id-card.info/label/aJ6zboWBZ2qGmoY/video.html 🔔 Subscribe: bit.ly/2Wxo4NK ▽ Contact: [email protected] Welcome to the Goofy Pets where you can find lots of cute, funny and adorable videos about Pets. If you are an animal lover, you are in the right place. Because we will bring you daily videos of cutest Pets in the world. Are you ready for that? Make sure to subscribe and hit the bell for daily updates. Goofy Pets is always waiting for you.
SUKA DUKA PUNYA ANABUL.. UNTUNG ADA ALAT INI!
11:01
SUKA DUKA PUNYA ANABUL.. UNTUNG ADA ALAT INI!
2 hari yang lalu
Ditonton: 104 531
Thank you Coway, the STORM Air Purifier has been a massive help to Papa and Mommy the golden's well-being! Especially to Mommy the golden's allergy! Visit: - htpps://www.coway.id - instagram.com/coway_id To get one for yourself! Watch the video to know the details :) To see all the adorable things that our doggies make, FOLLOW us on our Instagram : instagram.com/bimaaryo/ instagram.com/rasyenahikmayudi/ instagram.com/snoweethegolden/ instagram.com/paltakush/ instagram.com/snowathegolden/ instagram.com/akeeratheblackcat/ instagram.com/anubisthebelgianmalinois/ instagram.com/abonellathepoodle/ instagram.com/princesskiarathecat/ instagram.com/goldensnowbabies/ Don’t forget to LIKE, COMMENT, and SUBSCRIBE! Thank you!
大王特辑(二)用肉做的蛋糕,帮大王庆祝三岁生日~【滇西小哥】
10:50
大王特辑(二)用肉做的蛋糕,帮大王庆祝三岁生日~【滇西小哥】
6 hari yang lalu
Ditonton: 2 180 323
你们还记得半年前的大王特辑吗?转眼间,它已经三岁了,从一只小憨狗长成了一只123斤的壮狗! 大王从小就不爱吃狗粮,家里吃什么,就给它吃什么……白米饭,南瓜,红薯,玉米都能吃上一大盆,还有爸爸小卖铺的零食,赶街天的大骨头……今天正儿八经给它做顿饭,希望大王能一直健康快乐,陪我们久一点,再久一点~ ※Click "cc" on the lower right menu to choose your subtitle language. Do you still remember the first featured video of Dawang half a year ago? How time flies. He is now 3 years old and has grown from a cute little thing into a strong dog weighing 61.5 kg. Dawang didn't like dog food when ever since he was little. So we fed him whatever we ate. He ate quite a lot, whether it was rice, pumpkin, sweet potato or corns. He even likes the snacks sold in dad's store and the bones bought from the market. Today, I would make something special for him, hoping that he will continue to be happy and healthy and keep us company for a long, long time. 大家好!我是滇西小哥,一个地道的云南妹子,如果你喜欢我的视频,请持续关注我的频道, 我会在不同的平台分享我的生活,以及云南特色美食,祝你们天天开心,每天都有美食相伴~ ID-card【滇西小哥 Dianxi Xiaoge】▶️bit.ly/2MH1T5N Facebook【滇西小哥 Dianxi Xiaoge】 ▶️bit.ly/2TsGflr Instagram【dianxixiaoge_apenjie】▶️bit.ly/2Wagkze #滇西小哥 #DianxiXiaoge #ĐiềnTâyTiểuCa
Mencekam! Pria Ini Nyaris Mati Dikejar Hewan Buas saat Lari Sore | tvOne Minute
3:29
Mencekam! Pria Ini Nyaris Mati Dikejar Hewan Buas saat Lari Sore | tvOne Minute
3 hari yang lalu
Ditonton: 164 330
Jakarta, tvOnenews.com - Mencekam! Pria Ini Nyaris Mati Dikejar Hewan Buas saat Lari Sore Kegiatan lari sore Kyle Burgess berubah jadi peristiwa menakutkan. Dia dikejar induk puma yang marah. Pasalnya, Kyle berpapasan dengan bayinya. Induk puma merasa terancam oleh keberadaan Kyle. Kyle tak melepaskan pandangannya dari si induk puma tersebut. Akhirnya dia melempar batu dan sang induk puma lari tunggang langgang.
Awal Usaha Rugi Ratusan Juta, Kini Mantan Karyawan Distro Meraup Untung Dari Ternak Kambing Domba
12:11
Awal Usaha Rugi Ratusan Juta, Kini Mantan Karyawan Distro Meraup Untung Dari Ternak Kambing Domba
4 hari yang lalu
Ditonton: 310 391
12 tahun merantau di jakarta, Bayu mantan karyawan distro memutuskan untuk pulang kampung dan memulai usaha ternak kambing domba. Diawal usaha langsung buka kandang yang bagus tanpa memperhitungkan beberapa aspek yang mengakibatkan usaha ternak kambing dombanya rugi ratusan juta. belajar dari pengalaman tersebut Bayu banyak belajar dan berusaha menemukan formula yang pas untuk peternakan kambing dombanya. kini berkat kerja kerasnya usaha ternak kambing domba 78 farm bisa meraup untung besar. informasi seputar peternakan 78 farm bisa wa di no 081228380678
Berburu Belut Bersama Piko si Berang-berang Pintar | Catch Eel with Smart Otter
13:47
Berburu Belut Bersama Piko si Berang-berang Pintar | Catch Eel with Smart Otter
3 hari yang lalu
Ditonton: 294 903
Setelah mencari ikan bersama Piko, kami melanjutkan berburu belut di sawah. Lihat berapa terampilnya Piko saat mencari belut di dalam lumpur Langsung di order aja ya temen-temen Kail India nya Shopee shopee.co.id/product/166745753/6209671932?smtt=0.0.9 Tokopedia tokopedia.link/0bTBFN59f7 Jangan lupa juga di follow Instagram saya rizkiart_9 salam satu hobi
Mengerikan! Fateh Jatoh Dari Kuda, Kaki Nyangkut! Kuda Lari! Fateh Keseret Ke Seluruh Lapangan
16:04
Mengerikan! Fateh Jatoh Dari Kuda, Kaki Nyangkut! Kuda Lari! Fateh Keseret Ke Seluruh Lapangan
15 hari yang lalu
Ditonton: 976 243
Ngeri bangeeet Fateh jatoh dari kuda. Get Halilintar The Father Book: linktr.ee/genhalilintarmarket Ziggy Zagga Gen Halilintar RBT: i.quizy.id/zigzag id-card.info/label/eXm0oKSjoKlql6A/video.html Get our songs: lnk.to/GenHalilintar_ZiggyZagga lnk.to/genhalilintar_mydaddytoldme Get our Books & Merch: genhalilintar.com/official_store For Business Inquiry/Endorsement : Email : [email protected] Instagram/Twitter/Facebook: @genhalilintar GEN HALILINTAR is a family of Mom (Gen) , Dad ( Halilintar) with 11 Children. Parents together with 6 sons & 5 daughters work together hand in hand as a team organizing home and businesses, with tagline "MY FAMILY MY TEAM"! We are An EDU-TAINMENT-FASHION-TRAVEL-DIGITAL-PRENEUR FAMILY. We love traveling around the world as also part of our education method and lifestyle, love singing and making entertaining videos, love fashion, and active in social media while doing business at the same time. 13 members of the family are also ID-card Content Creators with their own channels (Total of 14 channels) Gen Halilintar starring: @halilintarasmid @genifaruk @attahalilintar @sohwahalilintar @sajidahhalilintar @thariqhalilintar @abqariyyahalilintar @saaihalilintar @fatimahhalilintar @fatehhalilintar @muntazhalilintar @salehahalilintar @qahtanhalilintar
ULAR ANACONDA BESAR LUCKY HAKIM PINDAH KE BLACK HOUSE
15:42
ULAR ANACONDA BESAR LUCKY HAKIM PINDAH KE BLACK HOUSE
10 hari yang lalu
Ditonton: 538 031
Kedatangan Mas Lucky hakim,Channel mas lucky disini id-card.info ke black house untuk menitipkan Ular besar peliharaannya bikin kami semua kaget, akhirnya sekarang di black house ada anaconda hijau si ular terbesar di dunia. KOPI GILUS MIX Link IG : instagram.com/kopigilusmix?igshid=114zn1y5qdvmk Link Ecommerce : tokopedia.link/St6JiFl0u9 YUK COBAIN SENSASI PAKE PRODUCT OUTFIT PANJI : *INSTAGRAM instagram.com/waglerstore_panjipetualang?igshid=14y8bg5k5atnu *TOKOPEDIA tokopedia.link/sXzfUKZsq9 *Shopee shopee.co.id/officialwaglerstore?smtt=0.0.9 INFO MANAGEMENT FOR BUSINESS By Email [email protected] EDUKASI BERMANFAAT CEK DISINI id-card.info/postPLN-0fD-xjoy7LjpM_o2-k-RfffwWOJ3AM.html EXPEDISI SERU CEK DISINI id-card.info/postPLmN-0fD-xjoy72XTJcOpjiEOtcMiz64FIB.html FOLLOW MEDIA SOSIAL PANJI LAINNYA DISINI : FANSPAGE facebook.com/panjipetualangreal/ Instagram instagram.com/panjipetualang_real #Anacondahijau #luckyhakim #blackhousepanji
Kapan NALA Lahiran ....
9:33
Kapan NALA Lahiran ....
2 hari yang lalu
Ditonton: 89 717
#ROADTOGOLD #HUMBLESPIKER #EZRONTARIGAN Merchandise : HOWL - instagram.com/howl.id/?hl=en ID-card EZ X ELL : id-card.info/club/y45.html... Ezron Tarigan : id-card.info/club/vDJ.html... Instagram : Ezron Tarigan - instagram.com/ezrontarigan Ell Keintjem - instagram.com/elkeintjem?utm_... Humble Spiker - instagram.com/humblespiker Nala - instagram.com/happynalaa?utm_... Dalko - instagram.com/dalkothefre... LILO - instagram.com/iamlilo__/?... ========================================= email : [email protected] Line : @kau3229h ( pake @ ya ) ..-..
