Sains & Teknologi

Main ke hutan demi review senter Rp50 ribu vs Rp5 JUTA!!!
16:47
Main ke hutan demi review senter Rp50 ribu vs Rp5 JUTA!!!
11 hari yang lalu
Ditonton: 7 103 503
Counter buat demit. Jangan lewatin promo diskon 50% buat pembelian pulsa, paket data, dan pembayaran tagihan: tkp.me/dgpromo-oct-yt-gadgetin Kode promo: TOPEDGADGETIN Barang bekas review biasanya saya jual disini: invol.co/clmats Instagram GadgetIn: instagram.com/gadgetins/ Twitter GadgetIn: twitter.com/DGadgetIn Facebook GadgetIn: facebook.com/DgadgetIn Email untuk kerjasama: [email protected]
YANG GA KUAT.. SKIP AJAH‼️ 🤣 - Deddy Corbuzier Podcast
46:14
YANG GA KUAT.. SKIP AJAH‼️ 🤣 - Deddy Corbuzier Podcast
10 hari yang lalu
Ditonton: 2 663 079
#cowo #cewe #podcast
AKHIRNYA RICIS & RYAN FOTO LATAR BIRU.. Bismillah..
20:17
AKHIRNYA RICIS & RYAN FOTO LATAR BIRU.. Bismillah..
11 hari yang lalu
Ditonton: 1 043 752
Yuk jaga imun dengan pilihan yang lebih sehat, bersama Lemonilo karena ada 40+ produk yang bebas dari 3P (Penguat Rasa/ Pemanis Buatan, Pengawet, dan Pewarna Buatan), mulai dari mi instan, cemilan, bumbu dapur, minuman instan, dan masih banyak lagi. Selain itu, Lemonilo juga menyediakan hand sanitizer yang siap menemanimu di berbagai aktivitas! Belanja lebih praktis dan gratis ongkir di official market place Lemonilo - Tokped: www.tokopedia.com/lemonilo - Web/App: bit.ly/aplikasilemonilo #Lemonilo​ #BeraniHebat
Potong Rambut di INDIA Serasa Jiwa Tersedot...
14:11
Potong Rambut di INDIA Serasa Jiwa Tersedot...
4 hari yang lalu
Ditonton: 208 680
Original Video : - id-card.info/label/gZy1jqZro4ina6g/video.html - id-card.info/label/ionIqqadr3qhf20/video.html - id-card.info/label/qI-yga6KfmWJinY/video.html Beli Kaos PoorSupply : Tokopedia : www.tokopedia.com/psupply-id Shopee : shopee.co.id/poorsupply.id Dan berikut Somsed gua : Poor Supply : instagram.com/poorsupply.id/ Demang Space : instagram.com/demangspace/ Facebook : bitly.com/1BLcTy9 Instagram : instagram.com/ryanarmandoo/ ================================================= Contact : [email protected] [email protected] Kalo kalian ingin gua berkreatifitas lagi dan membuat video-video lagi kalian bisa Subscribe/Berlangganan Channel gua , biar kalian tau gua upload video Terbaru .. dan Jangan Lupa buat klik Like sebanyak banyaknya dan sampai bertemu di Video selanjutnya #HitzeedCH #Vrindavan
SCI-FI FANFICS BE LIKE (PART 3) 👽
0:50
SCI-FI FANFICS BE LIKE (PART 3) 👽
17 hari yang lalu
Ditonton: 18 707 804
The ALAN ARMY PLUSHIE is out now for a LIMITED TIME!! Get yours here ➡️ alanchikinchow.com/ This video is called Sci-Fi Fanfics Be Like (Part 3). If your phone could turn objects into plush dolls... 📲 #Shorts SCI FI FANFICS BE LIKE (PART 2) ➡️ id-card.info/label/iKmeeo6in3yHeKA/video.html Follow me on IG for your daily dose of Chikin 🐥 IG: instagram.com/alanchikinc... Subscribe and I'll love you forever ♡ 🔥 WHO AM I 🔥 Hey friends, I'm Alan Chikin Chow!! I'm a creator, actor & writer. My mission is to inspire people of all backgrounds and identities to unite through laughter. 🤍 #AlanArmy
Smartphone 4.999 Juta Paling Menarik: Review Samsung Galaxy M52 5G
19:58
Smartphone 4.999 Juta Paling Menarik: Review Samsung Galaxy M52 5G
4 hari yang lalu
Ditonton: 104 285
Cari smartphone kelas harga 5 jutaan? Samsung Galaxy M52 5G ini jelas akan jadi salah satu rekomendasi kami, kemampuan kameranya, performa gamingnya, layarnya, baterainya, terbilang sangat oke untuk kelas harganya, simak selengkapnya di video ini. #4KDepanBelakang #JadiBingungPilihYangMana #Snapdragon778G Timestamp: 00:00 Pembukaan 00:48 Samsung Galaxy M52 01:11 Paket penjualan 01:37 Desain 02:38 Layar 03:22 Kamera 04:02 Spesifikasi 04:53 Baterai & pengisi daya 05:14 Konektivitas 05:25 Keamanan 05:31 OS & fitur aplikasi 06:18 Uji performa sintetis 07:50 Uji gaming 10:01 Suhu kerja 10:52 Uji baterai 11:26 Uji pengisian daya 11:50 Uji kamera 15:42 Uji tambahan 16:00 Harga 16:29 Hal yang perlu diperhatikan 17:54 Poin menarik 19:16 Kesimpulan & penutup Host: Dedy Irvan Script & Pengujian: Chrissanto Ukardi, Yufianto Gunawan Editing: Chrissanto Ukardi Tertarik buat tahu lebih lanjut? Jangan lupa buat ikutin informasi terbaru dari kita di situs: • Jagat Review (PC, Notebook, Main Canal): jagatreview.com • Jagat OC (Overclocking) oc.jagatreview.com • Jagat Gadget (Gadget): gadget.jagatreview.com • Jagat Play (Video Game & Peripherals): jagatplay.com Untuk yang pengen tahu soal belakang layar proses review atau apa yang lagi ditangani Jagat saat ini, bisa juga langsung meluncur ke: • Instagram: instagram.com/jagat.review/ Atau bisa ngobrol-ngobrol juga bareng komunitas kita buat ngebahas info terkini yang ada. Dari sekedar berbagi informasi sampai troubleshooting bisa di sini: • Jagat Konsultasi dan Pembahasan Komputer: facebook.com/groups/1054285457919785 • Jagat Pembahasan Gadget: facebook.com/groups/206835879657119/ Kami Adalah JagatReview: • Dedy Irvan: instagram.com/dedyirvan/ • Alva Jonathan: instagram.com/lucky_n00b.oc/ • Yufianto Gunawan: instagram.com/gunawan_y/ • Syarifudin Dian: instagram.com/syarifudin_dian/ • Friska Suryawinata: instagram.com/furisudesyon/ • Gatot Tri Yuwono: instagram.com/gator1nxs/ • Pladidus Santoso: instagram.com/pladidus/ • Rifqi Sulthan: instagram.com/rifqis24/ • Chrissanto Ukardi: instagram.com/dionisius.chrissanto/ • Irham: instagram.com/trevoriam/ • Elan S: instagram.com/mang_ellan/
Alhamdulilah....Akhirnya Infinix HOT 9 Play nyala kembali#TeksoVlog
18:15
Alhamdulilah....Akhirnya Infinix HOT 9 Play nyala kembali#TeksoVlog
5 hari yang lalu
Ditonton: 72 288
Alhamdulilah....Akhirnya Infinix HOT 9 Play nyala kembali#TeksoVlog Tonton Video lainnya ya sob..... TEKNISI NDESO www.youtube.com/c/TEKNISINDESO BANG TEKSO www.youtube.com/c/BangTekso Fanpage Facebook: (klik ikuti ya sob...terima kasih) facebook.com/Sobatekso/ [email protected]_ndeso For Bussines / kerjasama contact : [email protected] #servishppemula#teknisindeso#mantapjiwamempesona
24 JAM BERSAMA PASCOL DAN LUAN LUAN
19:39
24 JAM BERSAMA PASCOL DAN LUAN LUAN
17 hari yang lalu
Ditonton: 1 062 643
______________________________ My Social Media instagram - instagram.com/steven.kurn... Follow My NIMO TV ID - www.nimo.tv/marshaofficial business📩 [email protected] #GPX #GENGKAPAK #MARSHA ______________________________ Don’t forget to subscribe, like and share guys.
Do and win IPAD or Fall😂
0:41
Do and win IPAD or Fall😂
2 hari yang lalu
Ditonton: 1 015 767
Hit the LIKE, SUBSCRIBE and CLICK ON THE BELL icon if you enjoyed the video! SUBSCRIBE TO MY CHANNEL: www.youtube.com/c/KiryaKolesnikov BUT CAUTIOUS !THIS CHANNEL MOTIVATES! FOLLOW ME: Instagram : instagram.com/thekiryalife TikTok : www.tiktok.com/@thekiryalife FaceBook : facebook.com/KiryaKolesnikov VK : vk.com/kiryakolesnikov ----------------------------------------------------------------------------------- For advertising: write to Direct: instagram.com/THEKIRYALIFE (response within a few hours), or: [email protected] -------------------------------------------------------------------------------- #kirya #tiktok #kiryatiktok #funnytiktokvideos #prank #prankvideos #pranktiktoks #action #comedy #bestflips #tiktoktricks #KiryaKolesnikov #beststunts #kiryaofficial #comedy #shorts
Akhirnya Menikah, ini Penuturan Langsung Jessica Iskandar & Vincent Verhaag Tentang Pemberkatannya
15:36
Akhirnya Menikah, ini Penuturan Langsung Jessica Iskandar & Vincent Verhaag Tentang Pemberkatannya
4 hari yang lalu
Ditonton: 92 790
For Business Inquiries/Endorsement contact : [email protected] Kumpulan video berita gosip terlengkap, terhangat dan terbaru hari ini seputar selebritis Indonesia Langsung aja klik www.cumicumi.com/ #jessicaiskandar#vincentverhag#menikah --- --- Resmi sudah pernikahan Jessica Iskandar dan Vincent Verhag, lewat virtual kofrensi pers yang digelar, jessica dan vincent menceritakan detik detik kebahagiaann mereka. Jessica juga bercerita tentang harapan dan bagaimana mereka menjalani rumah tangga ini kedepannya untuk menghindari kegagalan seperti pernikahan sebelum nya, web: www.cumicumi.com/ facebook: facebook.com/CumiCumiDotCom twitter: twitter.com/CumiTweet Google+: plus.google.com/u/0/107561674912304174647
BARU LAGI! Unboxing Samsung Galaxy M52 5G
5:14
BARU LAGI! Unboxing Samsung Galaxy M52 5G
4 hari yang lalu
Ditonton: 69 695
Samsung seri M kembali lagi dengan M52 5G. Dari namanya udah jelas kalo ini bisa koneksi 5G, dan punya baterai besar juga. Harga flash sale 4.999.000 dan retailnya 5.399.000. Samsung Galaxy M52 5G bisa dibeli mulai tanggal 25 Oktober. FS Tokopedia invol.co/cl6ul0s ========================== Follow me on: Twitter: twitter.com/papersboy Instagram: instagram.com/papersboy
Google Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro CAMERA Test.