LANGKA BANGET! ADA BERUANG KUTUB BERENANG! (MARUYAMA ZOO) | WASEDA BOYS TRIP #21
14:45
LANGKA BANGET! ADA BERUANG KUTUB BERENANG! (MARUYAMA ZOO) | WASEDA BOYS TRIP #21
15 hari yang lalu
Ditonton: 621 770
Konnijiwa! Masih di Hokkaido, kali ini #WASEDABOYS pergi ke Maruyama zoo, salah satu kebun binatang yang terkenal di Hokkaido. Keunikan yang ada di sini adalah kita bisa ngeliat beruang kutub dan serigala, juga ada binatang yang dibiarin lepas, seru banget! Selamat menonton, Semoga bermanfaat dan menghibur yah! Mantappu jiwa!! Yuk jadi member (ada konten eksklusif, Behind the scenes, daily updates, dll): id-card.info/club/1Gmqqs_Myzl2KHIeqfUC9A.htmljoin PLEASE SUBSCRIBE!: smarturl.it/NihongoMantappu BUSINESS partnership: [email protected] INSTAGRAM: Jerome: instagram.com/jeromepolin/ teamantappu: instagram.com/teamantappu_/ Video finishing by: @begalsepeda_ MANTAPPU JIWA!! #KELILINGJEPANG
EMAK KAGET MONSTER KURA ISOGU MASUK RUMAH | LAPTOP GUA PECAH !!!
11:47
EMAK KAGET MONSTER KURA ISOGU MASUK RUMAH | LAPTOP GUA PECAH !!!
2 hari yang lalu
Ditonton: 96 567
Yoowwww Tortlelovers !!! Ayyoooo SUBSCRIBE chanel ini dan nyalakan juga icon LONCENG supaya kalian ga ketinggalan update video terbaru 🤙😎 🔥PETUALANGAN SERU🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8uACLQDR-Wl5E3pXnCoIsJo.html 🔥UNBOXING🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8sp6mJ8V6BlHmIiTijahHeu.html 🔥DREAM TEAM🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8vVghL58xxW3oaTARwQH1vu.html 🔥KOMEDY & PARODI🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8t2sZqJkBZBCNrTRCYYOCDx.html 🔥FOOD VLOGGER🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8unWTAEHpc9X6Y0FX1RE0Nk.html 🔥MAGIC🔥 👉 id-card.info/postPL5s9PuHkpY8uKsUI8IarrUOmCuglT-X4u.html 🔥 FOLLOW MEDIA SOSIAL GALUH CUISINE LAINNYA DISINI 🔥 Instagram : 👉 instagram.com/galuhcuisine FansPage : 👉 facebook.com/galuhcuisine/ Food Vloger : 👉 id-card.info 🔥INFO BISNIS / KERJA SAMA🔥 email : [email protected] WA : 0857 2666 6133 (fabian) 🐢JUAL BELI REPTILE🐍 IG : instagram.com/warteg_tortle WA : 089 5225 32223 (novi) Terus ikuti keseriuan video2 di chanel ini yaa 🥰 Bantu SHARE video ini keteman2 kalian juga 😍 Tangkyu semuanyaaa 😍 Jaya Negriku ... !!! Lestari Kuraku ... !!!
Among Us Animation COMPILATION | Sechi Us
8:01
Among Us Animation COMPILATION | Sechi Us
10 hari yang lalu
Ditonton: 2 013 599
_ - Membership : id-card.info/club/EBN79bwwYNfRWcYYUzrkcw.htmljoin - FanCommunity : shelter.id/nunggom - Subscribe: goo.gl/0OpMbw - Mail : [email protected] #sechi
The Onsu Family - Ada Keluarga Baru yang dinantikan Onyo dan Cici
25:02
The Onsu Family - Ada Keluarga Baru yang dinantikan Onyo dan Cici
14 hari yang lalu
Ditonton: 678 950
Selamat Pagi, The Onsu.. Kali ini Ayah mau ngasih surprise buat Onyo dan Cici Thalia lohhhh... Ayah mau ngasih burung yang udah ditunggu-tunggu sama mereka! Duhhh pas liat seneng banget lohh, langsung dikasih nama sama Onyo. Selain itu, Cici juga diajarin sama Onyo cara memegang burung sambil jalan.. Cici takut gak yaaa? Dan yang gak kalah gemesnya, Thania diem-diem juga ikut megang burung punya Cici... Berani banget yaaa! Mau tau lebih lanjut keseruan mereka??? Langsung aja yukk nonton tayangannya sampai habis, dan jangn skip iklannya yaaa❤ #RubenOnsu #Sarwendah #BetrandPeto #TheOnsuFamily #diRumahAja Ikutin terus The Onsu Family yaa, supaya gak ketinggalan moment-moment seru dari kami!! Oia, jangan lupa juga buat like, subscribe, comment dan share.. Nyalain juga loncengnya, biar gak ketinggalan info terupdate dari The Onsu Family. Subscribe THE ONSU, FREE! bit.ly/TheOnsuSubs Contacts THE ONSU channel: [email protected] Contacts RUBEN ONSU: Line : @bensupdate_ Contacts SARWENDAH: Line : @WensUpdate Follow THE ONSU: instagram.com/ruben_onsu/ instagram.com/sarwendah29/ instagram.com/thaliaputrionsu/ twitter.com/ruben_onsu/ twitter.com/sarwendah29/ twitter.com/ThaliaPutriOnsu/ facebook.com/sarwendah29official/ facebook.com/thaliaputrionsuofficial/ Leave LIKE, COMMENT, SUBSCRIBE, and SHARE. ©: THE ONSU, 2019. THE ONSU is under dr.m network, Indonesia's Official ID-card MCN servicesdirectory.withid-card.infopt-digital-rantai-maya-drm
GAWAT, Anya Disekap di Kandang Buaya! | Cinta Tapi Benci Episode 29
3:24
GAWAT, Anya Disekap di Kandang Buaya! | Cinta Tapi Benci Episode 29
9 hari yang lalu
Ditonton: 157 674
Tonton full episode program SCTV klik www.vidio.com/watch/2047354-cinta-tapi-benci-episode-29? Cinta Tapi Benci episode 29, tayang, 18 Oktober 2020. Bu Sonya benar benar ingin membunuh Anya dengan cara memasukannya ke kandang Buaya yang buas. di sana unutng ada Migo. Cinta Tapi Benci hari pukul 16.55 WIB hanya di SCTV bersama Aditya Zoni, Zoe Abbas Jackson, Megan Domani,Jeremie Moeremans, Rezali, Nabila Atmaja. Follow media sosial SCTV lainnya! Instagram : instagram.com/sctv Facebook : facebook.com/SCTV Twitter : twitter.com/SCTV
Siren Head Gold Vs Piggy, Bigfoot, Cartoon Cat End Game - Roblox Piggy Animation - GV Studio
4:18
Siren Head Gold Vs Piggy, Bigfoot, Cartoon Cat End Game - Roblox Piggy Animation - GV Studio
3 hari yang lalu
Ditonton: 449 677
#piggy #SirenHead #gvstudio #roblox #robloxpiggy #animation Siren Head Gold Vs Piggy, Bigfoot, Cartoon Cat End Game - Roblox Piggy Animation - GV Studio ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ► Disclaimer: GV Studio Channel and all of its videos are directed to a mature audience that is over 13 within the meaning of Title 16 C.F.R. § 312.2 of CHILDREN'S ONLINE PRIVACY PROTECTION ACT (USA) are not intended for children under 13 years old. This 2D animation video created based on the character Piggy from Roblox. Leave a like if you would like to see more videos like this in the future. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- If you enjoyed, please give it a thumbs up and do not forget to SUBSCRIBE youtube GV Studio channel. If you guys have any suggestions for the next video comment below!!
kalo lagi libur
15:40
kalo lagi libur
2 hari yang lalu
Ditonton: 66 599
FAITH INDUSTRIES : instagram.com/faith.industries/ LIVESTREAM : facebook.com/luthfihalimawanw FREE SUBSCRIBE HERE : goo.gl/z3h2fO Follow My Daily Routine At STREAMCRAFT : streamcraft.com/user/2030927041 FACEBOOK : goo.gl/Su1Zfg ASK FM : goo.gl/AOdYvf STEAM : goo.gl/bSf1G9 TWITTER : goo.gl/9I5TsU INSTAGRAM : goo.gl/J2UYN2 Thank You So Much! Enjoy! EDITOR ( DENDY ) : id-card.info/club/IcJ9AIEItVJ2J5zxcM5TGw.html #LuthfiHalimawan #L #vlogg
Serangan Hamster di Miniatur Ruang Musik
10:21
Serangan Hamster di Miniatur Ruang Musik
11 hari yang lalu
Ditonton: 251 453
Hai, teman-teman! Hari ini, kita akan membuat kerajinan yang sangat luar biasa! Sam ingin lebih mandiri, jadi Sue memutuskan memberinya hadiah! Kita akan membuat ruang musik untuk pelajaran bermusik Sam! Suatu ruangan di mana Sam dapat berbuat gaduh semaunya! Ruangan kita punya dua level. Kita akan gantung bingkai-bingkai foto di dinding, juga akan ada rak buku. Lampu-lampu terang akan digantung di semua bagian ruangan. Kita akan tambahkan tirai manis bermotif bunga di jendelanya. Tirai itu akan melindungi ruangan dari sinar matahari, dan menjadikan ruangan sangat nyaman! Dan tentu, kita akan memasang alat musik utamanya - piano! Agar ruangan lebih nyaman lagi, kita akan pasang tempat tidur mewah untuk Sam dengan sprei istimewa dan bantal-bantal empuk. Ruangan ini takkan lengkap tanpa karpet lembut dan sandal lucu! Ayo rekatkan pegangan tangganya, tambahkan sofa, meja dan lampu lantai! Kita telah membuat ruang musik yang sangat indah! Semuanya sangat nyaman dan imut! Tetapi, apa yang terjadi saat Sammy mengundang temannya yang seputih salju ke dalam ruangan barunya? Tonton video baru kami yang keren ini sampai habis, untuk mengetahui kelanjutan ceritanya! Berlangganan dengan channel Sam dan klik tombol suka agar dia semakin bersemangat membuat lebih banyak lagi video untukmu! bit.ly/2Ij2hmu - - - - - - - - - - - - - - - Semua produk dan nama perusahaan yang ditampilkan di video ini adalah merek dagang™ atau merek dagang terdaftar® dari masing-masing pemilik. Penggunaan produk tidak menyiratkan afiliasi atau dukungan apa pun dari yang bersangkutan. - - - - - - - - - - - - - - - Sumber materi: www.depositphotos.com - - - - - - - - - - - - - - - Musik oleh Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/ MUSIK PEMBUKA berlisensi di bawah MUSIC STANDARD LICENSE: Judul: Cuckoo Sumber: audiojungle.net/item/cuckoo/2...
동네 바보 루루
5:12
동네 바보 루루
2 hari yang lalu
Ditonton: 374 729
벌레 장난감을 가져왔더니 고양이들이 모두 몰려왔어요! * 크집사의 레시피👩‍🍳 tumblbug.com/recipe_by_claire * 크집사 구독하기 bit.ly/2Qm7nCC * 파트너십 문의 [email protected]
MANUK IDAMAN DODIT  DARI KECIL
8:52
MANUK IDAMAN DODIT DARI KECIL
10 hari yang lalu
Ditonton: 138 639
Terimakasih sudah menonton video ini jangan lupa suscribe untuk mendukung channel saya. SUBCRIBE : id-card.info/club/yJ2.html... Dodit Mulyanto : instagram.com/dodit_mul?igshid... Twitter : twitter.com/Dodit_Mulyanto
Cat Never Gives Up Her Disabled Child Who Can't Walk On The Rooftop | Animal in Crisis EP187
10:50
Cat Never Gives Up Her Disabled Child Who Can't Walk On The Rooftop | Animal in Crisis EP187
5 hari yang lalu
Ditonton: 876 972
*Please don't forget to hit the CC button for Subtitles* We received the report that the cat has been elusive who keeps emerging on the rooftop and disappears in the blink of the eye. Then a kitten who seems to be in bad shape appears from the hole on the wall,,?! What's going on with the mother can and her son? Subscribe: goo.gl/dGz4TU Get Cat Kitten Apparel here: bit.ly/CuteKittenApparelMerch Use code meme for an Extra 5% discount ($49+)! Use codeskdusks1!memes for an Extra 10% discount ($99+)! Get social with Kritter Klub On Facebook: facebook.com/kritterklub/ On Instagram: instagram.com/kritter_klub/ On Twitter: twitter.com/Kritter_Klub More videos about ‘Animal in crisis’: id-card.info/postPLXUa4YQQiwqhR0VyOPYkdDdDrpUlExK4B.html Kritter Klub- Club for Critter Lovers Looking for some critter stories? You are at the right place! We're Korean animal lovers who have been filming critter stories from 2001 until now. That’s where the “K” comes from! Join the club by subscribing to our channel, and enjoy two new videos posted daily! #Cat #Animalrescue #Animalincrisis
VIRAL Seekor Komodo Berhadapan dengan Truk di Lokasi Proyek Jurassic Park TN Komodo Jadi Polemik
1:40
VIRAL Seekor Komodo Berhadapan dengan Truk di Lokasi Proyek Jurassic Park TN Komodo Jadi Polemik
Hari Yang lalu
Ditonton: 66 777
medan.tribunnews.com/2020/10/26/viral-seekor-komodo-berhadapan-dengan-truk-di-lokasi-proyek-jurassic-park-tn-komodo-jadi-polemik TRIBUN-MEDAN.com - Pemandangan tak biasa terjadi di salah satu pulau di Taman Nasional Komodo, Pulau Rinca, saat seekor Komodo tampak berhadap-hadapan dengan truk proyek yang akan melintas. Dalam sebuah unggahan foto yang ramai di media sosial, tampak kadal terbesar di dunia itu berada hanya jarak dalam beberapa meter dari bagian moncong truk yang membawa material proyek. Truk pengangkut material tersebut merupakan bagian dari proyek pembangunan geopark yang digadang-gadang pemerintah bakal menjadikan TN Komodo serupa dengan " Jurassic Park". Jurassic Park merupakan film Hollywood yang diadaptasi dari kisah fiksi yang bercerita tentang taman nasional khusus yang didedikasikan untuk penelitian dan wisata edukasi dinosaurus. Hewan purba itu dihidupkan kembali berkat kemajuan teknologi. Pulau Komodo dan Pulau Rinca sendiri sudah ditetapkan sebagai taman nasional sejak 1980 untuk melindungi satwa Komodo atau Varanus komodoensis, hewan endemik purba yang hanya bisa ditemukan di NTT. Mengutip keterangan resmi Kementerian PUPR, Senin (26/10/2020), proyek di TN Komodo tersebut merupakan bagian dari Kawasan Strategis Pariwisata Nasional (KSPN) Super Prioritas Labuan Bajo, Nusa Tenggara Timur ( NTT). Pembangunan besar-besaran Salah satu kawasan yang akan mengalami perubahan desain secara signifikan adalah Pulau Rinca di Kabupaten Manggarai Barat. Pulau habitat Komodo ini akan disulap besar-besaran oleh pemerintah dan investor swasta sebagai destinasi wisata premium. Pemerintah mengklaim, proyek-proyek yang dikerjakan di TN Komodo tersebut tetap memprioritaskan aspek ekologi berkelanjutan bagi spesies komodi dan sosial bagi penduduk sekitar. Baca selengkapnya di www.tribun-medan.com
Pemancing Yang Ikhlas Berbagi Dengan Kucing Liar
11:10
Pemancing Yang Ikhlas Berbagi Dengan Kucing Liar
8 hari yang lalu
Ditonton: 361 617
Suatu pemandangan sangat luar biasa buat gue siang ini. Bapak ini gue lihat sedang memancing dan dikelilingi kucing-kucing. Terlihat ada 1 ekor kucing yang menjauh dan membawa ikan di mulutnya. Hati ini tergelitik, bertanya dalam hati, apakah ikan itu pemberian atau si kucing ambil dari si bapak pemancing? Mendekat dan bertanya. Si bapak menjawab, dia memang berikan. dia memancing, untuk kucing2 ini. Oh pantas. Heran, taruh kail, gak lama, dapat ikan. berikan ke kucing. terus menerus seperti itu. "Umpannya apa pak?" ujarku bertanya. Beliau jawab, "udang rebon." "Nyari di sini juga udangnya?" selidikku lebih lanjut. "Tidak, beli saat di daratan sebelum jalan ke pulau ini", jawabnya "Kalo semua ikan yang bapak dapat itu dikasihkan buat kucing, lalu bapak gimana?" "Saya mah gampang, cumi aja" ujarnya santai. Saking tercekatnya gue sama keikhlasan beliau, sampe lupa mau tanya nama beliau, yang tinggal di daerah Kota dan biasa nginep di pulau ini untuk mancing hingga seminggu. Beliau juga bawakan air segar untuk kucing2 ini minum jika datang memancing. Di tengah terik matahari, mengeluarkan biaya untuk beli umpan, memberikan hasil pancingnya untuk kucing2 liar, adalah sesuatu banget buat gue. terharu akan kebaikan beliau. Beliau biasa tidur di saung2 sekitar pantai, dan ketika terbangun, kucing2 udah ada di sekitar badannya. "Mungkin cari kehangatan", ujarnya. Ah, merendah bapak ini. Kucing2 ini nyaman sama beliau, pengayom. Itu sebabnya. Satu level keikhlasan tingkat tinggi yang buat gue melampaui standar yang biasa gue temuin. Wahai alam semesta, sudi kiranya engkau memelihara bapak ini dengan sedikit extra kuota rejeki dan kesehatan, agar dunia ini semakin nyaman dan ramah ditengah kelaparan dan kesulitan yang melanda, sekedar kecil pinta kami para hamba kucing anjing jalanan. Amin. Join this channel to get access to perks: id-card.info/club/4ZRV_zun-0wXmRwgg4MHjg.htmljoin
The Hidden Cruelty of Cats! | Kittisaurus
2:19
The Hidden Cruelty of Cats! | Kittisaurus
3 hari yang lalu
Ditonton: 352 435
#Kittisaurus Today, I made my cats some sausages! Keep an eye out for our Halloween video! * Subscribe to Kittisaurus bitly.kr/w4TJy0L0DZ * Please forward all partnership inquiries to [email protected]
Jungle Beat- Munki and Trunk Season 5 Episode 1
7:00
Jungle Beat- Munki and Trunk Season 5 Episode 1
6 hari yang lalu
Ditonton: 263 406
Munki discovers some special berries that can be blown up into large purple bubbles. He shows them to Trunk, and the two of them have lots of fun until Munki gets trapped inside one of the bubbles, and gets bounced all around the jungle. Trunk tries to rescue him, but her job gets a lot harder when his bubble gets launched up into space... ☆ Subscribe for more videos: bit.ly/2OmVOZN Welcome to the Official Jungle Beat Channel, the home of all things Jungle Beat on ID-card! Enjoy! Don't forget to subscribe and turn on that notification bell! #junglebeat #munkiandtrunk #junglebeatthemovie ☆ Instagram: instagram.com/junglebeattv ☆ Facebook: facebook.com/junglebeat.tv ☆ Twitter: twitter.com/junglebeat ☆ Website: junglebeat.tv ☆ TeeSpring: junglebeat.tv/store
KECELAKAAN KETIKA LOMPATIN LAMBORGHINI
17:51
KECELAKAAN KETIKA LOMPATIN LAMBORGHINI
17 hari yang lalu
Ditonton: 409 442
Saaih Halilintar Filmmakers - Little King Of ID-card - Business : [email protected]
Mean Birds
5:55
Mean Birds
10 hari yang lalu
Ditonton: 1 505 617
Prince Michael meets a group of birds while flying his kite at the park. Get the best deals while shopping online ▸joinhoney.com/aaronsanimals Honey is FREE and finds coupons with the click of a button. Thanks Honey for sponsoring! #HoneyParter Prince Michael's Personal Instagram➤ instagram.com/michaelisme... SUBSCRIBE ➤ id-card.info All your Aaron’s Animals favorites: id-card.info?list... MERCH ➤ shop.aaronsanimals.com/ Facebook ➤ facebook.com/AaronsAnimals Instagram ➤hinstagram.com/AaronsAnimals Twitter ➤ twitter.com/AaronsAnimals Official Website ➤ aaronsanimals.com/ Credits: Talent: Aaron, Monica Writers: Sarah, Alex, Andrew, Aaron Music: Andrew & Jesse Sound: Kenji VFX: Aaron, Brandon Production: Aaron, Biani, Michelle, Monica, Lorenzo, Rhys, Nick Thanks for watching!