22:49
Google Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro CAMERA Test.
Hari Yang lalu
Ditonton: 1 911 433
Full camera test comparison of Google Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max. For Rhinoshield use code “THEBOSS” for 20% off in the first week (10% afterwards) - All Cases: bit.ly/3pxqHzu. RhinoShield Collab Designs: bit.ly/3m869LW Subscribe for more content (IT'S FREE) : goo.gl/pLg6fE It would make my day if you could also follow me on: 🌈 Instagram: goo.gl/OUqBBa 🐦 Twitter: goo.gl/EFhwqL 😊 Facebook: goo.gl/Aluzl1 Amazon Affiliate links: Amazon US: goo.gl/3yS2aP Amazon UK: goo.gl/gvrsGZ My Filming Gear: bit.ly/35CuxwI Music is from Epidemic sound: share.epidemicsound.com/pHDFT
New 16in and 14in MacBook Unboxing | M1 Max and M1 Pro
19:42
New 16in and 14in MacBook Unboxing | M1 Max and M1 Pro
Hari Yang lalu
Ditonton: 722 033
Unboxing and testing out the new M1 Max and M1 Pro MacBooks! These are wIcKeD fast!! Thanks to Nathan for assisting with the resolve edit: instagram.com/nathanhaugaard | nathanhaugaard.com ► SUBSCRIBE FOR MORE VIDEOS: id-card.info 🎶 MUSIC I USE - share.epidemicsound.com/NNNGs BE MY FRIEND: instagram.com/ijustine facebook.com/ijustine twitter.com/ijustine Snapchat: iJustine ► WHAT I USE TO MAKE VIDEOS: id-card.info/label/kIiopJyKlqlpfHo/video.html 📷 GEAR: Sony a7 III: geni.us/UHuO6A Sony a7S II: geni.us/B1tYeKZ FE 24-70mm F2.8 GM Lens: geni.us/MhAPNE Rx100 V: geni.us/ZVGoJ GoPro Hero 7: geni.us/uxuU1 Insta 360 One X: geni.us/8tEtxK Rx0: geni.us/BoXwFGr Memory Card: geni.us/zuulPoA BECOME A CHANNEL MEMBER: id-card.info/club/ey_c7U86mJGz1VJWH5CYPA.htmljoin
Apple Event - October 18
50:18
Apple Event - October 18
8 hari yang lalu
Ditonton: 6 064 937
Watch the special Apple Event to learn about the new Macbook Pro, all-new AirPods, HomePod mini, and more. To watch the event interpreted in American Sign Language (ASL), please click here: id-card.info/label/hqGdrIh_naWeamk/video.html 00:00:00 Introduction 00:02:08 Apple Music 00:05:51 HomePod mini 00:08:51 AirPods 00:14:10 M1 Pro & M1 Max 00:23:47 macOS 00:30:02 MacBook Pro "OS" - A. G. Cook apple.co/AGCook "Bunny Is A Rider" - Caroline Polachek apple.co/CarolinePolacheck "Steam" - Leon Bridges apple.co/LeonBridges "Crossings" - Nils Frahm apple.co/NilsFrahm "Take My Breath" - The Weeknd apple.co/TheWeeknd "Brngthat" - Model 86 apple.co/Model86 "Spinatures" - Hudson Mohawke "Guerrilla" - Remi Wolf apple.co/RemiWolf "Romeo (feat. Bas)" - Jungle apple.co/Jungle "Go" - Matt Ox apple.co/MattOx "BLOW YA TRUMPET (feat. Knucks, Ghetts, Akala & Kojey Radical)" - Swindle apple.co/Swindle "I'm So Blessed You're Mine" - James Blake apple.co/JamesBlake "Blue Skies" - Lex Junior apple.co/LexJunior "Rumors" - Lizzo & Cardi B apple.co/LizzoandCardiB "jealousy, jealousy" - Olivia Rodrigo apple.co/OliviaRodrigo "GO FAST BABY (Mura Masa Remix)" - Raissa apple.co/Raissa "Orck" - Gesaffelstein apple.co/Gesaffellstein "All I Have Left (Dis Fig Remix)" - Réelle apple.co/Réelle "Get Busy" - Soolja apple.co/Soolja "Bim" - Kyle Dion apple.co/KyleDion "Chemical Bond" - Rezz & Deathpact apple.co/RezzxDeathpact "On the Move!" - Genesis Owusu apple.co/GenesisOwusu "Eventually" - Chiiild apple.co/Chiiild “Warning (feat. Washyb.)” by Martin Wave apple.co/MartinWave "Skywalker" - Oliver Malcom apple.co/OliverMalcom #AppleEvent #MacBookPro #AirPods #HomePodmini Welcome to the official Apple ID-card channel. Here you’ll find news about product launches, tutorials, and other great content. Apple’s more than 160,000 employees are dedicated to making the best products on earth, and to leaving the world better than we found it.
iOS 15.1 Rilis - Fitur Baru dan Perbaikan Bug!
12:15
iOS 15.1 Rilis - Fitur Baru dan Perbaikan Bug!
Hari Yang lalu
Ditonton: 34 003
iOS 15.1 , WatchOS 8.1 & iPadOS 15.1 Resmi dirilis oleh Apple buat kamu para Pengguna iPhone , Apple Watch dan iPad dapat mengunduh Langsung, Melalui Software Update pada device kalian. #ios15 #watchOS8 #ipadOS15 #iamcherish Berikut iPhone yang dapat Menggunakan iOS 15.1 : iPhone 6s iPhone 6s Plus iPhone SE iPhone 7 iPhone 7 Plus iPhone 8 iPhone 8 Plus iPhone X iPhone Xs iPhone Xs Max iPhone Xr iPhone SE 2020 iPhone 11 iPhone 11 Pro Max iPhone 12 Mini iPhone 12 iPhone 12 Pro iPhone 12 pro Max iPhone 13 Mini iphone 13 iphone 13 Pro iPhone 13 Pro max Berikut iPad yang dapat Menggunakan iPados 15.1 : iPad Pro 12.9-inch (4th generation) iPad Pro 11-inch (2nd generation) iPad Pro 12.9-inch (3rd generation) iPad Pro 11-inch (1st generation) iPad Pro 12.9-inch (2nd generation) iPad Pro 12.9-inch (1st generation) iPad Pro 10.5-inch iPad Pro 9.7-inch iPad (7th generation) iPad (6th generation) iPad (5th generation) iPad mini (5th generation) iPad mini (4th generation) iPad Air (3rd generation) iPad Air (2rd generation) Berikut Apple Watch yang dapat menggunakan Watchos 8.1 Apple Watch Series 3 Apple Watch Series 4 Apple Watch Series 5 Apple Watch Series 6 Apple Watch Series SE Apple Watch Series 7 Berikut timeline video 00:00 Intro 01:32 Size Update ios 15.1 02:14 Software version ios 15.1 02:27 Modem Firmware ios 15.1 02:45 Ftur baru ios 15.1 05:45 perbaikan Bugs ios 15.1 09:21 Performa & baterai ios 15.1 11:40 penutup Semoga Video ini dapat bermanfaat ya buat temen2 diluar sana hehe ----------------------------- Bantu support channel ini dengan memberikan like, share dan subscribe 👍🏻👍🏻 Sampai ketemu di video tips & trick selanjutnya. ------------------------------------------------------------------------------ FOLLOW AKUN MEDIA SOCIAL iamcherish untuk bisnis, email : [email protected] Website : www.iamcherish.com/ Tips & Tricks : instagram.com/_iamcherish Consignment : instagram.com/cherishcomapple/ -----------------------------------------------------------------
GIVEAWAY 10 HAPE ASYIK, ROG Phone 5, realme GT Master Edition, dll
6:20
GIVEAWAY 10 HAPE ASYIK, ROG Phone 5, realme GT Master Edition, dll
8 hari yang lalu
Ditonton: 172 406
Giveaway kali ini kerjasama dengan Flash Gadget, yaitu 10 buah hape Asyik, untuk 10 pemenang, hadiahnya diantaranya adalah: 1. ROG Phone 5 2. realme GT Master Edition 3. Poco X3 GT 4. Poco F3 5. Samsung Galaxy A52s 5G 6. Redmi Note 10 5G 7. Redmi 10 8. Redmi 10 9. realme V15 10. Samsung Galaxy A03s Naahh karena dari Google sudah ada aturan baru soal perkomenan di youtube, maka kita udah bisa lagi pake ala Mystery Box karena jawabannya bisa akan sama antara yang satu dengan yang lain maka bisa terkena indikasi spam dan akan hilang komennya, sama penggunaan tanda @ serta penulisan nama depan juga harus kita hindari sekarang. untuk itu kali ini syarat ikutan giveaway nya adalah: Syarat ikutan giveaway: 1. Subscribe ke channel ID-card: DHIARCOM www.youtube.com/dhiarcom​ FlashGadget www.youtube.com/flashgadget​ 2. Follow Instagram @dhiarcom & @flashgadgetid instagram.com/dhiarcom​ instagram.com/flashgadgetid 3. Tulis di kolom komentar dalam bentuk pantun dan sertakan nama instagram kamu dengan format sbb: Kepasar beli pepaya, belinya di tanah abang Hapenya keren banget ya, buat saya dong bang, dhiarcom Perlu diingat didalam menjawab komen, jangan sertakan @, jangan tulis nama, jangan tulis Instagram atau IG, usahakan jangan sampe komen kamu sama persis dengan komen yang lainnya, nanti bisa dianggap spam sama sistemnya Google. Ikutin aja format yang saya tulis diatas, tapi berdasarkan pantun yang kamu bikin sendiri diakhiri koma lalu cantum nama instagram kamu tanpa atribut @. 4. Akun ID-card dan Instagram kamu jangan di private ya, dan akun Instagram kamu harus akun yang beneran, buka akun palsu yang sekedar cuma mau ikutan giveaway ini aja, harus ada postingan (tidak boleh blank kosong). Dan komen hanya boleh maksimal 1x, kalau lebih akan didiskualifikasi. Ajak kakak, adek, bapak, ibu, om, tante dan sodara kamu untuk ikutan giveaway ini, atau kamu bisa pergunakan akun mereka untuk ikutan giveaway ini, ingat per akun hanya boleh jawab komen sebanyak 1x saja. 5. Periode Giveaway 10 Hape Asyik ini berlangsung dari hari ini tanggal 18 Oktober 2021 s/d 01 November 2021. Dan untuk pengumuman pemenang giveaway akan disiarkan secara live di ID-card (bukan di Instagram), menggunakan ID-card Random Comment Picker, pemilihan pemenang dimulai dari urutan hape paling bawah. 6. Pemilihan pemenang mutlak tidak dapat di ganggu gugat. Dan para pemenang akan di hubungi via DM Instagram oleh @dhiarcom dan akan dikirim hadiahnya 1-2 minggu kedepan. Dan bila hadiahnya sudah sampai diminta untuk foto bareng bersama hadiahnya untuk dipasang di Instagram @dhiarcom dan para pemenang tidak diminta bayaran apapun, duduk manis aja nanti hadiahnya akan dateng ke alamat kamu. 7. Dan mohon perhatiannya, giveaway yang diadakan oleh DHIARCOM & FlashGadget ini, tidak memungut bayaran apapun, alias gratis, kalau kamu menang pun kamu duduk manis saja nanti hadiah akan dikirim tanpa bayaran. Dan semua konten maupun kontak bersumber dari @dhiarcom bukan yang lain. Inget hanya dari @dhiarcom aja. Ok semoga beruntung ya gaes...