#NDPVLOG - MORNING ROUTINE ALA NAY
7:32
#NDPVLOG - MORNING ROUTINE ALA NAY
8 hari yang lalu
Ditonton: 77 211
Yup guys, beberapa dari Nayyers banyak banget yg request video ini yaa. Akhirnya aku bikin jugaa hehehe.. Enjoy the video! :) #NaylaDennyPurnama #HeatherSongCover #NDPVLOG Hi, terimakasih udah nonton video ini :) Boleh banget nih temen-temen buat tinggalin Like, Comment dan pastinya Subscribe channel aku :) Subscribe : bit.ly/SubsNayla Follow Instagram : instagram.com/nayladpurnama Nayla Denny Purnama's ID-card is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official ID-card MCN servicesdirectory.withid-card.infopt-digital-rantai-maya-drm
Kontroversi Pembangunan "Jurassic Park" di Pulau Rinca
2:47
Kontroversi Pembangunan "Jurassic Park" di Pulau Rinca
Hari Yang lalu
Ditonton: 37 672
Live streaming 24 jam: www.cnnindonesia.com/tv "Kontroversi Pembangunan "Jurassic Park" di Pulau Rinca" Proses pembangunan kawasan "jurassic park" di Pulau Rinca, menuai reaksi prihatin dari warganet, terutama dengan viralnya sebuah foto yang menunjukkan komodo sedang berhadapan dengan sebuah truk konstruksi. Kementerian PUPR, dan pemerintah setempat pun mengeluarkan rilis resmi, mengklaim proses pembangunan tidak merusak habitat hewan endemik Indonesia ini. Ikuti berita terbaru di tahun 2020 dengan kemasan internasional berbahasa Indonesia, dan jangan ketinggalan breaking news dengan berita terakhir dan live report CNN Indonesia di www.cnnindonesia.com/tv dan channel CNN Indonesia di Transvision. CNN Indonesia tergabung dalam grup Transmedia. Dalam Transmedia, tergabung juga Trans TV, Trans7, Detikcom, Transvision, CNN Indonesia.com dan CNBC Indonesia. Follow & Mention Twitter kami: @myTranstweet @cnniddaily @cnnidconnected @cnnidinsight @cnnindonesia Like & Follow Facebook: CNN Indonesia Follow IG: cnnindonesiatv
Amazing Modern Automatic Sheep Farming Technology - Fastest Shearing, Cleaning and Milking Machines
11:27
Amazing Modern Automatic Sheep Farming Technology - Fastest Shearing, Cleaning and Milking Machines
26 hari yang lalu
Ditonton: 6 108 796
- Fastest Sheep Shearing, Cleaning and Milking Machines - Amazing Modern Automatic Sheep Farming Technology, Modern Farming Equipment Machinery Cre: 1. INFACO France www.infaco.com/fr 2. Alice de Koning id-card.info/club/wvHIngxQqV5QpITedImnDA.html 3. Soberanu www.soberanu.it 4. Cormac Sheep Equipment cormac.ie/ Subscribe my channel to watch the newest videos. Subscribe now: goo.gl/8TGBfC Thanks you!
밀키복이탄이 '미공개' B컷 모음~!!
8:03
밀키복이탄이 '미공개' B컷 모음~!!
4 hari yang lalu
Ditonton: 446 769
#MilkyBokiTan#밀키복이탄이 시청해주셔서 감사합니다! -번역 / subs 영어 / English : Joyce Park 스페인어 / Spanish : amigo coreano 러시아어 / Russian : Surgey Urazov 중국어(Chinese), 인도네시아어(Indonesian) : Monica Christina ▶ Profile 묘종 : 노르웨이 숲 고양이 이름 : 광복이 성별 : 수컷 생년월일 : 2018.08.15 ▶ Profile 견종 : 사모예드 이름 : 밀키 성별 : 수컷 생년월일 : 2018.12.03 ▶ Profile 묘종 : 길고양이(유기동물 보호소 구조묘, 코리안 숏헤어) 이름 : 탄이 성별 : 수컷 생년월일 : 2020년 4월 말 추정 ▶ Profile Name : Gwang Bok Type : Norwegian Forest Sex : male Birth : 15.08.2018 ▶ Profile Name : Milky Type : Samoyed Sex : male Birth : 03.12.2018 ▶ Profile Name : Tan Type : Ginger Domestic Shorthair/Tabby Sex : male Birth : Late April, 2020(estimate)
Funny animals ; hewan aneh persi onder sepot
8:29
Funny animals ; hewan aneh persi onder sepot
8 hari yang lalu
Ditonton: 32 980
semongko.. . . INTAGRAM : instagram.com/katababa_?igshid=a83lqv5nm8k4 . . EMAIL : [email protected] kata baba's ID-card is under management of: dr.m, Indonesia's 1st Certified & Official ID-card MCN servicesdirectory.withid-card.infopt-digital-rantai-maya-drm . . #katababa #funny #animals
20 minutes de Grizzy & les Lemmings // Compilation #28 - Grizzy & les Lemmings
20:12
20 minutes de Grizzy & les Lemmings // Compilation #28 - Grizzy & les Lemmings
10 hari yang lalu
Ditonton: 1 324 529
🐻Get a Lemming Plush Toy : www.studiohari.com/boutique/ Plus de 20 minutes de Grizzy et les Lemmings ! Retrouvez les épisodes 94 (Lemming plage), 143 (Nounou d'ours) et 156 (Hocus Pocus Lemmingus) ! 🐻Pour t'abonner: bit.ly/2sSUFy7 🐻Les épisodes en intégralité : bit.ly/2w8ITTq Chaque semaine retrouve une nouvelle vidéo. Grizzy est gros comme un ours, fort comme un ours, intelligent... comme un ours. Aucun animal, c'est sûr, n'oserait contester ses privilèges dans toute la faune du Canada. A l'exception près d’un groupe issu de la famille la plus inoffensive, stupide et ridicule de tous les mammifères : les lemmings.