Funny Most WATCHED And TRENDING Tiktok Videos of @Junya.じゅんや  | Junya 1 gou Tiktok Compilation
4:08
Funny Most WATCHED And TRENDING Tiktok Videos of @Junya.じゅんや | Junya 1 gou Tiktok Compilation
4 hari yang lalu
Ditonton: 334 076
Please Hit the LIKE , SHARE and SUBSCRIBE button if you enjoyed watching this crazy hilarious comedy tiktok compilation of funny Japanese Tiktokker @Junya.じゅんや Junya ID-card Channel: id-card.info/club/jp_3PEaOau_nT_3vnqKIvg.html Tiktok Account : - www.tiktok.com/@junya1gou Facebook Page :- facebook.com/Junya1gouOfficial All clips used under license PLEASE SUBSCRIBE ! #junya #junya1gou #funny #tiktok #comedy #viralvideo #viralcomedy #japanese #japanesetiktok #ultimatecomedy #funniestvideo #funniest #mostfunny
Sony Xperia Pro-I is a 2021 Flagship Smartphone Contender
16:04
Sony Xperia Pro-I is a 2021 Flagship Smartphone Contender
Hari Yang lalu
Ditonton: 790 952
Sony Xperia Pro-I is an absolute beast of a smartphone for 2021. New Customers Exclusive - Get a Free 128gb Flash Drive and 128gb MicroSD Card at Micro Center: micro.center/c983eb Check out the Micro Center Custom PC Builder: micro.center/db36e0 Click Here to Join the Micro Center Community: micro.center/a289f5 FOLLOW ME IN THESE PLACES FOR UPDATES Twitter - twitter.com/unboxtherapy Facebook - facebook.com/lewis.hilsenteger Instagram - instagram.com/unboxtherapy
Pixel 6/6 Pro Unboxing & First Look!
8:50
Pixel 6/6 Pro Unboxing & First Look!
7 hari yang lalu
Ditonton: 4 151 741
Pixel 6 is $599. Pixel 6 Pro is $899. This is a hands-on and first look in the boxes! MKBHD Merch: shop.MKBHD.com Tech I'm using right now: www.amazon.com/shop/MKBHD Intro Track: Jordyn Edmonds smarturl.it/jordynedmonds Playlist of MKBHD Intro music: goo.gl/B3AWV5 Phones provided by Google for review. ~ twitter.com/MKBHD instagram.com/MKBHD facebook.com/MKBHD
ROBOT CERDAS KETURUNAN DINOSAURUS MIPOSAURUS
9:47
ROBOT CERDAS KETURUNAN DINOSAURUS MIPOSAURUS
13 hari yang lalu
Ditonton: 281 660
Business/Endorse/ ingin beriklan silahkan hubungi: Email: [email protected] Social Media: Follow Instagram : instagram.com/gudangtutorial1 atau @gudangtutorial1 Facebook : facebook.com/gudangtutorialindonesia/ Lihat Semua Koleksi Video Kami Klik di Bawah ini: www.youtube.com/gudangtutorial Jangan Lupa Klik Subscribe Untuk Mengoleksi Video Kami
6 Hal paling menarik dari Google Pixel 6 series
6:48
6 Hal paling menarik dari Google Pixel 6 series
7 hari yang lalu
Ditonton: 67 759
Jadi Pixel 6 atau Pixel 6 Pro? Jelas Pixel 6 Pro lah.. #Pixel6 #DroidLime
Cara buat stop kontak anti mati Lampu. Roslin Tehnik
9:14
Cara buat stop kontak anti mati Lampu. Roslin Tehnik
16 hari yang lalu
Ditonton: 317 348
Tetimakasih sudah menonton. di vidio ksli ini,saya ber tutorial membuat stop kontak anti mati lampu atau listrik padam. semoga vidio ini bermanfaat. salam saya Marta.#stopkontakantimatilampu#topkontakantilistrikmati#sainsdanteknologi
Cek Pasar Offline! Xiaomi Pad 5 dan Mi 9 Legend READY STOCK! #MarZoom157
15:53
Cek Pasar Offline! Xiaomi Pad 5 dan Mi 9 Legend READY STOCK! #MarZoom157
4 hari yang lalu
Ditonton: 38 356
Di kesempatan MarZoom kali ini, Bewok nemu Xiaomi Pad 5 dan Mi 9 legend ready stock. Selain Bewok nemu Xiaomi Pad 5 dan Mi 9 legend ready stock, Bewok juga nemu beberapa HP mantan flagship yang murah-murah. Daripada kalian makin penasaran, mending langsung tonton video Cek Pasar Offline! Xiaomi Pad 5 dan Mi 9 Legend READY STOCK! #MarZoom 157 hanya di channel ID-card @Pricebook. Saksikan video lainnya hanya di channel ID-card @Pricebook Beauty dan channel ID-card @Pricebook Otomotif. Menjadi mitra Pricebook: bit.ly/DaftarMitraPB Cek MarZoom juga di: - MarZoom App: bit.ly/2WPP1fr - IG @pb_marzoom: bit.ly/337Tjl5 - Facebook MarZoom: bit.ly/2YA3m2Z Cari produk terbaik di - Website: bit.ly/2oNFfho - IG @pricebook_id: bit.ly/2YGaKGl [Jasa Titip] Belanja online aman & nyaman, cek aja di Pricebook Jastip! - Tokopedia: bit.ly/3AZgLks - Shopee: bit.ly/3vIiHgg [Lainnya] - YT Otomotif: bit.ly/2KagFiC - YT Pricebook: bit.ly/2xKy0v6 - YT Beauty: bit.ly/2SXRbI0 - IG Mobil: bit.ly/2KcIDdO - IG Motor: bit.ly/2YgKHtM - Facebook Pricebook: bit.ly/319tb7E - Twitter Pricebook: bit.ly/2yHPrcV Informasi spesifikasi dan harga ter-update-nya bisa cek di sini (harga per tanggal 22 Oktober 2021): Milano Cell (IG: @milano_cell & WA: 0818-575-755) ITC Kuningan Lt. 3 Blok. B6 No. 8 bit.ly/3nzPMr9 1. Samsung Galaxy Note20 Ultra 8/256GB (second) Rp11,5jt 2. iPhone 11 Pro Max 256GB (second) Rp12.8jt 3. iPhone 11 Pro 64GB (second) Rp10.7jt 4. iPad Pro 2020 512GB Cell+WiFi (second) Rp19jt 5. ASUS ROG Phone 5 8/128GB Rp9.8jt bit.ly/30KKbWZ 6. iPhone XR 64GB (iBox) Rp7.7jt bit.ly/3vyav1U 7. iPhone 12 64GB (iBox) Rp12.7jt bit.ly/3G7NUyh Gudang Jakarta Inc. (IG: @gudang_jakarta & WA: 0812-9730-0083) ITC Kuningan Lt. 3 Blok. B7 No. 5 1. Xiaomi Mi 9 6/64GB (second) Rp3.3jt 2. ASUS ROG Phone 3 8/128GB (second) Rp7jt 3. Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB (second) Rp14jt 4. iPhone 12 Pro Max 256GB (second) Rp16.5jt 5. Xiaomi Pad 5 6/256GB Rp6jt Bodhicitta (IG: @bodhicittashop & WA: 0812-8358-788) ITC Fatmawati Lt. 3 No. 83 bit.ly/3C6xyU2 1. OPPO Reno2 F 8/128GB (second) Rp2.7jt 2. iPhone XS Max 256GB (second) Rp8.5jt 3. iPhone 11 128GB (second) Rp9.5jt 4. Samsung Galaxy Fold2 12/256GB (second) Rp18jt 5. POCO F2 Pro 6/128GB (second) Rp4.6jt 6. Samsung Galaxy A71 8/128GB (second) Rp3.5jt 7. vivo X70 Pro 12/256GB Rp11jt bit.ly/3aXxRoi
ULTIMATE IKEA x ROG Gaming Setup
20:49
ULTIMATE IKEA x ROG Gaming Setup
Hari Yang lalu
Ditonton: 1 097 871
Learn more about the Eaton 9PX Lithium-ion UPS today at Eaton.com/LTT IKEA and ROG teamed up to create a gaming lineup, and it's pretty sweet. Check out IKEA x ROG: www.ikea.com/us/en/new/gaming-experience-ikea-rog-pub389940b0 Discuss on the forum: linustechtips.com/topic/1383801-ikea-makes-gaming-furniture/ ►GET MERCH: www.LTTStore.com/ ►SUPPORT US ON FLOATPLANE: www.floatplane.com/ ►LTX EXPO: www.ltxexpo.com/ AFFILIATES & REFERRALS --------------------------------------------------- ►Affiliates, Sponsors & Referrals: lmg.gg/sponsors ►Check out our podcast gear: kit.co/linustechtips/lmg-podcast-gear ►Private Internet Access VPN: lmg.gg/pialinus2 ►Our Official Charging Partner Anker: lmg.gg/AnkerLTT ►Secretlabs Gaming Chairs: lmg.gg/SecretlabLTT ►MK Keyboards: lmg.gg/LyLtl ►Nerd or Die Stream Overlays: lmg.gg/avLlO ►Green Man Gaming lmg.gg/GMGLTT ►Amazon Prime: lmg.gg/8KV1v ►Audible Free Trial: lmg.gg/8242J ►Our Gear on Amazon: geni.us/OhmF FOLLOW US ELSEWHERE --------------------------------------------------- Twitter: twitter.com/linustech Facebook: facebook.com/LinusTech Instagram: instagram.com/linustech Twitch: www.twitch.tv/linustech FOLLOW OUR OTHER CHANNELS --------------------------------------------------- Mac Address: lmg.gg/macaddress Techquickie: lmg.gg/techquickieyt TechLinked: lmg.gg/techlinkedyt ShortCircuit: lmg.gg/shortcircuityt LMG Clips: lmg.gg/lmgclipsyt Channel Super Fun: lmg.gg/channelsuperfunyt They're Just Movies: lmg.gg/TheyreJustMoviesYT MUSIC CREDIT --------------------------------------------------- Title: Laszlo - Supernova Video Link: id-card.info/label/h4HLrqJ5imejjI4/video.html iTunes Download Link: itunes.apple.com/us/album/supernova/id936805712 Artist Link: soundcloud.com/laszlomusic Outro Screen Music Credit: Approaching Nirvana - Sugar High www.youtube.com/approachingnirvana Intro animation by MBarek Abdelwassaa instagram.com/mbarek_abdel/ Monitor And Keyboard by vadimmihalkevich / CC BY 4.0 geni.us/PgGWp Mechanical RGB Keyboard by BigBrotherECE / CC BY 4.0 geni.us/mj6pHk4 Mouse Gamer free Model By Oscar Creativo / CC BY 4.0 geni.us/Ps3XfE CHAPTERS --------------------------------------------------- 0:00 - Intro 0:50 - Eaton! 1:06 - Post sponsor suprise content 1:13 - LTT Intro 1:22 - Unboxing many a furniture 7:00 - Building many a furniture 9:10 - lttstore.com and a mild depanting 9:18 - It's a video about IKEA, we're still building furniture 12:45 - Desk decorating feat. Sharpie 16:25 - RGB Strips 17:54 - The final product 19:27 - Eaton again! 20:29 - Outro
IPHONE 13 MEMANG TERBAIK! NO DEBAT!
7:58
IPHONE 13 MEMANG TERBAIK! NO DEBAT!
8 hari yang lalu
Ditonton: 81 460
DIKIRA ENDORSE!? BODO AMAAAT! ▶ WHERE TO BUY iPhone 13 : tokopedia.link/WvNrALojskb ACMIC MAGBANK MW5 : tokopedia.link/zYwgGoujskb Ringke Air S Case iPhone 13 : tokopedia.link/qHXjIyPqskb Ringke Fusion Case iPhone 13 : tokopedia.link/jZyZ14Uqskb Ringke Onyx Case iPhone 13 : tokopedia.link/mnuKyQZqskb Ringke Fusion X Case iPhone 13 : tokopedia.link/ogcv0c4qskb OxyGuard Full Cover Tempered Glass iPhone 13 : tokopedia.link/hiOiDT6qskb Caudabe Sheath Case iPhone 13 : tokopedia.link/pfvNaybrskb Caudabe Lucid Clear Case iPhone 13 : tokopedia.link/7s2xCsfrskb ▶ CONTACT US Email : [email protected] Facebook : facebook.com/sobathapeofficial Instagram : instagram.com/sobat_hape Twitter : twitter.com/sobathape ▶ SUPPORT US Buat jajan nemenin bikin video : saweria.co/sobathape Traktir kita gemblong : trakteer.id/sobathape Jajanin kita kopi : ko-fi.com/sobathape ▶ MUSIC Epidemicsound : www.epidemicsound.com/ #REVIEW #IPHONE13 #INDONESIA
ASUS COMEBACK STRONG!! Zenfone 8 Unboxing+Review (Harganya Bikin KAGET)
14:05
ASUS COMEBACK STRONG!! Zenfone 8 Unboxing+Review (Harganya Bikin KAGET)
11 hari yang lalu
Ditonton: 164 903
Cek Produk di video ini: 1. Asus Zenfone 8: id.store.asus.com/zenfone-8.html -------------------------------------------------------------- Biar nontonnya gampang: 00:00 Opening 00:44 Unboxing 03:10 Seminggu pemakaian 03:54 Desain & body 05:08 Spesifikasi 05:46 Performance 06:45 Gaming 07:39 Multimedia 08:59 Kamera 11:00 Software 12:05 Kesimpulan 13:38 Closing Follow BIT di: Instagram: instagram.com/bestindotech Twitter: twitter.com/bestindotech Discord: discord.gg/K4H3GYcQRB • Support BIT dengan belanja di - Shopee Indonesia: bit.ly/BestindotechShopee - Tokopedia: bit.ly/2Nx27OK Cek toko BIT di Marketplace (barang ex-review dijual disini): - Tokopedia: www.tokopedia.com/bestindotech - Shopee: shopee.co.id/bestindotech?tab=4 --------------------------------------------------------------- Business Inquiries: [email protected] --------------------------------------------------------------- Thanks for watching!!
ALL TIME FAVOURITE OLD CLASSICS Of  @Junya.じゅんや  | Comedy Legend Junya Tiktok Compilation [Part 2]
3:51
ALL TIME FAVOURITE OLD CLASSICS Of @Junya.じゅんや | Comedy Legend Junya Tiktok Compilation [Part 2]
5 hari yang lalu
Ditonton: 396 861
Thank You for watching my video. Please hit the Like and Share button Official Facebook Page. :- facebook.com/Junya1gouOfficial Official Tiktok Account: - www.tiktok.com/@junya1gou Official Instagram Account :-instagram.com/junya1gou Official Twitter Account :- twitter.com/junya1gou PLEASE SUBSCRIBE to never miss any video! #TikTok #Junya1gou #Junya #JunyaLegend #TikTokChallenge #funnytiktok #funnyvideo #meme #memes #JunyaBest #mostfunny #funnyvideo #junya1goutiktok
Samsung Galaxy M52 5G Unboxing Indonesia!
9:17
Samsung Galaxy M52 5G Unboxing Indonesia!
4 hari yang lalu
Ditonton: 22 110
Cek tempat beli Galaxy M52 5G : Shopee : goeco.mobi/ec3k91f Blibli : goeco.mobi/7cm5qhq Lazada : goeco.mobi/krf3pc2 Rekomendasi tempat beli gadget : bit.ly/39Ps5EP Barang setelah direview dijual disini : www.tokopedia.com/arrinish thanks udah nonton, temui gue juga di : Instragam : instagram.com/arrinish Email : [email protected] Jangan lupa like, Subscribe, share & coment dibawah #GalaxyM525G #Samsung
Dumbest People On Tik Tok
10:19
Dumbest People On Tik Tok
6 hari yang lalu
Ditonton: 5 820 222
Dumbest People On Tik Tok! Leave a Like if you enjoyed! Watch the last vid id-card.info/label/b6GpjINrjqBph5w/video.html Subscribe to join the Wolf Pack and enable notifications! bit.ly/SubSSSniperWolf TikTok: tiktok.com/@sssniperwolf Instagram: instagram.com/sssniperwolf Twitter: twitter.com/sssniperwolf Facebook: facebook.com/sssniperwolf Official Merch: ogwolfpack.com/
What people do in the restroom… #shorts
0:12
What people do in the restroom… #shorts
Hari Yang lalu
Ditonton: 505 648
Who the hell films a TikTok dance in a public restroom anyway? 🚽😂 (source vid is by TikTok/@iwishiwasurgirl )
KEVIN HAMPIR DIPUKUL SENDY! FANO IYOK PANIK!
8:13
KEVIN HAMPIR DIPUKUL SENDY! FANO IYOK PANIK!
8 hari yang lalu
Ditonton: 47 724
🔔 JANGAN LUPA SUBSCRIBE CHANNEL KITA! ✨ Follow Instagram kita ya! @DELFANOCHARIES: instagram.com/delfanocharies/ @IYAKIYOK: instagram.com/iyakiyok/ 👀 Join Discord Official KIFLYF buat ngobrol SAMA KITA: discord.gg/UDC2rjX 🎵 FOLLOW TIKTOK KIFLYF TV: www.tiktok.com/@kiflyf.tv 😎 Cek channel pribadi kita: - IYAKIYOK: id-card.info/club/JmY3mSPkGsDOmkm3OB-Skw.html - DELFANO CHARIES: id-card.info/club/uiLmTBbQ1Zh7puOUAziASQ.html EDITED BY: instagram.com/kvnardn/ =========== SUBSCRIBE Tim KIFLYF! Artika: www.youtube.com/c/artikach/ Kipin: www.youtube.com/c/KakKipin/
Meet Pixel 6 and Pixel 6 Pro
3:00
Meet Pixel 6 and Pixel 6 Pro
7 hari yang lalu
Ditonton: 725 541
Faster. Smarter. More secure. Introducing Pixel 6 and Pixel 6 Pro inspired by you and powered by Google Tensor- the brand new chip designed by Google, custom-made for Pixel. And with feature drops and 5 years of security updates, Pixel just keeps getting better. The all-day Adaptive Battery* saves power for the apps you use most. With the Pixel Cameras, capture a moment just how you experienced it. The Personal Safety** app and the new Titan M2TM security chip help protect you, your stuff, and your privacy - Pixel 6 Pro includes a pro-level telephoto lens, up to 120Hz^ Smooth Display with LTPO technology, and more. And with feature drops*^ and 5 years of security updates,‡ Pixel just keeps getting better. [00:19] 🔒 Google Tensor + Titan M2 Chip, the duo that keeps your info secure. [00:24] 🔋The Adaptive Battery that keeps going all day long. [00:58] 📱 At a Glance helps you find things fast and shows you what you need, right when you need it. [01:12] 💬 Live Translate† helps you communicate and understand languages other than your own. [01:30] 📷 The advanced camera system that helps you capture photos with finer details and accurately represent your unique skin tone. Shop at the GoogleStore.com: goo.gle/3BZQx2t ----- Pixel 6 Pixel 6 Pro A phone that’s built for you A phone that reflects you A phone that truly sees you A phone that keeps what’s personal For All You Are ----- #GooglePixel #TeamPixel #Pixel6 * Maximum battery life based on testing using a mix of talk, data, standby, and use of other features. Battery life depends upon many factors and usage of certain features will decrease battery life. Battery testing conducted by a third party in California in mid 2021 on pre-production hardware and software, using default settings. Battery testing conducted using two major carrier networks using Sub-6 GHz non-standalone 5G (ENDC) connectivity. Actual battery life may be lower. ** Personal Safety app features are dependent upon network connectivity and other factors and may not be reliable for emergency communications or available in all areas. For more information, see g.co/pixel/personalsafety. Car crash detection not available in all languages or countries. Car crash detection may not detect all accidents. High-impact activities may trigger calls to emergency services. This feature is dependent upon network connectivity and other factors and may not be reliable for emergency communications or available in all areas. For country and language availability and more information see g.co/pixel/carcrashdetection. ^ Measured diagonally; dimension may vary by configuration and manufacturing process. Not available for all apps or content. Display automatically adjusts to optimize for best viewing and battery performance. *^ Feature drops for at least 3 years from when the device first became available on the Google Store in the US. Your Pixel will receive feature drops during the applicable Android update and support periods for the phone. See g.co/pixel/updates for details. † Not available in all languages or countries. Not available on all media or apps. See g.co/pixel/livetranslate for more information. ‡ Android security updates for at least 5 years from when the device first became available on the Google Store in the US. See g.co/pixel/updates for details.
Floating Fire Ball
0:58
Floating Fire Ball
19 hari yang lalu
Ditonton: 7 092 034
I make floating fire with a lighter See the full video here: id-card.info/label/oYivqHx_ooefl3o/video.html Subscribe to my main channel here: www.youtube.com/TheActionLab #shorts
Yang kalah BAJAK IG.. - Whisper challenge w/ EMPEROR 🙈
14:09
Yang kalah BAJAK IG.. - Whisper challenge w/ EMPEROR 🙈
13 hari yang lalu
Ditonton: 114 507
(„• ֊ •„) ー hello, thank you for watching! don't forget to follow my socials : tiktok : livyyrenata ig : livyrenata see you in the next video ❤️
KEMBALI KE SUBLIMINAL MESSAGE!
18:40
KEMBALI KE SUBLIMINAL MESSAGE!
11 hari yang lalu
Ditonton: 81 387
UDAH LAMA TIDAK BERKUJUNG! Diary Kindaw Channel (Agan Gani) : bit.ly/2BkxoOD Harry Tambunan Channel : bit.ly/3hrgi18 Irfan Darmo Channel : bit.ly/3hrn07f Follow Us On Instagram : @wearesod @irfandarmo @agangani94 @harrytmbnn Business Inquiries : [email protected] Playlist SORECT: bit.ly/3mJkdcP Eh eh jangan lupa di subscribe ya temen2, maklum pak bu ini channel baru msh blm ada apa2nya. Tapi tunggu aja ya perkembangan dari channel ini, so mari berlangganan GRATIS saat ini juga cyiiinnn!