"오늘 우리는 헤어집니다" 아기 오소리가 생명의 은인에게 건넨 마지막 인사ㅣThe Day When A Badger Parted With Her Life Savior
5:43
"오늘 우리는 헤어집니다" 아기 오소리가 생명의 은인에게 건넨 마지막 인사ㅣThe Day When A Badger Parted With Her Life Savior
2 hari yang lalu
Ditonton: 189 938
하루가 다르게 야생 오소리의 본능이 살아나는 연밤이에게 사람이 해줄 수 있는 가장 큰 선물 이전이야기↓↓↓ id-card.info/label/bIS1b2iZqJOsm6w/video.html #집에서함께애니멀봐 #야생오소리의삶으로 #탈없이적응해나가길 ------------------------------------------------- 애니멀봐와 한배타고⛵ ☞ goo.gl/WL9mGy 연밤이 같은 오소리 더 보기🦡 ☞ id-card.info/label/fqDWmYhqi4mMhXY/video.html 아님 다른 동물 더 보고나서🐕 ☞ id-card.info/label/h4u8hq9pmoSEjXY/video.html [애니멀봐]와 베프되기  페이스북: facebook.com/sbstvanimal  인스타그램: instagram.com/sbsanimal  트위터: twitter.com/sbsyang ------------------------------------------------- [Credit Music♪] ㆍ フリー音楽素材サイト「PeriTune」  - Source: bit.ly/2TjOkdC ㆍ 가을바람 by 브금대통령  - Source: bit.ly/2TkrXEI ㆍ Happy rabbit by 샛별  - Source: bit.ly/3jgYuGs ㆍ A Child's Dream by CUBE  - Source: bit.ly/31wxEEk ㆍ Come To Play by HYP  - Source: bit.ly/3ojD6Ec
Jurassic World Evolution 🌍 Spiderman Godzila Vs Wolverine King Ghidorah Dinosaurs Fight
11:12
Jurassic World Evolution 🌍 Spiderman Godzila Vs Wolverine King Ghidorah Dinosaurs Fight
16 hari yang lalu
Ditonton: 1 351 544
Jurassic World Evolution🌍 Spiderman Godzila 2019 Vs Wolverine King Ghidorah,Captain America T-Rex Dinosaurs Fight!! [Dinosaurs battles] 1. Spiderman Godzilla 2019 Vs Captain America T-Rex Team 2. ??? Vs Spinosaurus Team 3. ??? Vs Superman Spinosaurus Jurassic World Evolution Official Website : goo.gl/rBBtqz ◈Don't forget to subscribe◈ we really appreciate the support! : bit.ly/2MvVcn4 ◈ Watch More◈ : bit.ly/2BRqrEk Jurassic World Evolution🌍 Spiderman Godzila 2019 Vs Wolverine King Ghidorah,Captain America T-Rex Fight!! #JurassicWorldEvolution #SpidermanGodzila #Dinosaurs Jurassic world evolution dinosaurs, jurassic park, jurassic park evolution, jurassic world game, ps4 jurassic world evolution, jurassic world evolution return to jurassic park, planet zoo, how to sell dinosaurs jurassic world evolution, jurassic world evolution summer update, how to seel dinosaurs in jurassic world evolution xbox, jurassic world evolution sell dinosaur, jurassic world evolution sell dinosaurs, jurassic world evolution how to sell dinosaurs,jurassic world evolution return to jurassic park,
사람이 너무 그리운 강아지
4:08
사람이 너무 그리운 강아지
Hari Yang lalu
Ditonton: 163 945
#포메라니안 #루퐁이네 #rudy&pongki 여러분 안녕하세요 루퐁이 엄마예요 그동안 루퐁이네 채널에 업로드 되던 우리 같이 산책할까? 영상이나 무자막 영상은 앞으로 id-card.info 채널에 업로드 돼요 이 채널에는 제 힐링영상이 업로드 될 예정이에요 저와 함께 힐링하실 분~ id-card.info 에서 만나요 루디 RUDY (female) / 3.8kg / Pomeranian / Birthdate: 2015/03/10 퐁키 PONGKI (female) /1.6kg / Pomeranian / Birthdate: 2015/05/28 ----- 입양, 분양은 신중히 결정해 주세요. 반려견과 함께 산다는 것은 평생 아기를 키우는 것과 같아요 나이가 들면 아플 수 있어요 보호자와 교감하며 조건없는 사랑을 주는 생명입니다. 책임감을 가져주세요. ----- 비지니스 문의: [email protected] 소속회사 이메일이에요 개인적인 문의는 댓글에 남겨주세요^^ 구독하기-id-card.info/club/3PSZivQbIegrfavj4fmgQQ.html 더소이 - smartstore.naver.com/thesoy 인스타그램- instagram.com/thesoy_yoonso/ 페이스북- facebook.com/thesoythesoythesoy ----------------------------- 각국어 번역 자막 제작 : 컨텐츠 제작의 마무리는 컨텐츠플라이! 글로벌 진출을 위한 최고의 파트너, CONTENTSFLY에서 제작되었습니다. www.contentsfly.com -----------------------------
Incredible Tribal Method To Catch Fish! | SPECIAL EPISODE! | River Monsters
5:26
Incredible Tribal Method To Catch Fish! | SPECIAL EPISODE! | River Monsters
21 hari yang lalu
Ditonton: 3 330 353
Jeremy is at last able to see how this remote tribe catches fish. #RiverMonsters #JeremyWade #Fishing Welcome to the official River Monsters ID-card channel. Be sure to subscribe to keep up to date with the latest piranha video, tigerfish catch, and shark encounter! Subscribe For More River Monsters™: bit.ly/1FWpuCI River Monsters is a British and American wildlife documentary television programme produced for Animal Planet by Icon Films of Bristol, United Kingdom. It is hosted by extreme angler and biologist Jeremy Wade. Follow The Adventure: Twitter: twitter.com/RiverMonstersUK Facebook: facebook.com/RiverMonstersGlobal Website: www.rivermonsters.tv/ Fish On! With the app - available on iOS and Google Play: itunes.apple.com/gb/app/river-monsters-fish-on!/id428834749?mt=8 play.google.com/store/apps/details?id=com.wandw.fishing
Viral Seorang Nenek Mendadak Kaya Setelah Menemukan Ikan Raksasa, Dijual Laku Rp65 Juta
3:15
Viral Seorang Nenek Mendadak Kaya Setelah Menemukan Ikan Raksasa, Dijual Laku Rp65 Juta
13 hari yang lalu
Ditonton: 202 337
TRIBUN-VIDEO.COM - Warganet belum lama ini dihebohkan penampakan sebuah ikan raksasa di India yang viral di Twitter. Ikan raksasa itu ditemukan oleh seorang nenek bernama Pushpa Kar. Seusai menemukan ikan raksasa yang mati di sungai, Pushpa Kar mendadak kaya dalam semalam. Penduduk desa Chakphuldubi di pulau Sagar, negara bagian Bengala Barat, India itu mendapat ikannya pada Sabtu (26/9/2020), dan berhasil menjualnya seharga lebih dari 300.000 rupee atau senilai Rp 65 juta. Dikutip Suryamalang dari Gulf News pada Kamis (1/10/2020), ikan seberat 52 kilogram hasil tangkapannya laku seharga 6.200 rupee (Rp 1,25 juta) per kg. Berbicara ke media lokal Pusphpa Kar berkata, ikan raksasa itu membawa keberuntungan buatnya. "Ikan itu ternyata menjadi jackpot-ku. Aku mendapat lebih dari 300.000 rupee dengan menjualnya di pasar grosir seharga 6.200 rupee per kilogram." "Aku belum pernah melihat ikan sebesar itu seumur hidup. Ini disebut Bhola dalam bahasa Bengali." katanya. Menurut penduduk setempat ukuran ikan tangkapan sebesar itu belum pernah terjadi sebelumnya. Selain itu penduduk setempat mengatakan belum pernah ada ikan yang terjual semahal itu. Kabarnya nenek itu melihat ikan yang mengapung di sungai lalu menyeretnya ke darat dengan susah payah. Ikan itu sudah mati saat dia menemukannya. Warga lokal lalu membantunya membawa ikan itu ke pasar. "Ikan tersebut kemungkinan besar mati karena tabrakan dengan kapal," kata seorang penduduk desa saat diwawancarai saluran berita India. Sementara itu pedagang lokal mengatakan, ikan itu bisa jadi lebih mahal kalau tidak membusuk. Lemak ikan itu dijual dengan harga tinggi dan diekspor ke negara-negara Asia Tenggara. Dikatakan bahwa lemak kering atau perut ikan itu harganya bisa mencapai 80.000 rupee atau senilai Rp 16,13 juta per kilogram bahkan bisa lebih mahal. (Tribun-video.com) Artikel ini telah tayang di suryamalang.com dengan judul Viral Penampakan Ikan Raksasa Ditemukan Nenek di Sungai, Terjual Rp 65 Juta, Langsung Kaya Mendadak, suryamalang.tribunnews.com/2020/10/12/viral-penampakan-ikan-raksasa-ditemukan-nenek-di-sungai-terjual-rp-65-juta-langsung-kaya-mendadak?page=all.
The Survival Battle of Lion vs Baboon-Big Baboon Catch Baby Lion
10:49
The Survival Battle of Lion vs Baboon-Big Baboon Catch Baby Lion
29 hari yang lalu
Ditonton: 919 004
The Survival Battle of Lion vs Baboon-Big Baboon Catch Baby Lio
Mew Journey (มิวเจอนี่!) EP. 2
9:10
Mew Journey (มิวเจอนี่!) EP. 2
4 hari yang lalu
Ditonton: 50 650
Mew Journey (มิวเจอนี่ !) ep. นี้ ขอเสนอตอน “พาน้องออกงาน” ตามติดพี่มิวและน้องช้อปเปอร์ออกงานร่วมกันนะครับ ได้เจอกับใครบ้าง ไปเจอนั่น เจอนู่น เจอนี่ ด้วยกัน กด play แล้วตามพี่มิวไปเลย และมาให้กำลังใจโดยการกดไลก์ แชร์ และ กด subscribe กันด้วยนะครับ ยังมีหลายช่องทางให้ติดตามกันน้า Website : www.mewsuppasitstudio.com Twitter : twitter.com/Msuppasitstudio Instagram : instagram.com/mewsuppasit.studio Facebook : facebook.com/MewSuppasitStudio ID-card : id-card.info/club/zpUeT_5owNWKY2tnQYqQaA.html #MewxChopper #MewSuppasit #MewSuppasitStudio
Võ Huỳnh Ngọc Phụng Chơi Đùa Cùng Các BÉ CHÓ Chow Chow, Husky Tại Dog Coffee | Cute Asian Girl
10:40
Võ Huỳnh Ngọc Phụng Chơi Đùa Cùng Các BÉ CHÓ Chow Chow, Husky Tại Dog Coffee | Cute Asian Girl
2 hari yang lalu
Ditonton: 49 016