Ele se VINGOU do amigo
0:38
Ele se VINGOU do amigo
10 hari yang lalu
Ditonton: 8 381 414
Quando você tá morrendo de sede e tem sempre aquele amigo que não divide água né? Mas esse amigo aí se vingou da melhor forma😂 #shorts
[DailyVlog] BELI IPHONE 13PRO HADIAH UNTUK ANAK/ BERAPA HARGANYA?
8:17
[DailyVlog] BELI IPHONE 13PRO HADIAH UNTUK ANAK/ BERAPA HARGANYA?
11 hari yang lalu
Ditonton: 89 878
Yannie Kim ✅instagram.com/yannie_kim79 ✅tiktok.com/@yanniekim79 🎈Soobin ✅instagram.com/soobin.ko 🎈Vanel ✅ instagram.com/van_el96 📧[email protected]
5 Setup Rumahan yang GOKIL MAKSIMAL | SSO 2021 S1:E10
15:46
5 Setup Rumahan yang GOKIL MAKSIMAL | SSO 2021 S1:E10
3 hari yang lalu
Ditonton: 20 320
Pengen gak sih kalian punya provider internet yang ngasih kuota besar tapi harganya murah? Nah! sekarang ada smartfren GOKIL MAX yang punya #KuotaSultanHargaTeman kuota besar 36GB baik lokal maupun nasional! ditambah lagi Extra Kuota 70 GB! #IniBaruGokil pastiin kalian isi ulang paket/beli voucher GOKIL MAX di nomor GOKIL MAX untuk bisa nikmatin kuota lokal di Zona GOKIL MAX kalian masing-masing ya! Sebagai smart buyer makin praktis isi ulang pulsa/paket internet lewat aplikasi MySmartfren! makin untung bisa langsung menang ikutan #RejekiWOW hadiah total ratusan juta rupiah! #RejekiDepanMata Info lebih lanjut tentang smartfren GOKIL MAX dan cara ikutan #RejekiWOW cek link disini 👇🏻 bit.ly/3DOd02W Daftar Setup Show Off 2021 di : bit.ly/sso2021register SEMUA BISA IKUTAN! Beli Merch Gaptech : www.tokopedia.com/gaptechid/gaptech-t-shirt-merch-small-chipset-logo-abu-abu-s www.tokopedia.com/gaptechid/gaptech-t-shirt-merch-big-logo-putih-s Dukung kami melalui saweria : saweria.co/gaptechid ======================================== SUPPORT CHANNEL INI GRATIS DENGAN CARA SHARE & SUBSCRIBE!!! FOLLOW juga semua social media kita : ○ Gaptech Fanpage : facebook.com/gaptechid.official ○ Instagram : instagram.com/gaptechid Host : ○ ilhamsubki : instagram.com/ilhamsubki ================================ Untuk keperluan bisnis, atau jika ingin support channel ini dengan hal lain silahkan hubungi contact dibawah ini Email : [email protected] ====================== Credit Music : ID-card Audio Library Creative Commons - Attribution 3.0 Unported- CC BY 3.0
MacBook Pro with M1 Pro and M1 Max impressions
6:06
MacBook Pro with M1 Pro and M1 Max impressions
Hari Yang lalu
Ditonton: 517 269
We’re all so excited about these new MacBook Pros because it feels like Apple finally listened and made the laptops we’ve all been asking for. We’ve had three of them for a little less than a week, so we’re just doing a quick preview today - we want to really take our time on this review and make sure we get it right. And we want to know what questions you have about the MacBook Pro, so leave a comment below. Read more: www.theverge.com/e/22508064 Subscribe: goo.gl/G5RXGs Like The Verge on Facebook: goo.gl/2P1aGc Follow on Twitter: goo.gl/XTWX61 Follow on Instagram: goo.gl/7ZeLvX The Vergecast Podcast: pod.link/430333725 Decoder with Nilay Patel: apple.co/3v29nDc More about our podcasts: www.theverge.com/podcasts Read More: www.theverge.com Community guidelines: bit.ly/2D0hlAv Wallpapers from The Verge: bit.ly/2xQXYJr Subscribe to Verge Science on ID-card, a new home base for our explorations into the future of science: bit.ly/2FqJZMl
Phone case DIY!! #shorts
0:20
Phone case DIY!! #shorts
22 hari yang lalu
Ditonton: 11 089 000
Future Technology According to the Imagination #52
8:04
Future Technology According to the Imagination #52
18 hari yang lalu
Ditonton: 2 083 813
☞Future Technology According to the Imagination #52 ☞ Thanks for watching my video. Please subscribe channel © Copyright by HT Studio #TikTok #Technology #FutureTechnology
Vivo dalam bahaya! Unboxing Xiaomi Civi Indonesia
6:30
Vivo dalam bahaya! Unboxing Xiaomi Civi Indonesia
11 hari yang lalu
Ditonton: 132 282
Saat Xiaomi memiliki CIta rasa VIvo, maka jadilah HP yang satu ini.. Bekas review, kami jual disini: invol.co/cl5z69y Mau beli elektronik MURAH! bit.ly/FlashGadgetShopee Support kami dengan donasimu ke sociabuzz.com/flashgadgetid/donate Music by: www.epidemicsound.com Source video: www.storyblocks.com/video ----- My Gear for ID-card Videos: ROG Zephyrus G14: invol.co/cl5h6ux Sony A7c: invol.co/cl5h6ww Sony Alpha 6600: invol.co/cl5h6xs Lensa FE 24-70mm GM: invol.co/cl5h6yn Lensa Sony FE 35mm GM: invol.co/cl5h702 Lensa Sigma f/1.4 DC DN: invol.co/cl5h714 Mic Zoom H1n: invol.co/cl5h71p Hollyland Lark 150: invol.co/cl5h72p Gimbal Feiyu AK4500: invol.co/cl5h735 Godox SL200W: invol.co/cl5h73g Godox SL60W: invol.co/cl5h747 Lampu RGB GVM800D: invol.co/cl5h751 ----- Mau bantu channel ini dan belanja gadget : Shopee: invol.co/cl5h763 Tokopedia: invol.co/cl5h76k JDID: invol.co/cl5h76u Lazada: invol.co/cl5h77t Bukalapak: invol.co/cl5h78f ----- Terimakasih sudah menonton! :) Jangan lupa untuk SUBSCRIBE goo.gl/5D1XhG Follow juga akun sosial media FlashGadget Twitter twitter.com/flashgadgetid Instagram instagram.com/flashgadgetid/ Facebook Page facebook.com/FlashGadgetYt/ Website www.flashgadget.id For bussines inquiries: [email protected]
DIY Generator Stream Using PVC Pipe - Free Energy from Stream
20:04
DIY Generator Stream Using PVC Pipe - Free Energy from Stream
10 hari yang lalu
Ditonton: 786 083
How to make Generator Stream Using PVC Pipe - Free Energy from Stream Thanks for watching, Have a great day !
Is the new OLED Nintendo Switch made from METAL?! - Durability Test!
10:48
Is the new OLED Nintendo Switch made from METAL?! - Durability Test!
4 hari yang lalu
Ditonton: 906 521
Nintendo made more changes to the New OLED switch than we though! Grab your Switch Teardown Skin HERE: dbrand.com/Teardown and your real glass screen protector here: dbrand.com/shop/special-edition/tempered-glass-screen-protectors?device=nintendo-switch-oled and if you need extra juice on the go for your new Nintendo Switch OLED, you can find the PD enabled power bank here: ankerfast.club/3mzFBSR We have been waiting for a Switch update for awhile now. (Even longer for a Breath of the Wild Update, but whos complaining. Oh. Me? Indeed I am.) Nintendo has finally decided to grace us with a few Switch Updates, and they changed more than we thought! There is now METAL built into the switch! Didn't see that coming. Is the New nintendo switch OLED screen really glass?! There is only one way to find out. Get my razor knife here! www.jerryrigknife.com/ Anker is named as the Official Charging Partner of JerryRigEverything: ankerfast.club/JREpartnership *Follow me for updates!* Instagram: instagram.com/zacksjerryrig Facebook: on.fb.me/1U4bQqv Twitter: twitter.com/ZacksJerryRig LARGE tool kit: amzn.to/2DURcr7 Travel Tool Kit: amzn.to/30LKXOY Mega Tool Kit: amzn.to/2OwequL Plastic Pry tools: amzn.to/1Tu57pI Metal phone opening tool: amzn.to/1WdOFv0 Replacement phone parts: www.fixez.com/?JerryRigEverything&JerryRigEverything The camera I used to film this video: amzn.to/2p7GtkX The Lens I used for this video: amzn.to/1QOXDw2 Wide angle lens: amzn.to/2qiYM4u And this Metabones adapter: amzn.to/2iZ67Ty This is the drone I use: click.dji.com/AI2tmSb0onM9XPVwb-Se0g TO SEND ME STUFF: See my P.O. Box on my 'About page': www.youtube.com/user/JerryRigEverything/about JerryRigEverything assumes no liability for property damage or injury incurred as a result of any of the information contained in this video. JerryRigEverything recommends safe practices when working with power tools, automotive lifts, lifting tools, jack stands, electrical equipment, blunt instruments, chemicals, lubricants, expensive electronics, or any other tools or equipment seen or implied in this video. Due to factors beyond the control of JerryRigEverything, no information contained in this video shall create any express or implied warranty or guarantee of any particular result. Any injury, damage or loss that may result from improper use of these tools, equipment, or the information contained in this video is the sole responsibility of the user and not JerryRigEverything. Only attempt your own repairs if you can accept personal responsibility for the results, whether they are good or bad.
Ketika bawa pacar ke tongkrongan..
1:01
Ketika bawa pacar ke tongkrongan..
12 hari yang lalu
Ditonton: 146 435
#shorts
🚫🧢 #shorts
0:22
🚫🧢 #shorts
2 hari yang lalu
Ditonton: 717 251
UNICORN GELAP VS UNICORN PELANGI || Kiat dan Trik Sekolah Ajaib oleh 123 GO Like!
10:12
UNICORN GELAP VS UNICORN PELANGI || Kiat dan Trik Sekolah Ajaib oleh 123 GO Like!
22 hari yang lalu
Ditonton: 199 028
Selamat datang di sekolah unicorn ajaib! Mungkin kedengarannya seru, tapi ini tetap sekolah. Dengan guru, kelas, dan pagi-pagi. Dan kami di sini untuk membantumu menghadapinya dengan mudah memakai trik berpikir cepat dan sedikit kerajinan. Kiat mana yang lebih kamu suka? Bagikan video ini dengan teman-teman sekelasmu agar mereka tertawa! #kiat #sekolah #lucu #unicorn Video ini ditujukan sebagai hiburan. Kami tidak menjamin kelengkapan, keamanan, dan kelayakan apa pun. Segala tindakan yang dilakukan berdasarkan informasi di video ini akan sepenuhnya menjadi risiko pelaku, dan kami tidak akan bertanggung jawab atas segala kerusakan dan kehilangan. Pemirsa bertanggung jawab penuh untuk menilai, merawat, dan melakukan tindak pencegahan jika berencana untuk meniru. Video berikut ini mungkin menampilkan aktivitas yang dilakukan oleh aktor-aktor kami dalam lingkungan terkendali - mohon bertindak penuh pertimbangan, kewaspadaan, dan kehati-hatian apabila hendak meniru. BERLANGGANAN 123 GO LIKE INDONESIAN: go-gl.com/N5Wg4m4y __________________________________________ Musik oleh Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/ Sampel Foto: www.depositphotos.com www.shutterstock.com
Galaxy Unpacked Part 2 October 2021: Official Replay | Samsung
22:30
Galaxy Unpacked Part 2 October 2021: Official Replay | Samsung
6 hari yang lalu
Ditonton: 1 356 670
Life is about to open your way. #SamsungUnpacked was LIVE on 20th October. 00:00:00 Galaxy Unpacked Part2 00:04:20 Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition 00:11:10 Galaxy Ecosystem 00:12:21 One UI 4 00:15:34 Galaxy Watch Bespoke Studio 00:16:10 Galaxy Maision Kitsuné Edition 00:19:03 SmartThings & SmartThings Find 00:21:05 Closing Learn more: www.samsung.com To view the ID-card streams on a desktop or laptop computer you'll need: • Most recent version of Google Chrome, Firefox, MS Edge or Safari • Operating system: Windows 7+, Mac OS X 10.7+ or Ubuntu 10+
혹시 오늘의 주제는 '호캉스'인가요?(♥︎) | KAIst EP. 02 복불복의 신 카이
21:49
혹시 오늘의 주제는 '호캉스'인가요?(♥︎) | KAIst EP. 02 복불복의 신 카이
18 hari yang lalu
Ditonton: 488 166
(장소 제공 : 안다즈 호텔) #KAIst #카이스트 #KAI #카이 KAI Official www.youtube.com/weareoneEXO facebook.com/weareoneEXO instagram.com/weareone.exo twitter.com/weareoneEXO
Android vs iPhone - Who has better Facts!? 🤓
0:51
Android vs iPhone - Who has better Facts!? 🤓
11 hari yang lalu
Ditonton: 4 873 045
Do consider subscribing to my Shorts Channel! 👊 Main Mrwhosetheboss ID-card Channel: www.youtube.com/user/Mrwhosetheboss #shorts #tech #android #iPhone
GEDOR Basecamp ATTA HALILINTAR!! BUSET Ada Lapangan Futsalnya COY!!
19:48
GEDOR Basecamp ATTA HALILINTAR!! BUSET Ada Lapangan Futsalnya COY!!
28 hari yang lalu
Ditonton: 842 105
▶ Follow aku! Instagram - instagram.com/ekooju/ Oura Store - instagram.com/oura_store ____________________________________ Nimo TV - svip.nimo.tv/oura Canom - instagram.com/canom_id
this is NOT your typical office printer.
0:38
this is NOT your typical office printer.
6 hari yang lalu
Ditonton: 2 110 139
🚨Subscribe | bit.ly/UnnecessarySubscribe #shorts Check out the Roland BT-12 (Use code UNNECESSARY to save $750 at checkout): dgastore.rolanddga.com/product/versastudio-bt-12-desktop-dtg-printer-bundle 🙃Where You Can Find Me 🙃 📱Text me +1 (802) 392-0259 🚨Subscribe | bit.ly/UnnecessarySubscribe 🛒Shop | www.unnecessaryinventions.com/shop/ 🤳🏻Instagram | instagram.com/unnecessaryinventions/ 💡Invention Portfolio | www.unnecessaryinventions.com/ 👤Facebook | facebook.com/unnecessaryinventions/ 👽Subreddit | www.reddit.com/r/UnnecessaryInventions/ 🐦Twitter | twitter.com/mattyxb 💃🏻TikTok | www.tiktok.com/@unnecessaryinventions 💰Get up to $500 off a GLOWFORGE Laser Cutter💰 www.glowforge.com/unnecessaryinventions _____________________ Unnecessary Inventions is the brainchild of product designer Matty Benedetto, where he designs & builds 2-4 brand new products each week that solve problems that don't exist.
We Sent an iPhone 13 into SPACE... It Worked!
8:09
We Sent an iPhone 13 into SPACE... It Worked!
4 hari yang lalu
Ditonton: 1 471 088
Thanks to Epic Games for sponsoring this video! FORTNITEMARES is here! New & returning outfits are in store, the Horde Rush LTM, Wrath of Cube Queen Event & screening of short films for Shortnitemares. Jump into Fortnite now!: cherrypicktalent.cc/FortnitemaresDangieBros We sent an iPhone 13 into outer space! We used a space weather balloon and our specifically designed rig with attached GoPros, GPS, and iPhone 13 to successfully launch and recapture the payload. Will the iPhone work in outer space? Can we FaceTime with space? We had these questions too, but unfortunately the FAA has rules and regulations that don't allow the phone to be on with the payload. We had a lot of problems, but we overcame them and successfully sent our iPhone 13 to space. FOLLOW DANGIE BROS ON OUR SOCIAL MEDIAS (@TheDangieBros): Facebook: facebook.com/DangieBrosVideos/ Instagram: instagram.com/thedangiebros/?hl=en FOLLOW OUR PERSONAL INSTAGRAMS: Follow Chris on Instagram: (@christopherryan98) instagram.com/christopherryan98/?hl=en Follow Jeff on Instagram: (@jeffufahh) instagram.com/jeffufahh/?hl=en
MacBook Pro 14-inch and 16-inch review (2021): Apple’s mighty Macs
13:26
MacBook Pro 14-inch and 16-inch review (2021): Apple’s mighty Macs
Hari Yang lalu
Ditonton: 170 521
Apple has finally released two new Macbook Pro laptops, along with the long-awaited more powerful version of its M1 processor and GPU, the M1 Pro and M1 Max. These laptops are not cheap, but their performance, along with a great screen and design, might make them worth the price. Get More Engadget: • Like us on Facebook: facebook.com/engadget • Follow us on Twitter: twitter.com/engadget • Follow us on Instagram: instagram.com/engadget • Read more: www.engadget.com
When you try to compliment a female 😂
0:59
When you try to compliment a female 😂
3 hari yang lalu
Ditonton: 758 735
Credits: (longbeechgriffy) FOLLOW ME ON SOCIAL MEDIA: 🌏Instagram ► (onevilage) instagram.com/onevilage/ 👾Discord ► discord.gg/onevilage 👻Snapchat ► (sahdude221): www.snapchat.com/add/sahdude221 🐦Twitter ► (onevilage): twitter.com/onevilage 🎮Twitch ► (onevilage): www.twitch.tv/onevilage PayPal ► (davieilesa): paypal.me/davieilesa?locale.x=en_US ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ SUBSCRIBE AND TURN ON POST NOTIFICATIONS FOR MORE CONTENT 🔔 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Serious Business inquiries. Media requests etc: [email protected] ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ DISCLAIMER: If there are issues that need to be resolved, such as faces, logos, etc. that you would not like to be in the video, please let me know and I will resolve the issue as soon as possible! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ #Tiktok #onevilage #Foryou #Shorts #onevilagers #Comedy #plottwist #hilarious #girl #compliments #relatable
Amazing fastest well digging by hand - Incredible modern borewell drilling machines
13:10
Amazing fastest well digging by hand - Incredible modern borewell drilling machines
8 hari yang lalu
Ditonton: 404 364
- Hand digging a new water well - Amazing Manual well digging - Amazing Fastest Well Digging by Hand - Extremely Ingenious Construction Workers
WHAT'S ON MY IPHONE 13 PRO MAX | Nicole Laeno
13:38
WHAT'S ON MY IPHONE 13 PRO MAX | Nicole Laeno
20 jam yang lalu
Ditonton: 105 461
NEW PHONE BABY! Go to casetify.com/nicolelaeno today to get 15% off your new iPhone 13 case! GoodReads account: goodreads.com/nicolelaeno ✰ BUY MY MERCH ✰ fanjoy.co/collections/nicole-laeno ✰ SOCIALS ✰ instagram: @nicolelaeno snapchat: @nicolelaeno twitter: @nicolelaeno tik tok: @nicolelaeno spotify: nicole laeno goodreads: nicole laeno ✰ BUSINESS EMAIL ✰ [email protected] ✰ MUSIC ✰ kissmykas - chill with me thmatc.co/?l=92A7D701 ✰ FAQ ✰ how old are you? → 15 what grade are you in? → 10th ethnicity? → filipino + vietnamese cameras? → canon m50 + canon g7x editing software? → final cut pro x sub count: 1.98M stay positive! xoxo, nicole
Instagram Boomers
16:10
Instagram Boomers
7 hari yang lalu
Ditonton: 1 848 414
Sponsored by RhinoShield. Use code “DREW” for 20% off in the first week (10% after) RhinoShield All Cases: bit.ly/Drew-RhinoShield RhinoShield Collab Designs: bit.ly/Drew-RS-Collabs NEW MERCH! NEW MERCH! www.drewgoodenshop.com/ merch designs by Brandon Lepine: instagram.com/brandonlepine follow me: twitter - twitter.com/drewisgooden instagram - instagram.com/drewisgooden
Incredible Super Hard Metal Bending Process - Amazing Modern Metal Processing Methods Technology
11:39
Incredible Super Hard Metal Bending Process - Amazing Modern Metal Processing Methods Technology
23 hari yang lalu
Ditonton: 5 351 118
Incredible Super Hard Metal Bending Process - Amazing Modern Metal Processing Methods Technology. 🔥🔥 Subscribe StarTech TV: www.youtube.com/StarTechTVHD?sub_confirmation=1 ========== In this video: 1. OHA GROUP ID-card: id-card.info/club/RAhjJk_hAUEUjfqKrC_CFg.html Website: www.ohachina.com/ Facebook: facebook.com/chinaoha LinkedIn: www.linkedin.com/company/oha-industry-&-trade-shanghai-co-ltd/ Twitter: twitter.com/Ohagroup Email: [email protected] Skype: miss.jgege Wechat: jessica-luck 2. Joe Rüegg ID-card: www.youtube.com/user/Bretzelbueb/featured 3. Yunsing Industrial ID-card: www.youtube.com/c/yunsing2012/featured Website: www.yun-sing.com/ E-mail: [email protected]⁣ 4. Mesotek ID-card: id-card.info/club/Gtp1FHsHkzOhmuR2l-Nc-A.html Website: www.fittechind.com/ Email: [email protected] 5. mmz3mmz ID-card: www.youtube.com/user/mmz3mmz Website: www.mmz3.ru/ Facebook: bit.ly/3Ai4Rlv Twitter: twitter.com/oaommz3
Pemula Pake Kamera 30 jt VS Pro pake HP.
14:06
Pemula Pake Kamera 30 jt VS Pro pake HP.
20 hari yang lalu
Ditonton: 100 133
Apakah harus di lanjut lagi konten kaya gini..? komen di bawah. siapa aja yang harus battle next. . cek website powervision untuk beli: www.powervision.me/en/
I made the NOCTUA 3070 even MORE ridiculous!
8:34
I made the NOCTUA 3070 even MORE ridiculous!