Võ Huỳnh Ngọc Phụng - Pong Kyubi Chơi Đùa Cùng Các BÉ CHÓ Chow Chow, Husky Tại Dog Coffee | Cute Asian Girl | Pong's Kitchen Pong's Kitchen - Dog Coffee #CuteAsianGirl #PongKitchen #PongKyubi #SieuToKhongLo #AsianGirl #AsianModel #AsianBabe #PK96 --------------- 💝 Đăng ký theo dõi / Subscribe : bit.ly/2Vh0ioW ► Các playlist khác trên kênh CHUYỆN NHẢM NHÍ 🤪 : SIÊU XE VÀ BÁNH BAO 🏍 : bit.ly/2JXVcbJ SIÊU ĐẦU BẾP SIÊU TO KHỔNG LỒ PONG KYUBI 😳 : bit.ly/2ZABw6Y
Scary Teacher 3D Ice Scream 3 Riding Large Animal Rescue Miss T and Piggy Leave Traffic Light Head
10:42
Scary Teacher 3D Ice Scream 3 Riding Large Animal Rescue Miss T and Piggy Leave Traffic Light Head
6 hari yang lalu
Ditonton: 333 699
Miss T and Piggy Roblox picking fruit, Ice Scream Man Riding Large Animal Rescue Miss T and Piggy Leave Traffic Light Head and More Scary Teacher 3D Funny Story vs Coffin Dance Compilation. #trafficlighthead #scaryteacherfamily #scaryteacher3depisode4 Please Subscribe here: id-card.info/club/XAQAJ2DNbuk0_XVG4X8b-g.html?sub_confimation=1
Rescue Abandoned Puppies Building Halloween Dog House Witch Hat For Cute Dog
13:41
Rescue Abandoned Puppies Building Halloween Dog House Witch Hat For Cute Dog
2 hari yang lalu
Ditonton: 199 411
Rescue Abandoned Puppies Building Halloween Dog House Witch Hat For Cute Dog. In my place have a lots of puppies abandoned every where, so I found 3 dogs and make a small conformable mud house with water fall fill mini swimming pool and playground yard in front of house for these poor puppies. For more detail please follow me by: Facebook Page : facebook.com/wildernesstvchannel/ Instagram : instagram.com/wildernesstvchannel Patron : www.patreon.com/wildernesstv
Stop Motion ASMR - Mukbang Octopus Pollicipes Primitive Cooking mitella IRL Recipe 4K Cuckoo
9:19
Stop Motion ASMR - Mukbang Octopus Pollicipes Primitive Cooking mitella IRL Recipe 4K Cuckoo
Bulan Yang lalu
Ditonton: 7 216 534
Challenges!! Mukbang Octopus Pollicipes Primitive Cooking mitella Stop Motion ASMR IRL Recipe 4K Lego In Real Life Series: hate this kitchen, do not like home. Cooking on a rock is a method of cooking since ancient times Primitive Survival: Cuckoo ▬▬▬▬▬ 0:00 Mukbang Octopus Pollicipes mitella 2:43 Fish swimming on land and LEGO 4:45 Primitive Cooking IRL Recipe 7:01 Primitive Survival: Cooking Meat on a Rock ▬▬▬▬▬ 👉 Warning: This is not real, don't eat it! ► ►Cuckoo and friend Stop Motion ASMR - The Golden Egg Food Primitive Cooking exotic Mukbang IRL Recipe 4K SUBSCRIBE for more Videos: ► Cuckoo bit.ly/3fBmlyA All episode is made under the use of stop motion animation technique and owned by BeeStudio CO., LTD., Do not Re-up. Word ideas, Many thanks @DONA 도나 #eatingsounds #StopMotionCooking #Cooking #Mukbang #octopus #Asmr #Cuckoo
Cat Is VERY Involved In His Mom's Daily Routine | The Dodo Cat Crazy
3:13
Cat Is VERY Involved In His Mom's Daily Routine | The Dodo Cat Crazy
10 hari yang lalu
Ditonton: 1 265 965
Cat asks to be part of Mom's beauty routine every single day 💅 Keep up with Milo and Heather on Instagram: thedo.do/heatherkjc. Introducing Dodo swag! shop.thedodo.com/ Love Animals? Subscribe: thedo.do/2tv6Ocd ¿Hablas español?: thedo.do/2BsuN4o Follow The Dodo: Tweet with us on Twitter: thedo.do/2Jast1M Howl with us on TikTok: thedo.do/2qFkbGT Take a peek at our Snapchat: thedo.do/2gkVhsz Love our Instagram: thedo.do/2agAEce Like us on Facebook: thedo.do/1dJ9lmn Read more on our site: thedo.do/KWDoNt For the love of animals. Pass it on. #thedodo #animals #dog #cat #kitten #puppy
In Animal News: Green Puppy, Giant Cat & An Indestructible Insect | The Daily Social Distancing Show
5:29
In Animal News: Green Puppy, Giant Cat & An Indestructible Insect | The Daily Social Distancing Show
3 hari yang lalu
Ditonton: 400 294
Baby Yoda loses his throne to a green puppy, scientists discover a cat picture that predates the internet, and a seemingly indestructible beetle could be the key to stronger airplanes and buildings. #DailyShow #TrevorNoah #AnimalNews To help World Central Kitchen serve food to people in voting lines, especially in underserved Black and Brown communities where voting lines are historically longer, go to dailyshow.com/chefsforthepolls Subscribe to The Daily Show: id-card.info/club/wWhs_6x42TyRM4Wstoq8HA.html Follow The Daily Show: Twitter: twitter.com/TheDailyShow Facebook: facebook.com/thedailyshow Instagram: instagram.com/thedailyshow Watch full episodes of The Daily Show for free: www.cc.com/shows/the-daily-show-with-trevor-noah/full-episodes Follow Comedy Central: Twitter: twitter.com/ComedyCentral Facebook: facebook.com/ComedyCentral Instagram: instagram.com/comedycentral About The Daily Show: Trevor Noah and The Daily Show correspondents tackle the biggest stories in news, politics and pop culture. The Daily Show with Trevor Noah airs weeknights at 11/10c on Comedy Central.
Dog in China sneaks ice cream while owner is asleep
1:25
Dog in China sneaks ice cream while owner is asleep
6 hari yang lalu
Ditonton: 353 030
Subscribe to our ID-card channel for free here: sc.mp/subscribe-youtube A Labrador from China’s Anhui province enjoyed some ice cream sneakily in the living room while her owner slept in the bedroom. Support us: subscribe.scmp.com Follow us on: Website: www.scmp.com Facebook: facebook.com/scmp Twitter: twitter.com/scmpnews Instagram: instagram.com/scmpnews Linkedin: www.linkedin.com/company/south-china-morning-post/
You will have TEARS IN YOUR EYES FROM LAUGHING 🤣🤣🤣  The FUNNIEST DOGS compilation 2020
8:32
You will have TEARS IN YOUR EYES FROM LAUGHING 🤣🤣🤣 The FUNNIEST DOGS compilation 2020
19 hari yang lalu
Ditonton: 3 304 588
You will have TEARS IN YOUR EYES FROM LAUGHING 🤣🤣🤣 The FUNNIEST DOGS compilation 2020 Thanks For Watching  ! Please Like Share & Comment If You Like This Video ! Subscribe for new video goo.gl/tmB86v ---------------------------------------------------------------------------- Amazing playlist video on MAIPM Channel: Funny And Cute Video Baby ➞ bit.ly/FunnyAndCuteVideoBaby Dog Video Funny ➞ bit.ly/DogVideoFunny New Funny Cat Videos ➞ bit.ly/NewFunnyCatVideos Cute Bull Dogs ➞ bit.ly/CuteBullDogs FunnyVideoAnimals ➞bit.ly/FunnyVideoAnimals ---------------------------------------------------------------------------- Follow me : * Tumblr : www.tumblr.com/blog/maipm1102 * Pinterest : www.pinterest.com/MaiPM1102/ * Twiter : twitter.com/BestFunny2X * Facebook : facebook.com/Animal-lovers-Communication-1684665418434610/?fref=ts --------------------------------------------------------------------------- COPYRIGHT ISSUES: Our purpose, when making COMPILATIONS, is NOT to steal other people's videos, but to share those in quality compilation with other people. One of our videos was shared by the owner and allowed for use or we purchased. Some videos we have not contacted the owner. If any owner of clips, used in our compilation, has a copyright issue, feel free to contact us by [ 3sanimals.com/CopyrightIssues ] . We will remove the clip, video or come to an agreement. Thank you. Using or sharing our compilations is allowed, so feel free to share it anywhere, but it would be nice, to use direct link of video, not of copies. Thanks. You can also share your pet videos here: 3sanimals.com/SubmitVideoYourPet #funnydog #funnydogvideos #dogfunnyvideos --------------------------------------------------------------------------- P/s: Thanks for watching video ! Don't forget subscribe my channel ➞ goo.gl/tmB86v
드디어 새 집 입성!! 새 집에 온 고양이들 반응!
11:48
드디어 새 집 입성!! 새 집에 온 고양이들 반응!
6 hari yang lalu
Ditonton: 98 545
수리노을 고양이들이 적응을 잘 할 수 있을까요?
Outdoor Cats Stepping Inside A House For The First Time !!
12:35
Outdoor Cats Stepping Inside A House For The First Time !!
17 hari yang lalu
Ditonton: 1 703 372
We prepared a very special room in our house for our outdoor cats and this was their reaction after stepping inside the house for the first time in their lives! My contact email address: [email protected] Our second channel: id-card.info Our Instagram page: instagram.com/waltersantindy
Ever Seen a Starfish Gallop? | Deep Look
4:34
Ever Seen a Starfish Gallop? | Deep Look
7 hari yang lalu
Ditonton: 115 022
They may look cute and colorful, but starfish are actually voracious predators. To sniff out and capture their prey, they rely on hundreds of water-propelled tube feet, each with a fiercely independent streak. Watch the new PBS Terra science show, OVERVIEW: id-card.info/label/g6qep46pgHqsooI/video.html SUBSCRIBE to Deep Look! goo.gl/8NwXqt DEEP LOOK is a ultra-HD (4K) short video series created by KQED San Francisco and presented by PBS Digital Studios. See the unseen at the very edge of our visible world. Explore big scientific mysteries by going incredibly small. --- On a visit to a friend’s lab in Tokyo, marine biologists Amy Johnson and Olaf Ellers witnessed something they’d never seen before. The starfish in Tatsuo Motokawa’s lab weren’t content slowly gliding across the floor of their tank, they bounced and galloped, zooming around their enclosure. For one of the most familiar animals in the sea, this was a new behavior, never before described in the scientific literature. “It was an absolute epiphany,” said Johnson who studies how sea stars move and teaches marine biology along with Ellers at Bowdoin college in Maine. “ That moment we first saw them bounce completely transformed everything we were planning to do with our research.” Since then, Johnson and Ellers have worked to change the way we understand these animals who have successfully made a home on this planet for at least 450 million years. --- What do starfish eat? Most sea stars are predators. They hunt a variety of marine animals including bivalves like mussels and clams but also sponges, snails, algae. Some sea stars are scavengers that consume detritus. How do starfish breathe? Sea stars mostly transpire through their tube feet which have very thin walls. Oxygenated water travels to other parts of the starfish’s body through its water vascular system. Do all starfish have five arms? Nope! There are many types of sea stars and while most have five arms there are stars with fewer or more. Sea stars have radial symmetry, but may have evolved from a bilateral ancestor (with right and left sides). ---+ Read the entire article on KQED Science: www.kqed.org/science/1970271/starfish-gallop-with-hundreds-of-tubular-feet/ ---+ For more information: Article: Sea star inspired crawling and bouncing royalsocietypublishing.org/doi/10.1098/rsif.2019.0700 ---+ More Great Deep Look episodes: Sea Urchins Pull Themselves Inside Out to be Reborn | Deep Look id-card.info/label/mKGXrqZ7apxnjo4/video.html A Sand Dollar's Breakfast is Totally Metal | Deep Look id-card.info/label/m66_mneDeYKge2k/video.html Decorator Crabs Make High Fashion at Low Tide | Deep Look id-card.info/label/hq22matqia2PZWk/video.html For Pacific Mole Crabs It's Dig or Die | Deep Look id-card.info/label/q5zUj3lrpXWqgqw/video.html ---+ Shoutout! 🏆Congratulations🏆 to the following fans on our Deep Look Community Tab for being the first five to ID both names for the water inlet structure on a starfish - the sieve plate or madreporite! Elise Wade Pet Owner younis ahmed Mospus the Spider MacKenzie Piacenti ---+ Thank you to our Top Patreon Supporters ($10+ per month)! Bill Cass Justin Bull Burt Humburg Alex Shebastian Reyes Daniel Weinstein Egg-Roll Karen Reynolds Wild Turkey Chris B Emrick Josh Kuroda Tea Torvinen dane rosseter David Deshpande Daisuke Goto Companion Cube Tianxing Wang Elizabeth Ann Ditz Kevin Judge Leonhardt Wille Laurel Przybylski Dia Kelly Hong Robert Amling Gerardo Alfaro luna Mary Truland Sayantan Dasgupta Supernovabetty Joshua Murallon Robertson Aurora Pamela Parker Carrie Mukaida Shelley Pearson Cranshaw Cindy McGill Laura Sanborn Silvan Wendland monoirre Rick Wong Carlos Carrasco Titania Juang Roberta K Wright Misia Clive Nathan Wright Sonia Tanlimco Levi Cai Nicolette Ray Teresa Lavell Caitlin McDonough Kristy Freeman Blanca Vides Alexandre Valdetaro Guillaume Morin Noreen Herrington Scott Faunce Cristen Rasmussen Dogman Louis O'Neill Kallie Moore Geidi Rodriguez Syniurge SueEllen McCann KW Joao Ascensao Aurora Mitchell Sharon Merritt Adam Kurtz TierZoo ---+ Follow KQED Science and Deep Look: Patreon: www.patreon.com/deeplook Instagram: instagram.com/kqedscience/ Twitter: twitter.com/kqedscience KQED Science on kqed.org: www.kqed.org/science Facebook Watch: facebook.com/DeepLookPBS/ ---+ About KQED KQED, an NPR and PBS affiliate in San Francisco, CA, serves Northern California and beyond with a public-supported alternative to commercial TV, Radio and web media. Funding for Deep Look is provided in part by PBS Digital Studios. Deep Look is a project of KQED Science, which is also supported by the National Science Foundation, the S. D. Bechtel, Jr. Foundation, the Dirk and Charlene Kabcenell Foundation, the Vadasz Family Foundation, the Fuhs Family Foundation, Campaign 21 and the members of KQED. #starfish #seastar #deeplook
오랜만에 고양이들 몸무게를 재봤어요. 그런데...
4:01
오랜만에 고양이들 몸무게를 재봤어요. 그런데...
5 hari yang lalu
Ditonton: 74 255
BGM: -Ending Song 🎵느릿느릿 먼봉휴요 id-card.info/label/iIvLfHuioYCOnHo/video.html Creative Commons - CC BY-NC-ND Song : 샛별 - Happy rabbit / id-card.info/label/r4uYjZZ_j2msmaA/video.html
Cute Animals on Tik Tok That Will Make You Laugh
10:37
Cute Animals on Tik Tok That Will Make You Laugh
18 hari yang lalu
Ditonton: 5 065 687
Cute Animals on Tik Tok That Will Make You Laugh! Leave a Like if you enjoyed! Watch the last one id-card.info/label/gnjKhWtnrHuJgG0/video.html Subscribe to join the Wolf Pack and enable notifications! bit.ly/SubSSSniperWolf TikTok: tiktok.com/@sssniperwolf Instagram: instagram.com/sssniperwolf Twitter: twitter.com/sssniperwolf Facebook: facebook.com/sssniperwolf Official Merch: ogwolfpack.com/
언제나 아기이고 싶은 우유
3:56
언제나 아기이고 싶은 우유
5 hari yang lalu
Ditonton: 402 905
안녕하세요 여러분, 일주일 동안 잘 계셨나요? 이곳 캐나다는 요즘 비도 매일 내리고 흐릿한게 365일 상큼발랄한 우리 모카우유와는 정 반대이네요 ㅠㅠ 오늘은 언제나 한결같이 아기같은 모카와 우유에 모습을 담아봤어요. 매일매일 성장해가며 엄마아빠 품을 떠나는 날이 다가오는 시온이와 온유와는 달리 모카우유는 엄마아빠의 곁을 평생 함께할 아기들이에요 :) 오늘은 특별히 모카의 9번째 생일이에요! 그런만큼 오늘은 모카의 분량이 좀 더 많답니다!😍 오늘도 모카우유 예쁘게 봐주셔서 너무 감사합니다! 남은 하루 행복하게 보내시고, 저희는 다음 영상으로 인사 드리도록 하겠습니다 :) 👇🏻Instagram👇🏻 instagram.com/milk_the_samoyed
Untouched Wilderness in America's Northernmost National Park - Gates of the Arctic
48:07
Untouched Wilderness in America's Northernmost National Park - Gates of the Arctic
Bulan Yang lalu
Ditonton: 1 109 268
Gates of the Arctic National Park and Preserve is an American national park that protects portions of the Brooks Range in northern Alaska. The park is the northernmost national park in the United States, situated entirely north of the Arctic Circle. The park is the second largest in the US, slightly larger in area than Belgium. Gates of the Arctic was initially designated as a national monument on December 1, 1978, before being redesignated as a national park and preserve upon passage of the Alaska National Interest Lands Conservation Act in 1980. A large part of the park has additional protection as the Gates of the Arctic Wilderness that adjoins the Noatak Wilderness. They form the largest contiguous wilderness in the United States together. Fauna include brown bears, black bears, muskoxen, moose, Dall sheep, timber wolves, wolverines, coyotes, lynxes, marmots, porcupines, river otters, red and Arctic fox species, beavers, snowshoe hares, muskrats, bald eagles, golden eagles, peregrine falcons, ospreys, great horned and northern hawk-owls. More than half a million caribou, including the Central Arctic, Western Arctic, Teshekpuk, and Porcupine herds, migrate through the central Brooks Range twice yearly, traveling north in summer, and south in winter. Caribou are important as a food source to native peoples. The park is the northernmost range limit for the Dall sheep. About 132 brown bears reside in the park and preserve, based on a density of about one bear per 100 square miles.
Sfida in volo | Grizzy e i Lemming | Boomerang Italia
2:43
Sfida in volo | Grizzy e i Lemming | Boomerang Italia
9 hari yang lalu
Ditonton: 236 431
I Lemming riescono a far volare un deltaplano costruito con mezzi di fortuna procurando l'invidia di Grizzy, soprattutto perché la sua amata Orsa sembra apprezzarlo molto. Guarda Boomerang in TV solo sul canale 609 di SKY. Iscriviti al canale ID-card di Boomerang Italia: id-card.info Visita il sito di Boomerang Italia: www.boomerangtv.it/ Seguici su Facebook: facebook.com/BoomerangItalia/ Segui il canale ufficiale di Boomerang Italia e ridi a crepapelle con le clip più divertenti di Tom and Jerry, Looney Tunes, Scooby-Doo!, Be Cool Scooby-Doo! Mr Bean, Oddbods e tanti tanti ancora! Non perderti I migliori momenti dei tuoi cartoni preferiti, le gag, gli scherzi e il divertimento per tutta la famiglia che solo Boomerang Italia può regalarti. Iscriviti al nostro canale e resta sempre aggiornato sulle ultime novità di Boomerang Italia
ناستيا وأبي تحميم القط اول مره! قصص عن القطط
10:41
ناستيا وأبي تحميم القط اول مره! قصص عن القطط
20 hari yang lalu
Ditonton: 2 768 188
ناستيا وأبي يحب التنظيف الألعاب والحيوانات الأليفة. ناستيا وأبي تحميم القط اول مره. غسلوا القط بالشامبو والرغوة. قاموا بتجفيف القطة بمجفف شعر ومشطوا شعرها. قصص عن القطط، طريقة تحميم القطط والطريقه الصحيحه لتحميم وتنظيف القطط بسرعه وسهوله INSTAGRAM instagram.com/likenastya/ Tik Tok - vm.tiktok.com/pY1S2D/ Subscribe to Like Nastya AE is.gd/YTCwVX
How Icelandic Fermented Shark Is Made | Regional Eats
15:53
How Icelandic Fermented Shark Is Made | Regional Eats
24 hari yang lalu
Ditonton: 1 232 492
Greenland shark is the most toxic shark in the world. Due to its rich ammonia concentration, eating its fresh meat could even lead to death. Only after a long curing process, it becomes safe to eat. We traveled to Bjarnarhöfn, Iceland where one family has been curing Greenland sharks for hundreds of years. MORE REGIONAL EATS VIDEOS: How Burrata Cheese Is Made In Puglia, Italy | Regional Eats id-card.info/label/iqitZqJ-mJ2MgH4/video.html How Genovese Focaccia Bread Is Made In Italy | Regional Eats id-card.info/label/rHuwsH6mnaOQnoI/video.html How English Black Pudding Is Made In Bury | Regional Eats id-card.info/label/en_PaI2pj4mRnKg/video.html ------------------------------------------------------ #Iceland #Shark #FoodInsider Insider is great journalism about what passionate people actually want to know. That’s everything from news to food, celebrity to science, politics to sports and all the rest. It’s smart. It’s fearless. It’s fun. We push the boundaries of digital storytelling. Our mission is to inform and inspire. Subscribe to our channel and visit us at: www.insider.com Food Insider on Facebook: facebook.com/foodinsider/ Food Insider on Instagram: instagram.com/thisisinsiderfood/ Food Insider on Twitter: twitter.com/InsiderFood Insider on Snapchat: www.snapchat.com/discover/Insider/4020934530 Insider on Amazon Prime: www.amazon.com/v/thisisinsider Insider on TikTok: www.tiktok.com/@insider Food Insider on Dailymotion: www.dailymotion.com/foodinsider How Icelandic Fermented Shark Is Made | Regional Eats
Every Day AMONG US IMPOSTOR Life... (it's so sad...)