Hari Yang lalu
Ditonton: 254 807
Learn about our WORLDWIDE GPU GIVEAWAY here! id-card.info/label/oWzKfGyBeXaOiaA/video.html Get your JayzTwoCents Merch Here! - www.jayztwocents.com ► Amazon US - bit.ly/1meybOF ► Amazon UK - amzn.to/Zx813L ► Amazon Canada - amzn.to/1tl6vc6 ○○○○○○ Items featured in this video available at Amazon ○○○○○○ ► Amazon US - bit.ly/1meybOF ► Amazon UK - amzn.to/Zx813L ► Amazon Canada - amzn.to/1tl6vc6 ••• Follow me on your favorite Social Media! ••• Facebook: facebook.com/jayztwocents Twitter: twitter.com/jayztwocents Instagram: instagram.com/jayztwocents# SUBSCRIBE! bit.ly/sub2JayzTwoCents
First To Rob Bank Wins $100,000
8:02
First To Rob Bank Wins $100,000
Bulan Yang lalu
Ditonton: 35 055 901
I didnt think he would actually rob the bank... Sign up for Current and use my code “BEASTBANK” to get $1. Request $$ from me ~MrBeast to get more $$. Get Current! www.current.com/beastvault New Merch - shopmrbeast.com/ SUBSCRIBE OR I TAKE YOUR DOG ╔═╦╗╔╦╗╔═╦═╦╦╦╦╗╔═╗ ║╚╣║║║╚╣╚╣╔╣╔╣║╚╣═╣ ╠╗║╚╝║║╠╗║╚╣║║║║║═╣ ╚═╩══╩═╩═╩═╩╝╚╩═╩═╝ ---------------------------------------------------------------- follow all of these or i will kick you • Facebook - facebook.com/MrBeast6000/ • Twitter - twitter.com/MrBeast • Instagram - instagram.com/mrbeast --------------------------------------------------------------------
This Robot Walks, Flies, Skateboards, Slacklines
10:47
This Robot Walks, Flies, Skateboards, Slacklines
10 hari yang lalu
Ditonton: 2 158 553
This is a #robot that walks, flies, #skateboards, #slacklines, and might do much more one day. A portion of this video was sponsored by Bluehost. Start building a website with Bluehost today. Use my link to receive more than 65% off: bluehost.com/track/veritasium #Bluehost #BHcreator Thanks to Prof. Soon-Jo Chung and everyone at the Aerospace Robotics and Control Lab at Caltech for the tour! aerospacerobotics.caltech.edu/ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ References: Kim, K., Spieler, P., Lupu, S., Ramezani, A., Chung, S. (2021). A bipedal walking robot that can fly, slackline, and skateboard. Science Robotics. - www.science.org/doi/10.1126/scirobotics.abf8136 ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ Special thanks to Patreon supporters: S S, Andrew, Benedikt Heinen, Diffbot, Micah Mangione, MJP, Gnare, Dave Kircher, Edward Larsen, Burt Humburg, Blake Byers, Dumky, Evgeny Skvortsov, Meekay, Bill Linder, Paul Peijzel, Mac Malkawi, Michael Schneider, Big Badaboom, Ludovic Robillard, jim buckmaster, Juan Benet, Ruslan Khroma, Robert Blum, Richard Sundvall, Lee Redden, Vincent, Marinus Kuivenhoven, Alfred Wallace, Clayton Greenwell, Michael Krugman, Cy 'kkm' K'Nelson, Sam Lutfi, Ron Neal ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ Written by Derek Muller Filmed by Derek Muller, Trenton Oliver, and Emily Zhang Edited by Trenton Oliver Produced by Derek Muller, Petr Lebedev, and Emily Zhang
Final Game - Real Squid Game for $10,000
19:34
Final Game - Real Squid Game for $10,000
11 hari yang lalu
Ditonton: 927 273
Sign up for Current and use my code “Squid” to enter for a chance to be one of 20 people to get $250. Get Current! www.current.com/Squid This is the greatest squid game finale of All Time I'm live every day www.twitch.tv/moistcr1tikal
Google Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Max - Ultimate Surprise!
8:02
Google Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Max - Ultimate Surprise!
4 hari yang lalu
Ditonton: 345 775
Google Pixel 6 Pro vs iPhone 13 Pro Max. Full early comparison between Pixel 6 pro vs iPhone 13 Pro including design, camera, battery, display, software, price / value & more! Google brings its Tensor chip on its own software. FINALLY Google is eye to eye with Apple. The level of control is on par. Pixel 6 Pro offers all new 50MP camera to rival iPhone 13 Pro Max's 12MP camera. Super Zoom along with faster charging. Has Google finally topped apple? Let's find out. 😁 🔔 SUBSCRIBE FOR DAILY VIDEOS: id-card.info Pixel 6 Pro vs Samsung Galaxy S21 Ultra - id-card.info/label/gWfeq4pja4yirKA/video.html Pixel 6 vs Pixel 6 Pro - id-card.info/label/o5jTp4SDmph6n5g/video.html ❤️ MY SOCIAL MEDIA: ★ INSTAGRAM: instagram.com/xeetechcare ★ TWITTER: twitter.com/xeetechcare 🔥 Business Enquiries: [email protected] if you guys enjoyed the video then do smash that like button and Subscribe.❤️
SWEDEN 2021 SUMMER MEETUP (PART 1)
12:24
SWEDEN 2021 SUMMER MEETUP (PART 1)
3 hari yang lalu
Ditonton: 192 775
This is the first part of our 2021 summer meetup! Me and my friends had a lot of fun and I think there will be 4 parts in total :D
Pranking YouTubers With My QR Code Tattoo..
0:28
Pranking YouTubers With My QR Code Tattoo..
20 hari yang lalu
Ditonton: 8 345 987
Pranking @Ryan Trahan with my QR code tattoo..
Apple Revolutionizes the New MacBook with an HDMI Port...
19:04
Apple Revolutionizes the New MacBook with an HDMI Port...
7 hari yang lalu
Ditonton: 208 762
xQc Reacts to MacBook Pro event in 13 minutes Original video by The Verge: id-card.info/label/aKfZfmqjmZhrhmk/video.html Subscribe to my other ID-card channels for even more content! Main Channel: bit.ly/3glPvVC xQc Reacts: bit.ly/3FJk2Il xQc Gaming: bit.ly/3DGwBSF xQc Clips: bit.ly/3p3EFZC Please subscribe, like and turn on notifications if you enjoyed the video! Streaming every day on Twitch! twitch.tv/xqcow G-FUEL 'The Juice' ► USE CODE "XQC" FOR 30% OFF - gfuel.com/collections/the-juice Stay Connected with xQc: ►Twitter: twitter.com/xqc ►Reddit: www.reddit.com/r/xqcow/ ►Discord: discord.gg/xqcow ►Instagram: instagram.com/xqcow1/ ►Snapchat: xqcow1 - WATCH MORE - Among Us: id-card.info/postPLKeR9CeyAc9as68PDcqQUGd7erKulABIU.html Daily Dose of Internet: id-card.info/postPLKeR9CeyAc9ZH3cZR0QguDQ7_-2hgVowK.html Jackbox Party Games: id-card.info/postPLKeR9CeyAc9Z-qcdp7jq8UKCjNI0nRH1W.html Viewer Picture Reviews: id-card.info/postPLKeR9CeyAc9YlTaj3ENlo8d-oa65uSSiK.html Memes: id-card.info/postPLKeR9CeyAc9aHzd9UHK6VncJwPuNZ4qqG.html Reddit Recap: id-card.info/postPLKeR9CeyAc9ZLiWPuqd4HU32W63O0n4H4.html Jubilee: id-card.info/postPLKeR9CeyAc9YPzqPwUJPzInpMgcUwdIWQ.html Edited by: Daily Dose of xQc If you own copyrighted material in this video and would like it removed please contact me at one of the following: ►twitter.com/DailyDoseofxQc ►[email protected] #xQc #Apple #Macbook
中国工厂订单暴增900%,纽约全民涌向中国超市,现场大打出手 哄抢中国货,耶伦彻底傻眼,中国还有这种操作?#中美贸易战#中美经济#
13:22
中国工厂订单暴增900%,纽约全民涌向中国超市,现场大打出手 哄抢中国货,耶伦彻底傻眼,中国还有这种操作?#中美贸易战#中美经济#
7 hari yang lalu
Ditonton: 122 975
中国新闻,世界新闻,最精准的点评,最精细的分析,中国新观察带你走进最专业的新闻国度!
Building an ULTRA-BRIGHT water-cooled TV...
22:26
Building an ULTRA-BRIGHT water-cooled TV...
13 hari yang lalu
Ditonton: 1 442 929
A watercooled TV... for outside viewing? YES PLEASE! Also, visit kiwico.com/diyperks for your first month of selected crates COMPLETELY FREE! Parts that may be hard to find: Cheap, bright, COBs: www.aliexpress.com/item/32831244987.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.18a47bcdB9bN3y&algo_pvid=18028301-a497-41d4-b020-51443cfc487e&algo_exp_id=18028301-a497-41d4-b020-51443cfc487e-3&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000016874885129%22%7D Waterpump: www.aliexpress.com/item/4000049250416.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3f297752g6mwUe&algo_pvid=76553bfb-719d-4772-a534-52e8d4cf311c&algo_exp_id=76553bfb-719d-4772-a534-52e8d4cf311c-43&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2210000000110871267%22%7D Premium LED panels (good for studio lighting ideally): Amazon US: amzn.to/2YHyxeG Amazon UK: amzn.to/3DBGYqZ eBay: ebay.us/BhKHj7 Heatsink for above LED panels: Amazon US: amzn.to/3oZcr23 Amazon UK: amzn.to/3FIiMF1 eBay: ebay.us/huwAz8 Voltage boosters for above panels: www.aliexpress.com/item/4000078695912.html?albpd=en4000078695912&acnt=494-037-6276&aff_platform=aaf&albpg=743612850714&netw=u&albcp=1622677378&sk=UneMJZVf&trgt=743612850714&terminal_id=707e910145a14fdd8ef7989e6f65ad7a&tmLog=new_Detail&needSmbHouyi=false&albbt=Google_7_shopping&src=google&crea=en4000078695912&aff_fcid=069489f75e3e4b21ac93eb6e87145bb0-1626896940358-07987-UneMJZVf&gclid=CjwKCAjwi9-HBhACEiwAPzUhHN3rw0Xo6z5WS_YqlQpRzonH6Bhlp-XCz2a4JaIrHwrcJy6dCtKD2hoCbp0QAvD_BwE&albag=57224001810&aff_fsk=UneMJZVf&albch=shopping&albagn=888888&isSmbAutoCall=false&aff_trace_key=069489f75e3e4b21ac93eb6e87145bb0-1626896940358-07987-UneMJZVf&device=c&gclsrc=aw.ds
Why New iPhone Cameras are NOT as Good as You Think.
22:36
Why New iPhone Cameras are NOT as Good as You Think.