11:55
Every Day AMONG US IMPOSTOR Life... (it's so sad...)
17 hari yang lalu
Ditonton: 917 557
Check out @Hornstromp Games for more awesome animations! AMONG US IMPOSTORS HAVE FEELINGS TOO... | AMONG US ANIMATION | Kindly Keyin Subscribe to Me! kindlykeyin.com/Subscribe Watch next ➡ id-card.info/label/kZibqJ6Nloqmlqg/video.html Video edited by Zachary Simms. Need an editor, contact him here: [email protected] ⭐ MY Twitter ⭐ kindlykeyin.com/Twitter 🌟 MY Instagram 🌟 instagram.com/kindlykeyin/ Watch More Kindly Keyin: ❗ Latest Videos: kindlykeyin.com/LatestVideos ❗ Popular Videos: kindlykeyin.com/PopularVideos 👵 Granny: kindlykeyin.com/Granny 🧔 Hello Neighbor: kindlykeyin.com/HelloNeighbor 🐱‍🚀 Baldi's Basics: kindlykeyin.com/Baldi You can send me stuff at the address below: Kindly Keyin P.O. Box 4597 Ventura, CA 93007-0597 Check out Among Us here: store.steampowered.com/app/945360/Among_Us/ Play with 4-10 player online or via local WiFi as you attempt to prepare your spaceship for departure, but beware as one or more random players among the Crew are Impostors bent on killing everyone! Originally created as a party game, we recommend playing with friends at a LAN party or online using voice chat. Enjoy cross-platform play between Android, iOS and PC. Win by completing tasks to prepare the ship or ejecting all Impostors. React quickly to undo the Impostor's sabotages. Check the Admin map and Security cameras to keep tabs on other Crewmates. Report any dead bodies immediately to start discussion of who the suspected Impostor is. Call emergency meetings to discuss suspicious behavior. Vote to eject suspected Impostors. Kill crewmates and frame bystanders. Pretend to run tasks to blend in with the crewmates. Sneak through the vents to quickly move about the ship. Use sabotages to cause chaos and divide the crew. Close doors to trap victims and kill in private. Features Customization: Pick your color and hat. Lots of game options: Add more impostors, more tasks, and so much more! Quickly find a game online from the host list. In-game text chat. Rich discord integration. Cross-platform play between PC, Android, and iOS! #kindlykeyin #keyin #amongus
SIDEMEN REACT TO UNEXPECTED ANIMAL ATTACKS
10:20
SIDEMEN REACT TO UNEXPECTED ANIMAL ATTACKS
28 hari yang lalu
Ditonton: 1 834 964
SIDEMEN REACT TO UNEXPECTED ANIMAL ATTACKS ORIGINAL VIDEO: (id-card.info/label/nJuoroOBamqQi6g/video.html) • Sidemen: id-card.info • Sidemen Clothing: www.sidemenclothing.com • Sidemen Twitter: twitter.com/Sidemen --------------------------------------------------------------------- Sidemen: • Miniminter: id-card.info • Zerkaa: id-card.info • Behzinga: id-card.info • Vikkstar123: id-card.info • TBJZL: id-card.info • Wroetoshaw: id-card.info • KSI: id-card.info edited by: twitter.com/PikeAdam twitter.com/MoSyed110
Murgi KOLOR Chicks PVC Pipeline Water || FRACAS Hen Video || Fish Cutting
5:14
Murgi KOLOR Chicks PVC Pipeline Water || FRACAS Hen Video || Fish Cutting
4 hari yang lalu
Ditonton: 292 179
Murgi KOLOR Chicks PVC Pipeline Water for Hen Video with Fish Cutting in #FishCutting and #SpankMedia with FRACAS Hen Videos Murgi KOLOR Chicks PVC Pipeline Drinking Water System for Hen Chick video, preventing external parasites and infectious virus or bacteria for spray or sprinkle birds thoroughly with an approved insecticide if you can see lice or mites - carefully spray shed, perches and nests, making sure the insecticide gets into crevices cleaning sheds and rotating areas to prevent worms Decolorization CHICKS FRACAS WITH KOLORS Bathing Sussex Hen Harvesting Eggs to Chicks | Murgi Chicks with Black Color Kadaknadh Breed Nati koli chicks and farm
क्यूँ कर रहे शेर इनसानो पें हमला | Why Tiger Attacks On Human Beings
24:06
क्यूँ कर रहे शेर इनसानो पें हमला | Why Tiger Attacks On Human Beings
17 hari yang lalu
Ditonton: 605 972
क्यूँ कर रहे शेर इनसानो पें हमला | Why Tiger Attacks On Human Beings If a human comes too close and surprises a sleeping or a feeding tiger (particularly if it is a tigress with cubs), the tiger will attack and kill a human. Tigers also attack humans in a case of "mistaken identity" (for example, if a human is crouching while collecting firewood, or cutting grass) and sometimes when a tourist gets too close. Some also recommend not riding a bicycle, or running in a region where tigers live, in order to not provoke their chase. Peter Byrne[who?] wrote about an Indian postman who was working on foot for many years without any problems with resident tigers, but was chased by a tiger soon after he started riding a bicycle for his work.While on average there are approximately 85 or fewer people killed and injured by tigers each year, India has seen sharper increases in tiger attacks, as was the case in 2014 and 2015 due to urban expansion into the tiger’s natural habitat and the outlawing of tiger killing.Many human killings and injuries are due to incidents at zoos, or to the man-eating tigers in India. In some cases, tigers will change their natural diet to become man-eaters. This is usually due to a tiger being incapacitated by a gunshot wound or porcupine quills, or some other factors, such as health issues and disabilities. In such cases, the animal's inability to take traditional prey forces it to stalk humans, which are less appetizing but much easier to chase, overpower and kill; this was the case with the man-eating tigress of Champawat, which was believed to have begun eating villagers at least partially in response to crippling tooth injuries. As tigers in Asia often live in close proximity to humans, tigers have killed more people than any other big cat. Between 1876 and 1912, tigers killed 33,247 people in British India. Man-eaters have been a recurrent problem in India, especially in Kumaon, Garhwal and the Sundarbans mangrove swamps of Bengal. There, some healthy tigers have been known to hunt humans. Even though tigers usually avoid elephants, they have been known to jump on an elephant's back and severely injure the mahout riding on the elephant's back. Kesri Singh mentioned a case when a fatally wounded tiger attacked and killed the hunter who wounded it while the hunter was on the back of an elephant. Most man-eating tigers are eventually captured, shot or poisoned. During war, tigers may acquire a taste for human flesh from the consumption of corpses which have lain unburied, and go on to attack soldiers; this happened during the Vietnam and Second World Wars.Tigers will stalk groups of people bending down while working in a field or cutting grass, but will lose interest as soon as the people stand upright. Consequently, it has been hypothesized that some attacks are a simple case of mistaken identity. Tigers typically surprise victims from the side or from behind: either approaching upwind or lying in wait downwind. Tigers rarely press an attack if they are seen before their ambush is mounted.[8] Kenneth Anderson once commented on man-eating tigers; Subscribe Us : goo.gl/mRFqpS
AWW CUTE BABY ANIMALS Videos Compilation Funniest and cutest moments of animals - Soo Cute kiki #9
8:57
AWW CUTE BABY ANIMALS Videos Compilation Funniest and cutest moments of animals - Soo Cute kiki #9
10 hari yang lalu
Ditonton: 684 508
This channel is for animal lovers who want to share videos with cute animals and funny animals with animal lovers. So, if you are fond of animals, I hope you will enjoy the UP animal videos. Furthermore, in the case of animal videos, it's more than just saying "I enjoyed watching videos!" Funny animals make us smile and laugh, but in fact, it is very good for us to smile and laugh. Laughs have shown that stress can be alleviated through modern research, and you can also restore your mental health and confidence. Furthermore, animals are not only interesting but also heal us who live in a stressful society, which is also our vitality. You may be mentally afflicted by mental stress every day, but if you get the habit of watching animal videos uploaded in this channel, stress will definitely be reduced and you will be healthier You can do it, please have a look while you enjoy it. Follow me please. Instagram instagram.com/?hl=kiki 🎶 Music used from Kevin MacLeod (incompetech.com) Licensed under Creative Commons: By Attribution 3.0 creativecommons.org/licenses/by/4.0/ 📽 Credits: @ | IG ▶Note: All of these videos are provided under the agreement of our licensing partners. For any questions, please contact: [email protected] or [email protected] #Animals #Cute #Dogs #Cats #Babies #Adorable
Cats annoying Owners by funny and cute action, You can only Smile, can't be Angry
8:12
Cats annoying Owners by funny and cute action, You can only Smile, can't be Angry
Bulan Yang lalu
Ditonton: 1 613 893
Cats annoying Owners by funny and cute action, You can only Smile, can't be Angry ------------------------------------------------------------------------- COPYRIGHT ISSUES: Our purpose, when making COMPILATIONS, is NOT to steal other people's videos, but to share those in quality compilation with other people. One of our videos was shared by the owner and allowed for use or we purchased. Some videos we have not contacted the owner. If any owner of clips, used in our compilation, has a copyright issue, feel free to contact us by [ 3sanimals.com/CopyrightIssues ] . We will remove the clip, video or come to an agreement. Thank you. Using or sharing our compilations is allowed, so feel free to share it anywhere, but it would be nice, to use direct link of video, not of copies. Thanks. You can also share your pet videos here: 3sanimals.com/SubmitVideoYourPet --------------------------------------------------------------------------- #cutecat #funnycat #catannoying