16 hari yang lalu
Ditonton: 1 016 303
PUBG Mobile ► Download PUBG Mobile on IOs and Android Today here uqp6.adj.st/?adjust_t=cjm8yy_2rencx&adjust_campaign=CorridorCrew&adjust_deeplink=igame1320%3a%2f%2f Join OUR WEBSITE ► bit.ly/Crew_Membership Austin's Tech Channel ► www.youtube.com/c/austinevans THIS EPISODE ► With the release of the new iPhone 13, Wren decides to put current-gen camera technology to the test by comparing it with an iPhone 1. With a bit of A.i. magic, can he get the original iPhone photos to look similar to the iPhone 13's photos? Consider Subscribing ► bit.ly/Subscribe_Corridor_Crew Watch Season 5 From Beginning ► bit.ly/Crew_Season_5 FOLLOW ► Instagram: bit.ly/_Corridor_Instagram Sub-Reddit: bit.ly/_Corridor_Sub-Reddit SUPPORT ► Join Our Website: bit.ly/Crew_Membership Buy Merch: bit.ly/Corridor_Store OUR GEAR, SOFTWARE & PARTNERS ► Our Go-To Gear: bhpho.to/3r0wEnt Puget Systems Computers: bit.ly/PC_Puget_Workstations ActionVFX: bit.ly/TheBest_ActionVFX Cinema4D: bit.ly/Try_Cinema4D Insydium: bit.ly/Insydium_Plugins Boris FX - Mocha, Sapphire & Continuum: bit.ly/2Y0XLUX Octane Render by OTOY: bit.ly/Octane_Wrender Motion Captured with Xsens Suit: bit.ly/Xsens_MoCap_Suit Reallusion: corridor.video/Reallusion_3Dsoftware Unreal MegaGrant: bit.ly/Unreal_MegaGrant MUSIC ► Epidemic: bit.ly/Corridor_Music click this link for a free month!
Apple Took All My Money
19:03
Apple Took All My Money
7 hari yang lalu
Ditonton: 456 509
Apple released new MacBook Pro models and they're kind of a big deal. Get Luminar Neo at the lowest price l.skylum.com/SL Already own Skylum products? Grab your Luminar Neo with a loyalty discount l.skylum.com/luminar-neo/SL Buy the new 3rd Generation AirPods - amzn.to/3jckyVC Buy AirPods Pro - amzn.to/3DV62t2 Shop official Apple products on Amazon - amzn.to/3AUuXuU Subscribe to my podcast Flashback! - relay.fm/flashback Follow me on Twitter - twitter.com/snazzyq Follow me on Instagram - instagram.com/snazzyq After nearly a year of more and more M1 products, Apple pro users started to wonder when higher-end chips would become available. The answer is... today, with the M1 Pro and M1 Max. These chip revisions are the Jade-C Chop and Jade-C Die respectively rumored earlier this year. The new 14" MacBook Pro and 16" MacBook Pro are the first machines to support this new silicon and the new MacBook Pro has an entirely new mini-LED display, 120 Hz variable ProMotion, an improved camera, speaker system, microphone array, and more. The Touch Bar is dead (yay!), and a full-height function row has blessed us in its place. But there's a lot more to Apple's announcement you may have missed. Let's check it out.
RICH UNPOPULAR VS BROKE POPULAR GIRL IN THE SCHOOL || Types Girls & Awkward Stories by 123 GO!
9:02
RICH UNPOPULAR VS BROKE POPULAR GIRL IN THE SCHOOL || Types Girls & Awkward Stories by 123 GO!
14 hari yang lalu
Ditonton: 1 306 224
You can have lots of money, but that doesn’t give you class. Can’t we all just get along? Don’t forget to share this video with your friends that could use a laugh! Watch these yet? subscribe to our channel so you never miss out! #123GO #popular #comedy This video is made for entertainment purposes. We do not make any warranties about the completeness, safety and reliability. Any action you take upon the information on this video is strictly at your own risk, and we will not be liable for any damages or losses. It is the viewer's responsibility to use judgment, care and precautions if one plans to replicate. The following video might feature activity performed by our actors within controlled environment - please use judgment, care, and precaution if you plan to replicate. Music by Epidemic Sound: www.epidemicsound.com/​ Stock materials: www.depositphotos.com​ www.shutterstock.com​ All product and company names shown in the video are trademarks™ or registered® trademarks of their respective holders. Use of them does not imply any affiliation with or endorsement by them.
$10 DATE VS $10,000 DATE! - Merrell Twins
20:21
$10 DATE VS $10,000 DATE! - Merrell Twins
21 hari yang lalu
Ditonton: 625 793
Who gets the $10 date and the $10,00 date? Both dates were so much fun! Which one would you choose? 💰 SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL ▶ bit.ly/2dSP9Fg MERRELL TWINS LIVE ▶ www.youtube.com/merrelltwinslive OUR MERCH ▶ fanjoy.co/collections/merrell-twins FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA MERRELL TWINS TIKTOK:▶ @merrelltwins INSTAGRAM:▶ instagram.com/MerrellTwins TWITTER: ▶twitter.com/MerrellTwins FACEBOOK: facebook.com/MerrellTwins WEBSITE: www.merrelltwins.com VANESSA MERRELL INSTAGRAM: ▶instagram.com/vanessamerrell TWITTER: ▶twitter.com/VanessaMerrell TIKTOK: @vanessamerrell VERONICA MERRELL INSTAGRAM:▶instagram.com/veronicamerrell TWITTER: ▶twitter.com/veronicamerrell TIKTOK: @veronicamerrell AARON BURRISS ID-card ▶ @Aaron Burriss INSTAGRAM:▶twitter.com/aaronburriss TWITTER: ▶instagram.com/aaronburriss JOHN VAUGHN ID-card ▶ @PUBLICTHEBAND INSTAGRAM:▶instagram.com/john_vaughn TWITTER: ▶twitter.com/johnvaughnn MORE VIDEOS TESTING VIRAL TIK TOK HACKS id-card.info/label/nJmeq4-GjaV5m44/video.html OUR ROOM TOUR id-card.info/label/oJ6yj6OmnqSLano/video.html GUACAMOLE SONG id-card.info/label/sG7Zd4RmhKpvnKg/video.html NORMAL PEOPLE vs INFLUENCERS id-card.info/label/ennOlX1pqGmRgHo/video.html THE THIRD WHEEL id-card.info/label/rH6-f2llemyLgI4/video.html THAT ONE FRIEND id-card.info/label/mJu0poOllniCrm0/video.html Merrell Twins Exposed ep1 id-card.info/label/pI29q6ekjIZ4bGk/video.html 2 Sets of Twins Drive Thru Prank id-card.info/label/p2eaiYuFqqCpam0/video.html Fans Write our Video id-card.info/label/jn-Vgo6Fj3mpn4o/video.html The Break Up id-card.info/label/hK-4bnadi55we4Y/video.html IF FOOD BABIES WERE REAL id-card.info/label/oaWyiIOpZYejjno/video.html THIS COULD BE YOU id-card.info/label/jG_blZeIgqV9fZw/video.html We’re identical twin sisters who have been consistently making videos since 2013. We post videos showcasing our range in both comedy and music such as original comedy sketches, original scripted series, original songs, original music videos, gaming videos, weekly live streams, weekly gaming livestreams, twin swaps, twin sister vs twin sister, popular song parodies, popular song covers, original funny songs, 24 hour challenges, popular challenges, popular trends, lifestyle, fashion, and much more!
Moving On... 🍐
15:06
Moving On... 🍐
24 hari yang lalu
Ditonton: 1 829 172
On this episode: What happens when I upgrade from Apple iPhone, to Pear PearPhone? Is it hiding a dark secret? iBOUGHT iCARLY TECH IN REAL LIFE id-card.info/label/j2ueoapnaaZpp6Q/video.html Moving On... PLAYLIST id-card.info/postPLK6G4JP74vhGW6uJKPMw6nKTQYz9rLkhi.html PearPhone Maker www.etsy.com/shop/randyfivesix Vlog Channel: id-card.info/club/lo-m7j8vY05RUIduXqyjHw.html Follow me on Twitter: twitter.com/plainrocktweets Follow me on Instagram: instagram.com/plainrock124
The world's most useful model railway
9:42
The world's most useful model railway
29 hari yang lalu
Ditonton: 2 030 456
In Darmstadt, Germany, there's the Eisenbahnbetriebsfeld: a model railway connected to actual railway signalling equipment, so that controllers can learn without putting any real trains in danger. I got to learn the very basics. ■ More about the railway (in German): www.eisenbahnbetriebsfeld.de/ Camera: Moritz Janisch Producer: Marcel Fenchel www.fenchel-janisch.de Editor: Isla McTear With thanks to Deutsche Bahn and DB Training, AKA Bahn, the Institut für Bahnsysteme und Bahntechnik at TU Darmstadt, and all the team at the Eisenbahnbetriebsfeld! I'm at tomscott.com on Twitter at twitter.com/tomscott on Facebook at facebook.com/tomscott and on Instagram as tomscottgo
Whatever Button You Press, I BUY IT!
24:21
Whatever Button You Press, I BUY IT!
27 hari yang lalu
Ditonton: 2 018 843
NEW MERCH! - www.unspeakable.com/ PLAY NEW GAMES! - www.unspeakable.com/pages/play-games FOLLOW ME! - www.unspeakable.com/pages/links MORE VLOGS! - id-card.info/club/et_y01v87pE7MPGikjTQQw.html PLEASE leave a like & subscribe this video was expensive!! THANK YOU! I love tacos
This Hoop Is Designed to Make You Miss
12:32
This Hoop Is Designed to Make You Miss
Bulan Yang lalu
Ditonton: 492 298
Thank goodness real basketball hoops don't move, or else the dunk contest would be a lot more dangerous... Buy here: www.vat19.com/item/hoop-pong?adid=youtube Commercials You Want to Watch: id-card.info/postPLSqiExuEA-RGIS_ej3fCp1HYIlxMnV7Mp.html Subscribe to Vat19: id-card.info Visit the Vat19 Headquarters: www.vat19.com/tour 00:00 - Intro 00:12 - Heat Sensitive Puzzle 01:22 - Pac-Man Ghost Light 02:30 - Rock Me Archimedes 03:41 - Number Guessing Shock Game 05:58 - Inflatable Dinosaur Costume 07:13 - Circuit Maze Logic Game 09:01 - Mini Museum 10:30 - Hoop Pong ****************** Follow Vat19: TikTok: www.tiktok.com/@vat19?lang=en Facebook: facebook.com/vat19 Instagram: instagram.com/vat19/ Twitter: twitter.com/vat19 Shop hundreds more curiously awesome products: www.vat19.com/?adid=youtube Watch More Vat19: The White Elephant Gift Show: id-card.info/label/qabVmY2lpIKegH4/video.html Latest Uploads: www.youtube.com/user/vat19com/videos?shelf_id=1&view=0&sort=dd Popular Videos: www.youtube.com/user/vat19com/videos?shelf_id=7&view=0&sort=p Fun Stuff to Eat: id-card.info/label/boi9o4OFp2yvbH4/video.html About Vat19: Vat19 is dedicated to "curiously awesome" gifts, candy, toys, gummy, putty, puzzles, games, and more! In addition to making funny commercials you'll actually want to watch, we produce amazing challenge videos, document our outrageous contraptions, and invite you to a front row seat for our silly stunts. Sometimes we blow things up, fill up a bathtub or pool with crazy stuff, dare each other to eat super spicy foods, and answer “burning questions” from our viewers.